Svako danas igra prljavo, a to da im se navlaci je suplja. Argentina uvijek imala zanimljive igrace i uvijek igraju zanimljivo.
SP 2026: prognoze, rezultati i komentari
Re: SP 2026: prognoze, rezultati i komentari
0
Prvo ti nije tačno, za razliku od drugog, koje takođe nije tačno, imaš hrpe snimaka kad im se ne vidi i ne svira nešto što se drugima i vidi i svira, pogotovo onom odvratnom kepecu.
1
1
Subjektivno gledanje, dovoljno je boldirano o GOATu da sve bude jasno zasto tako govoris.
0
Isto kao što i ovo tvoje boldirano pokazuje zašto ti tako govoriš i potvrđuje tvoje subjektivno gledanje koje je subjektivnije od mog.
I to je dobra stvar u svemu tome, da svi navijamo za isti tim bilo bi bez veze.
0
Moje nije subjektivno, statistika to potvrdjuje, moze ga neko voliti ili ne, ali po statistici je goat i to niko ne moze osporiti, kao sto CR koliko god bio omrzen je po statistici odmah iza njega.
1
1
Ko god voli cist i sportskog duha fudbal, nece gotiviti Argentinu. Jako prljavi igraci.
1
1
A ne postuju ih jer prljavo igraju.
2
1
1
1
Ja to ne vidim tako, imaju zanimljive i kvalitete igrace, uvijek su imali zanimljive pojedince, od Maradone, Batistute do sad Messia, za mene igraju najzanimljiviji fudbal, samo ko svi juznoamerikanci su malo prgavi pa zna biti svega, ali nista vise nego neke zapadne drzave, po tom pitanju su mi svi u 5 deka.
1
1
De malo protrljaj okiceSpock je napisao/la: ↑14 jul 2026, 11:55Ja to ne vidim tako, imaju zanimljive i kvalitete igrace, uvijek su imali zanimljive pojedince, od Maradone, Batistute do sad Messia, za mene igraju najzanimljiviji fudbal, samo ko svi juznoamerikanci su malo prgavi pa zna biti svega, ali nista vise nego neke zapadne drzave, po tom pitanju su mi svi u 5 deka.
0
Suplja koja se plasira iz razloga sto su jaki, sto je Messi goat i ljude to nervira, onda pocinje prica kako ih neko gura, kako sudjenje nije fer, da su prljavi, i kad je Barcelona bila dominantna tako se i za njih svasta govorilo, uspjeh se tesko prasta.MunDzi je napisao/la: ↑14 jul 2026, 13:10De malo protrljaj okiceSpock je napisao/la: ↑14 jul 2026, 11:55
Ja to ne vidim tako, imaju zanimljive i kvalitete igrace, uvijek su imali zanimljive pojedince, od Maradone, Batistute do sad Messia, za mene igraju najzanimljiviji fudbal, samo ko svi juznoamerikanci su malo prgavi pa zna biti svega, ali nista vise nego neke zapadne drzave, po tom pitanju su mi svi u 5 deka.pa ces vidjeti.
Ono sto sam gledao utakmica, svi su u 5 deka po pitanju prljave igre, svi zele da prodju i sredstva se ne biraju, samo je pitanje o kome ce se najvise pricati.
Valjda je problem cim nije neka zapadna sila, odmah se mora popljuvati.
1
1
Suplja je upravo ova tvoja prica. I nisu svi u 5 deka.Spock je napisao/la: ↑14 jul 2026, 14:11Suplja koja se plasira iz razloga sto su jaki, sto je Messi goat i ljude to nervira, onda pocinje prica kako ih neko gura, kako sudjenje nije fer, da su prljavi, i kad je Barcelona bila dominantna tako se i za njih svasta govorilo, uspjeh se tesko prasta.
Ono sto sam gledao utakmica, svi su u 5 deka po pitanju prljave igre, svi zele da prodju i sredstva se ne biraju, samo je pitanje o kome ce se najvise pricati.
Valjda je problem cim nije neka zapadna sila, odmah se mora popljuvati.
Paragvaj je takodjer igrao jako prljavo protiv Francuske.
Da ponovim, ljubitelji dobrog fudbala znaju ko je sklon prljavom fudbalu. Reputacija se stice zaslugom, kako dobra tako I losa.
0
I ne sekiraj me (@sikiriki samo sam zbog tebe napisala ispravno
), jer mi auto nije proslo tehnicki. Nadrndana sam, pa se lahko moze desiti da se istresem na tebi. 
1
1
Ispravice to Francuzi. Bice na kraju 2:1 za Francuze.
0