Muzički chat room
- medvjed23
- Administrator
- Reactions: 10936
- Kontakt:
Re: Muzički chat room
Kolegica i ja na pauzi malo puštali muziku na YT-u. Ja pustio Rena, Sick Boi, kad se kolegica trznu; prepala se...
Meni čudno. Jer jeste mi muzika bitan dio života i svašta nešto doživljavam slušajući muziku, al mislim da se nikad nisam prepo.
Je l vas nekad uplašila neka pjesma?
Meni čudno. Jer jeste mi muzika bitan dio života i svašta nešto doživljavam slušajući muziku, al mislim da se nikad nisam prepo.
Je l vas nekad uplašila neka pjesma?
0
- Russki
- prince of idiotism

- Reactions: 25361
Uplaši me svaka pjesma od Sarsa, Zostera i Dubioze. Kancerogeno brt.
0
abysmal depths are flooded
- medvjed23
- Administrator
- Kontakt:
Bitno pitanje: kakav će stav naša forumska zajednica zauzeti o izjavama Feđe Štukana?
Moramo se opredijeliti, moramo odabrati stranu. Ako ostanemo neutralni, historija će nam suditi.Ti kad mi kažeš koja je tvoja playlista, šta ti slušaš, ja tačno znam odmah da ti kažem koliko si pročitala knjiga, da l' se više baviš filozofijom ili nečim drugim, mogu da ti kažem otprilike tvoj IQ. Dovoljno mi je da mi kažeš šta slušaš.
Muzički ukus se pogrešno shvata kao neki ukus za hranu - to dvoje ne radi na istom principu. Muzički ukus je nastavak tvoje inteligencije. Svako može da sluša onu muziku koju može da razumije i to je to.
0
sta zna Fedja Stukan
toliko od mene
toliko od mene
0
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 
Realno u pravu je, samo što je antipatičan i pun sebe, pa izaziva "ta će on" reakciju.
1
1
Takvi ljudi gledaju na svijet crno bijelo i ograničeni za njih nema dalje ni neke svestranosti isto kao kad zaba gleda da je bara citav svijet.. ograničeni ljudi sa predrasudama su najgori i onda sebe ravnaju sa svime jer misle da su najpametniji a eto kao ne može čovjek slušati ono sto mu dodje u momentu..
1
1
Ako nemaš stava onda ti ga stave..
Sad pustiš prodigy dodje lik kaže jeo si krastavac i imaš tvrdu stolicu..

0
Ako nemaš stava onda ti ga stave..
- medvjed23
- Administrator
- Kontakt:
Vjerovatno ste upratili ova dešavanja oko Macklemora i Eda Sheerana.
Mišljenja?
Ja Eda mogu razumijeti. I meni je blizak taj film: ne interesuje me politika, neću da se miješam u sukobe, neću da komentarišem...
Al mogo je on ostati pri toj svojoj filozofiji i istovremeno podržati kolegu Macklemora. Mogo je jednostavno izjaviti: neću reći da li se slažem ili ne sa njegovim stavovima, ali poštujem njegovo pravo da te stavove izrazi. I eto, riješena stvar.
Al jok, Ed je odabro ono krajnje hinjsko, ljigavo, oportunističko "rješenje". Sve može, otpustićemo koga treba, ušutkaćemo koga treba, samo da odobrovoljimo milijardere - vlasnike stadiona na kojima planiram nastupati.
Imaš 100 miliona na računu i odabereš da budeš gnjida kako bi zaradio još koji milion. Malo li je 100 komada...
Nikad nisam sa nekom posebnom pažnjom pratio Edov rad. A nakon svega ovoga i ne planiram. Ko ga jebe....
Mišljenja?
Ja Eda mogu razumijeti. I meni je blizak taj film: ne interesuje me politika, neću da se miješam u sukobe, neću da komentarišem...
Al mogo je on ostati pri toj svojoj filozofiji i istovremeno podržati kolegu Macklemora. Mogo je jednostavno izjaviti: neću reći da li se slažem ili ne sa njegovim stavovima, ali poštujem njegovo pravo da te stavove izrazi. I eto, riješena stvar.
Al jok, Ed je odabro ono krajnje hinjsko, ljigavo, oportunističko "rješenje". Sve može, otpustićemo koga treba, ušutkaćemo koga treba, samo da odobrovoljimo milijardere - vlasnike stadiona na kojima planiram nastupati.
Imaš 100 miliona na računu i odabereš da budeš gnjida kako bi zaradio još koji milion. Malo li je 100 komada...
Nikad nisam sa nekom posebnom pažnjom pratio Edov rad. A nakon svega ovoga i ne planiram. Ko ga jebe....
0
- Heidi
- Lemon Addict

