storm je napisao/la: ↑28 jul 2020, 13:54
Forum je sad i službeno na googlu, indeksiran, i neće više pokazivati non secure...
Sad je official secure
Izvini molim te ali kako j e na googlu? Da ti znaš kojim ja putevima dođem ovdje :ha
Zašto ne staviš na početnu na mob...pa će ti biti behar kao ikonica za aplikaciju neku...tako i ja.
Ustvari na chrome tabu mi uvijek stoji...
Sutra google
Izvini molim te ali kako j e na googlu? Da ti znaš kojim ja putevima dođem ovdje :ha
Zašto ne staviš na početnu na mob...pa će ti biti behar kao ikonica za aplikaciju neku...tako i ja.
Sutra google
Sutra google
a ne smije to na poslu haha
Kakvom poslu? Ne radim ovih dana, korona. A forumam sa mobitela. A sve to nije bitno. Blesavo mi da nešto što postoji ne možeš na googlu naći. Eto.
Kakvom poslu? Ne radim ovih dana, korona. A forumam sa mobitela. A sve to nije bitno. Blesavo mi da nešto što postoji ne možeš na googlu naći. Eto.
postoji mnogo vise stvari sto ne mozes na guglu naci
na guglu se inace nalazi mozda 10% stvari koje su na internetu i uglavnom ljudi najvise tih 10% informacija koriste
Ja ne smijem ni reći, koliko sam očekivao ovako u ovoj fazi
Top ste svi
A nismo još ni poredali sve... Ni tehnički, ni sadržajem...
I biti će padova, i dizanja, vidio sam sve, znam što ne smijem
storm je napisao/la: ↑03 aug 2020, 23:16
Ja ne smijem ni reći, koliko sam očekivao ovako u ovoj fazi
Top ste svi
A nismo još ni poredali sve... Ni tehnički, ni sadržajem...
I biti će padova, i dizanja, vidio sam sve, znam što ne smijem
0
Tokom cijelog tvog zvota, u tebi se bore dva vuka, dobar i zao. Pobijedice onaj koga vise hranis.