Mom sinu skoro 9 i još uvijek se pozdravljamo u kući sa "ćao ćajico" jer je on to prije 100 godina govorio...nekad mi se omakne pa tako kažem roditeljima, pa me blijedo pogledaju
Hoću da kažem!
Re: Hoću da kažem!
2
2
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

- Reactions: 10588
Ako ono na Trebevicu nije namjerno zapaljeno, skocit cu u tangama sa vrha stratosfere u Bajkalsko jezero.
1
1
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”
Ljudi pola trebvica posjekli prave zgradurine.. svi šute…
1
1
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
Ako nemaš stava onda ti ga stave..
Još pravimo ružne zgrade kao šibica nikakve estetike ljepote uklapanje uz ambijent okolo.. ko ovim ljudima daje diplome… sve po šablonu
1
1
Bila sam prije dva mjeseca na Trebevicu, bas sam se razocarala onim gradjevinama u sred sume, sve unistavamo, uzas!
2
1
1
1
Zato kažem budale vladaju jer budalu staviš na vlast i možeš raditi sta zelis..
1
1
Pluća grada.. na kraju ko će im živjeti gore eno sta su napravili na bjelasnici sve prazno sad stoji grade a nikakvog sadržaja..
0
A u garazama su sve auta sa tablicama Italije, Njemacke...kupe apartmna da imaju za par dana doci
0
Toliko se gradi i po gradu a cijene kvadrata nedostižne nekom mladom bračnom paru..
0
- Bobi
- Etablirani član

- Reactions: 4355
- Kontakt:
Haj na stranu stanovi ali kuca na dva tri sprata, od Visokog do Sarajeva, svaka kuca po 3-4 stana vecinom jedno zauzeto, kome su oni to pravili? Gomila para baceno, obavezno prizemlje poslovni ko fol prostor...prazan i on. Svi bi u grad, neka budu kao Sokan, zivi na selu radi u gradu, nista joj ne fali.
3
2
1
1