Mene više ništa ne može iznenaditi. Taman da kažeš i da si ustvari oženjen i da imaš vanbraċno dijete
Sto je bolje biti solo?
Re: Sto je bolje biti solo?
1
1
Ozenjen nisam, ali imam vanbracno dijete, samim tim sto nismo u braku vabracno je.
1
1
A zasto nisi nikada htio da ozenis svoju mladalacku ljubav, ocigledno da si naso osobu koja ti odgovora, pa zasto onda i neozvaniciti?
Uvijek su mi sumnjivo oni koji puno filozofiraju u vezi ovoga
1
1
Bolje je pitanje zasto bismo se vjencali i kakvu ce to razliku napraviti?
Toliko vec i zivimo skupa, papir ko papir, ne garantuje bilo sta, sve bi bilo potpuno isto,zato ne znam cemu prolaziti suvisne procedure zastarjelih obicaja?
1
1
cuj zastarjeli obicaji..
Ovi moderni ne kontaju da su jos i u pecinama zivjeli nevjencani i nije im trebao papir.
Crtali po zidovima.
Ovi moderni ne kontaju da su jos i u pecinama zivjeli nevjencani i nije im trebao papir.
Crtali po zidovima.
1
1
Da, i onda je neko htio da stavi sex pod kontrolu, da se zna ko koga jebe i da se za to mora dobiti neka vrsta odobrenja, pa su izmislili brak.
2
1
1
1
Brak je jedini rat gdje covjek spava zajedno s neprijateljom.
4
4
Ko nije taslačio tuđu ženu - ne zna šta je prava ljubav.
Ovi nevjencani ko fol uzivaju slobodu.
Nikakva to sloboda nije, kao sloboda sto se osjeti poslije razvoda.
Nikakva to sloboda nije, kao sloboda sto se osjeti poslije razvoda.
1
1
Ja ne govorim ni o kakvoj slobodi, ja sam u dugoj vezi i to kako mi je nema veze sa tim jesam li u braku ili ne, vec zavisi od naseg odnosa. Ne osjecam se zarobljeno kao da nisam slobodan, ali to nema nikakve veze sa tim jesmo li potpisali papir ili ne, i da jesmo bilo bi potpuno isto.
Ne zelim potpisati nista jer je suvisno i nece napraviti nikakvu razliku, ne treba mi da se drzava petlja u moj licni odnos sa nekim, te sve ceremonije vezano za svadbe i vjencanja su mi jako odbojne. Ako gledam film i ide scena vjencanja, preskacem je zbog susramlja, ne mogu ni da gledam, a ne da ucestvujem u tim drevnim zastarjelim obredima gdje drzava i drustvo daju dozvolu nekom paru da ima sex.
Ne zelim potpisati nista jer je suvisno i nece napraviti nikakvu razliku, ne treba mi da se drzava petlja u moj licni odnos sa nekim, te sve ceremonije vezano za svadbe i vjencanja su mi jako odbojne. Ako gledam film i ide scena vjencanja, preskacem je zbog susramlja, ne mogu ni da gledam, a ne da ucestvujem u tim drevnim zastarjelim obredima gdje drzava i drustvo daju dozvolu nekom paru da ima sex.
0
- radostan dan
- Etablirani član

- Reactions: 6853
Jedino sto se osjeti kad sam peres, peglas, kuvas, cistis, ležeš i ustaješ je K****.
1
1