Balkanski mentalitet i seks: zasto toliko mrznje i gadjenja?
Re: Hoću da kažem!
Brojtro
Ovim damama sto svako malo stavljaju slike po Instagramu bih da porucim:
Dzabe pucete usne. Mi cemo vam ga svakako staviti u usta.
Ovim damama sto svako malo stavljaju slike po Instagramu bih da porucim:
Dzabe pucete usne. Mi cemo vam ga svakako staviti u usta.
2
1
1
1
Nista kao dama koja te oralno zadovoljava. Hem suti, hem pusi kurrac
Fascinantan je taj balkanski pristup seksu pojedinih muškaraca.
On će njoj ovo, on će njoj staviti u usta, ona će da šuti i puši kurrac...ona će njemu dati pichke, bla bla...bukvalno kao da nekome prijetiš nečim, kao da je sex neka kazna i gadost i poniženje koje će muškarac da priredi ženi...
Nisam u životu vidjela nezdraviji pristup jednoj lijepoj i pozitivnoj stvari između dvoje ljudi. Bukvalno da ti zgadi život.
On će njoj ovo, on će njoj staviti u usta, ona će da šuti i puši kurrac...ona će njemu dati pichke, bla bla...bukvalno kao da nekome prijetiš nečim, kao da je sex neka kazna i gadost i poniženje koje će muškarac da priredi ženi...
Nisam u životu vidjela nezdraviji pristup jednoj lijepoj i pozitivnoj stvari između dvoje ljudi. Bukvalno da ti zgadi život.
5
5
A gdje pise da je to neka kazna ili nesto ruzno?sikiriki je napisao/la: ↑03 sep 2026, 09:13 Fascinantan je taj balkanski pristup seksu pojedinih muškaraca.
Kad smo vec po balkanskom pristupu - jesi li mozda studirala ponasanje pojedinih balkanskih zena?
0
Ne mislim se raspravljati s tobom o ovoj tematici, i iako si me ti na kraju inspirisao, ne odnosi se samo na tvoje komentare, nego nešto što sam primijetila u online sferi kod pojedinih muškaraca.Ommadawn je napisao/la: ↑03 sep 2026, 10:41A gdje pise da je to neka kazna ili nesto ruzno?sikiriki je napisao/la: ↑03 sep 2026, 09:13 Fascinantan je taj balkanski pristup seksu pojedinih muškaraca.
Kad smo vec po balkanskom pristupu - jesi li mozda studirala ponasanje pojedinih balkanskih zena?
"Studiram" ja svačije ponašanje, i muško i žensko, ali nema potrebe skretati pažnju s jedne stvari na drugu. Ja sam iznijela svoje zapažanje, očito imamo dijametralno različit pogled na muško-ženske odnose i sex, tako da nema potrebe da se raspravljamo.
0
A gdje pise da je to neka kazna ili nesto ruzno?sikiriki je napisao/la: ↑03 sep 2026, 10:53Ne mislim se raspravljati s tobom o ovoj tematici, i iako si me ti na kraju inspirisao, ne odnosi se samo na tvoje komentare, nego nešto što sam primijetila u online sferi kod pojedinih muškaraca.
"Studiram" ja svačije ponašanje, i muško i žensko, ali nema potrebe skretati pažnju s jedne stvari na drugu. Ja sam iznijela svoje zapažanje, očito imamo dijametralno različit pogled na muško-ženske odnose i sex, tako da nema potrebe da se raspravljamo.
0
Balkanski mentalitet i seks: zasto toliko mrznje i gadjenja?
prebacila sam postove...
sikiriki nije vrijedjala ommu nego je opcenito htjela da kaze i pita zasto tako pricamo
sikiriki nije vrijedjala ommu nego je opcenito htjela da kaze i pita zasto tako pricamo
0
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 
Re: Balkanski mentalitet i seks: zasto toliko mrznje i gadjenja?
Nek nam je Bog na pomoci.
1
1
ovo je bitsikiriki je napisao/la:...bukvalno kao da nekome prijetiš nečim, kao da je sex neka kazna i gadost i poniženje koje će muškarac da priredi ženi...
zasto prijetimo...
0
Ja ne prijetim. Ja samo porucujem. Sta cu prijetiti seksom?
Pa i ja hocu da ona uziva jednako kao i ja.
Pa i ja hocu da ona uziva jednako kao i ja.
1
1
ma i nije to do tebe
ti se uvijek zezas
nego evo recimo stalno citamo po komentarima te neke vulgarne recenice ili rijeci koje muskarci nepoznatim zenama pisu
ti se uvijek zezas
nego evo recimo stalno citamo po komentarima te neke vulgarne recenice ili rijeci koje muskarci nepoznatim zenama pisu
0
I meni nije jasno zašto toliko gadzenje jesu te osobe asexualne il sta već posebno zeza na račun sexa.. jel smatraju da je sex dužnost ili užitak..
0
Ako nemaš stava onda ti ga stave..
A fakat ok neiskusni il djeca.. al zreli ljudi sat da se nešto ljute kao djeca nigdje veze..
0
Ne znam za tu mrznju i gadjenje, ali izgleda to sve skupa jednostavno previse.
Previse komentara iz oba pravca na inrernetu sto se tice sexa.
Ako nista ne komentiras, vjerovatno si gay.
Ako previse, onda si peder...
Previse komentara iz oba pravca na inrernetu sto se tice sexa.
Ako nista ne komentiras, vjerovatno si gay.
Ako previse, onda si peder...
0
Fuj da mi je… tako neato ga dodje..
0