Da se požalim
- neodoljivi
- Moderator

- Reactions: 4004
Re: Da se požalim
Uopste ne znam kako meni bude najteze i zasto moram stalno da se zalim
1
1
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
Ne bi se ti svadjao i da te neko premlati?neodoljivi je napisao/la: ↑11 jul 2026, 12:19 Uopste ne znam kako meni bude najteze i zasto moram stalno da se zalim
Screenshot_20260711_121609_Facebook.jpg
1
1
- neodoljivi
- Moderator

- Reactions: 4004
InshallahNamazana je napisao/la: ↑11 jul 2026, 12:49Ne bi se ti svadjao i da te neko premlati?neodoljivi je napisao/la: ↑11 jul 2026, 12:19 Uopste ne znam kako meni bude najteze i zasto moram stalno da se zalim
Screenshot_20260711_121609_Facebook.jpg![]()
1
1
Dosao sam kuci u Alpe i osjecam se kao kod kuce.
To mi se ne svidja. Ja hocu da idem odavde. Ja nisam odavle...
Moje eksperimentisanje sa Balkanom kao nekom buducom kucom je skoro pa zavrseno.
Et'...nisam zadovoljan. To je bilo stvarno puno putovanja jedno 7 godina. Ono malo prije je bilo bolje....sigurno zbog zlatokose.
Jos cu malo zimi oceifiti i nervirati se zbog svireni, pa cu od sljedece godine posvetiti se Mediteranu vise.
Momentalno ne vidim Balkan, kao to da je to -to.
To mi se ne svidja. Ja hocu da idem odavde. Ja nisam odavle...
Moje eksperimentisanje sa Balkanom kao nekom buducom kucom je skoro pa zavrseno.
Et'...nisam zadovoljan. To je bilo stvarno puno putovanja jedno 7 godina. Ono malo prije je bilo bolje....sigurno zbog zlatokose.
Jos cu malo zimi oceifiti i nervirati se zbog svireni, pa cu od sljedece godine posvetiti se Mediteranu vise.
Momentalno ne vidim Balkan, kao to da je to -to.
4
2
2
2
Kod mene vjetar krenuo da puse preko sumskih pozara...koji apokalipticki prizor, nemozes izas vani kako smrdi.
2
1
1
1
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

- Reactions: 10380
Noćenje 1.000.000 Eura po osobi.
0
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”
- radostan dan
- Etablirani član

- Reactions: 6853
Kad bi iz njega mogli iseliti Hercegovce, bio bi to dobar grad.
Cuj topli ljudi...
Cuj nema stresa...oni pod stresom 24 h, plus ako ne stresiraju dvoje troje dnevno padaju u depresiju.
1
1
Hasta sam. Nikad mi se nije bas ovako nesto desilo. Nadam se da je samo trovanje hranom, a ne nesto opasno.
Vecerala salatu sa chiketinom. Chiketina je vec kuhana, kupila paklo gotove ciketine koja se odmah moze jesti hladna. Rok trajanja do 22. Samo pretpostavljam da je ciketina razlog.
Nakon toga poceo haos.
Sinoc sam provela dugo vremena na wc solji, istovemeno drzeci lavor u rukama. Ne znam kako da njeznije opisem situaciju. Osam puta sam se ispovracala. Izvinjavam se unaprijed ako nekome smeta.
Vecerala salatu sa chiketinom. Chiketina je vec kuhana, kupila paklo gotove ciketine koja se odmah moze jesti hladna. Rok trajanja do 22. Samo pretpostavljam da je ciketina razlog.
Nakon toga poceo haos.
Sinoc sam provela dugo vremena na wc solji, istovemeno drzeci lavor u rukama. Ne znam kako da njeznije opisem situaciju. Osam puta sam se ispovracala. Izvinjavam se unaprijed ako nekome smeta.
4
2
2
2
a zale se ljudi da je neki stomacni virus zavladao
ne mora biti trovanje
al nemoj dugo trpiti
ne mora biti trovanje
al nemoj dugo trpiti
0
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 
- Bobi
- Etablirani član

- Reactions: 3930
- Kontakt: