Balkanski mentalitet i seks: zasto toliko mrznje i gadjenja?
Re: Balkanski mentalitet i seks: zasto toliko mrznje i gadjenja?
Mah... ko nije yebo tudju zenu, taj i ne zna sta je prava ljubav.
As simple as that.
As simple as that.
1
1
Nema tog problema koje jedno ludačko pušenje ne može da riješi. Ona na koljenima, ja na 7 nebu
Treba i to probati al neka da je bas povredjena željna osvete da se jebe kao da sutra ne postoji..
1
1
Ako nemaš stava onda ti ga stave..
Ne zna sta te čudi a zar ne znaš taj osjećaj zar nikad nisi joj začepio usta hasimagom?Socrates je napisao/la: ↑04 sep 2026, 09:04 Ja bih cijenio da čujem prednosti i nedostatke takvog tretiranja foruma i drugih internetskih mjesta. Kakva je tačno korist od toga? Kakva satisfakcija?
Neko je takođe spomenuo anonimnost kao jedan od okidača takvog ponašanja. Koliko u tome ima istine? Svakako da niko ne ide u stvarnom životu na neki trg da pred dvadeset-trideset-pedeset-sto žena izjavljuje kako će im kurcem začepiti usta.![]()
To bi bila čudna scena, ali, eto, zamišljam i to.![]()
Doduše, treba napomenuti da na internetu (i forumima) ima dosta čudnog ponašanja i kad seks izbacimo iz jednačine.![]()
A net ko net globalno selo slova svašta trpe, samo ljudi koji iznose svoju intimu javno)internet)nemaju se sta kasnije ljutit..
0
Word!!
1
1
Nema tog problema koje jedno ludačko pušenje ne može da riješi. Ona na koljenima, ja na 7 nebu
Sve su to neke price preko neta a vecina ih ne zna sta znaci hotat..
0
Ti baš nijednu riječ iz tog posta nisi razumio.VR4G je napisao/la: ↑04 sep 2026, 11:52Ne zna sta te čudi a zar ne znaš taj osjećaj zar nikad nisi joj začepio usta hasimagom?Socrates je napisao/la: ↑04 sep 2026, 09:04 Ja bih cijenio da čujem prednosti i nedostatke takvog tretiranja foruma i drugih internetskih mjesta. Kakva je tačno korist od toga? Kakva satisfakcija?
Neko je takođe spomenuo anonimnost kao jedan od okidača takvog ponašanja. Koliko u tome ima istine? Svakako da niko ne ide u stvarnom životu na neki trg da pred dvadeset-trideset-pedeset-sto žena izjavljuje kako će im kurcem začepiti usta.![]()
To bi bila čudna scena, ali, eto, zamišljam i to.![]()
Doduše, treba napomenuti da na internetu (i forumima) ima dosta čudnog ponašanja i kad seks izbacimo iz jednačine.![]()
A net ko net globalno selo slova svašta trpe, samo ljudi koji iznose svoju intimu javno)internet)nemaju se sta kasnije ljutit..
0
Pa kažem sa rijeci na djela..
0
Pa nije uopšte upitno ovdje da ljudi upražnjavaju seks na razne načine. I da je sve OK dok se dvoje odraslih i mentalno zdravih ljudi slaže da ga tako upražnjavaju. Nekad i troje i četvoro ako se tako potrefi.
Ovdje pričamo zašto na takav način pričati na javnom forumu.
Treba razumjeti da ima ljudi kojima to ne odgovara. I tema je o tome, a ne o seksu.
Ovdje pričamo zašto na takav način pričati na javnom forumu.
Treba razumjeti da ima ljudi kojima to ne odgovara. I tema je o tome, a ne o seksu.
0
Mene vise ništa ne cudi i kažem sto mislim jbg..
A sa druge strane ne čitam sto me ne interesuje ili ne odgovara to ignorisem a ne proganjam ljudi da ispravljam krive Drine u namećem svoje mišljenje ono mogu ga dati sad neko hoće li uzeti ili ne to je njegova stvar.. gluposti svako je na svoj način i ok je dok ne vredja nekoga licno..
A sa druge strane ne čitam sto me ne interesuje ili ne odgovara to ignorisem a ne proganjam ljudi da ispravljam krive Drine u namećem svoje mišljenje ono mogu ga dati sad neko hoće li uzeti ili ne to je njegova stvar.. gluposti svako je na svoj način i ok je dok ne vredja nekoga licno..
0
Tudje sladje
0
Pa raspravljamo taj fenomen na internetu. Sasvim sam siguran da ni ti ne izletiš na Baščaršiju i okupljenim ljudima ne pripovjedaš na sav glas kako si nekoj duck face uvalio hashimagu.
Sad možeš ti nas lagati da to radiš. To je za drugu raspravu.
Sad možeš ti nas lagati da to radiš. To je za drugu raspravu.
1
1
Pa nisam manijak al jesi kad proca sa ženskim o sexu bio intiman preko neta e to ti je to kao ono sex ti dole a gore nema nikoga samo slova 
0
Sva sreca pa nemam zenu. Kako se zahuktalo, nece ni jedna ostati citava.
Prica kum jednom kako u kamionu na funku, cijeu noc, skoro svaku... price o tudjim zenama.
Kad odjednom jedan glas- Ljudi, ko li ebe nase zene dok se mi nocu vozimo.
Poslije-tisina.
Prica kum jednom kako u kamionu na funku, cijeu noc, skoro svaku... price o tudjim zenama.
Kad odjednom jedan glas- Ljudi, ko li ebe nase zene dok se mi nocu vozimo.
Poslije-tisina.
2
2
Kao ono sa ostrenj noža 
0
Pa mogu ljudi i svasta mastati da su radili pa o tome pisati kao iskustvu. Odavno ne vjerujen nicemu ni sto ti kazu u lice, a kamoli ono sto pisu
0
Sve zavisi kakvo je ko iskustvo imao neko sa bekim sa foruma il interneta a nekome je to čudno, nekome se gadi Itd..
1
1