Hoću da kažem!
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

- Reactions: 10598
Re: Hoću da kažem!
Aj mama, gostovat ćemo na tAlaviZiji.
1
1
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”
jel za projekat?
extra
1
1
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 
sad kad sam razmislila
imas pravo
i svima sam ugodila sem tebi
tako da odustajem
radi sta hoces, pricaj sta hoces
ne zelim ti vise ugadjati tj. pokusavati
ovo je mozda za temu o ravnodusnosti
jer to sam upravo odlucila biti
1
1
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

- Reactions: 10598
Da, iskreno ne razmišljam puno kako će to biti pred malim ekranima. Idemo da se zabavimo.
Volio bih da N1 pošalje pozitivan odgovor, no kako je došla smjena uprave i kadra, teško.
1
1
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”
Ja nisam trazio da se meni ugadja.
Samo sam trazio da se postuju pravila. Da li je meni sad ugodno da postivam pravila, to je druga tema.Ne moram ni ja raspravljati...mogu se i sam sa sobom dopisivati, sam sebe preispitivati itd.
0
Vidite sta sam danas kupila. Sokirala sam se kad sam vidjela. Pa ja ovo nisam vidjela 30-40 godina.
2
2
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
pa kako mundziiii
0
Pa danas sam imala rucak u garden centru. I usput rekoh da kupim vrecu acidic zemlje - treba mi za one male grmice sto ih kupi neki dan. I na kasi kad sam placala, ugledam pored kase vise raznorazni pezovi. Naravno, sokirala sam se I uzela ovaj. Ali vratit cu se tamo opet I kupiti Mickey Mouse, etc.
Hoceti li i vi? Posaljem vam paketic, pa razdjelite medju ljubiteljima peza?
0
mozda su tek poceliMunDzi je napisao/la: ↑28 aug 2026, 18:26Pa danas sam imala rucak u garden centru. I usput rekoh da kupim vrecu acidic zemlje - treba mi za one male grmice sto ih kupi neki dan. I na kasi kad sam placala, ugledam pored kase vise raznorazni pezovi. Naravno, sokirala sam se I uzela ovaj. Ali vratit cu se tamo opet I kupiti Mickey Mouse, etc.
Hoceti li i vi? Posaljem vam paketic, pa razdjelite medju ljubiteljima peza?![]()
ali cini mi se da sam ih vidjala kod nas u bingu
1
1
Stvarno? Vala ja nisam, a bila sam u Bosni 3 sedmice I shopovala bas u Bingu. Ne bih bila ravnodusna da sam ih ugledala.smajlic je napisao/la: ↑28 aug 2026, 18:45mozda su tek poceliMunDzi je napisao/la: ↑28 aug 2026, 18:26
Pa danas sam imala rucak u garden centru. I usput rekoh da kupim vrecu acidic zemlje - treba mi za one male grmice sto ih kupi neki dan. I na kasi kad sam placala, ugledam pored kase vise raznorazni pezovi. Naravno, sokirala sam se I uzela ovaj. Ali vratit cu se tamo opet I kupiti Mickey Mouse, etc.
Hoceti li i vi? Posaljem vam paketic, pa razdjelite medju ljubiteljima peza?![]()
ali cini mi se da sam ih vidjala kod nas u bingu![]()
1
1
Pa upravo tako. Ljudi rade svoj posao. Bore se za sebe. Nisu oni krivi sto ti ne znas reci, thank you, but no thank you. Vjezbaj pa ces nauciti.
2
1
1
1