Pitaš me - pitam te
Re: Pitaš me - pitam te
Prije par dana, na Cleesov post o Džemi životinji.
Ti, šta je tebe nasmijalo do suza?
Ti, šta je tebe nasmijalo do suza?
0
Sinoc, drustvance sve gori od goreg, do suza je bilo
Druzis li se sa komsilukom?
Druzis li se sa komsilukom?
0
Ne, sve i da hoću, to je uglavnom generacija mojih roditelja.
Šta ti je važnije, imati partnera ili prijatelje u životu, kad bi morala birati?
Šta ti je važnije, imati partnera ili prijatelje u životu, kad bi morala birati?
0
Da biram, izabrala bih partnera koji ce mi biti najbolji prijatelj u zivotu i ja njemu, da se razumijemo, postujemo i naravno volimo 
Jel moguce to imati?
Jel moguce to imati?
0
Vjerovatno neko može. Ali partner ne može "dati" sve što je potrebno jednoj osobi, tako da bi vjerovatno došlo do frustracija u vezi, ako nema prijatelja.
Je li tebi čudno da ljudi jedni drugima "kopaju" po telefonu? Bi li ti osjećala potrebu da pregledaš telefon svog partnera?
Je li tebi čudno da ljudi jedni drugima "kopaju" po telefonu? Bi li ti osjećala potrebu da pregledaš telefon svog partnera?
0
ni pod razno
iste su nam sifre, za ako nesto treba hitno a hitno meni znaci da uslikam nesto a nije moj pri ruci
jesi li ti ljubomorna?
iste su nam sifre, za ako nesto treba hitno a hitno meni znaci da uslikam nesto a nije moj pri ruci
jesi li ti ljubomorna?
0
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 
Zna isključivo jer sam mu davala da mi nešto naštima na telefonu, inače ne bi znao.
Što bi te manje glava boljela ako znaš partnerovu šifru?
Što bi te manje glava boljela ako znaš partnerovu šifru?
0
- medvjed23
- Administrator
- Reactions: 10764
- Kontakt:
Mogu provjeriti vara li me i na vrijeme pripremiti osvetu. Ta mogućnost pruža mir i smanjuje glavobolju.
Koji je najvažniji organ u ljudskom tijelu?
Koji je najvažniji organ u ljudskom tijelu?
1
1