- Reactions: 27536
.
Evo čitam svi najavljeni predizvođači (predgrupe) i prateći bend napustili su američku i južnoameričku turneju Eda Sheerana
Prirodna selekcija traje.
Ed je pakaš, Macklemore je dobar čojk. Ne razmišljam ja tu mnogo.
Evo čitam svi najavljeni predizvođači (predgrupe) i prateći bend napustili su američku i južnoameričku turneju Eda Sheerana
Prirodna selekcija traje.
Ed je pakaš, Macklemore je dobar čojk. Ne razmišljam ja tu mnogo.
2
2
Najbolje bi bilo kad bi ga (Eda) bojkotovali fanovi i kad bi morao otkazati koncert/e...ali nažalost jak je izraelski lobi, sad viđam i podršku za njega po društvenim mrežama s njihove strane.
Sad se i on i onaj Kraft bave damage control-om s ovim tobožnjim doniranjem novca nakon Macklemore-a, ofirno baš...
Sad se i on i onaj Kraft bave damage control-om s ovim tobožnjim doniranjem novca nakon Macklemore-a, ofirno baš...
1
1
- medvjed23
- Administrator
- Kontakt:
Prije koju noć sam čuo fascinantnu priču vezanu za muziku. Ne izlazi mi iz glave. Stalno mislim o tome. Za mene, zasad, ništa drugo ne postoji. To - ta priča je moj svijet, sve o čemu mislim, sve što znam, jedina stvar vrijedna pažnje...
Elem, cura koja mi je ispričala priču rekla je ovako...
Kad je Hari Mata Hari na Eurosongu izveo Lejlu, ja sam bila mala. Stalno sam gledala i slušala tu izvedbu. Hari Mata Hari, u bijelom odijelu, leluja na bini.
I imala sam, odnekud, ideju da je taj Hari Mata Hari, u tom bijelom odijelu, mitsko biće koje živi u sebilju. Ko hoće da vidi Harija Mata Harija, treba doći do sebilja, pokucati i ukazaće mu se Hari Mata Hari, okupan svjetlošću, dobri duh koji bdije nad Čaršijom.
I priča ona meni to i udara me, krvnički, po ramenu, i kaže: ima smisla, jelte, ima smisla da Hari Mata Hari živi u sebilju?
Ima, kako nema, rekoh...
Elem, cura koja mi je ispričala priču rekla je ovako...
Kad je Hari Mata Hari na Eurosongu izveo Lejlu, ja sam bila mala. Stalno sam gledala i slušala tu izvedbu. Hari Mata Hari, u bijelom odijelu, leluja na bini.
I imala sam, odnekud, ideju da je taj Hari Mata Hari, u tom bijelom odijelu, mitsko biće koje živi u sebilju. Ko hoće da vidi Harija Mata Harija, treba doći do sebilja, pokucati i ukazaće mu se Hari Mata Hari, okupan svjetlošću, dobri duh koji bdije nad Čaršijom.
I priča ona meni to i udara me, krvnički, po ramenu, i kaže: ima smisla, jelte, ima smisla da Hari Mata Hari živi u sebilju?
Ima, kako nema, rekoh...
1
1
- Heidi
- Lemon Addict

- Reactions: 27536
Predivno! 
Godine 2006. cijela Evropa se pitala odakle onom čovjeku u bijelom odijelu toliki glas i onakva energija.
Odgovor je jednostavan: on se puni na obnovljive izvore čaršijske vode i ljubavi.
Kad god nije na bini, on se smanji na fabrička podešavanja i prođe kroz ključaonicu.
I tamo, u svom tajnom štabu iza drvenih rešetaka, sjedi Hari Mata Hari u minijaturnoj verziji, kao vrhovni, moderni mali Sebiljdžija.
Godine 2006. cijela Evropa se pitala odakle onom čovjeku u bijelom odijelu toliki glas i onakva energija.
Odgovor je jednostavan: on se puni na obnovljive izvore čaršijske vode i ljubavi.
Kad god nije na bini, on se smanji na fabrička podešavanja i prođe kroz ključaonicu.
I tamo, u svom tajnom štabu iza drvenih rešetaka, sjedi Hari Mata Hari u minijaturnoj verziji, kao vrhovni, moderni mali Sebiljdžija.
1
1