Hoću da kažem!

Truć, trač, bla, bla...
sikiriki
PRO tulipan
PRO tulipan
Reactions: 5846

Re: Hoću da kažem!

Post Postao/la sikiriki »

MunDzi je napisao/la: 07 sep 2026, 23:33
VR4G je napisao/la: 07 sep 2026, 23:31

Nego radi čega je?
Ne znam. Samo pitam ko je utvrdio da se radi toga ubila?
Nije niko.
Portali i šuplje priče/fantazije Bošnja.
Prva teorija je da je radi momka koji je poginuo.
Ali nema nikakvog utvrđenog razloga.
1
1 slika
VR4G
Etablirani član
Etablirani član
Reactions: 1251

Post Postao/la VR4G »

Niki se ne ubija tek tako..
0
Ako nemaš stava onda ti ga stave..
VR4G
Etablirani član
Etablirani član

Post Postao/la VR4G »

Jedno je braniti vjeru svoj dom a drugo je raditi zločine i opravdavati ih sto je van svake pameti…
0
Socrates
PRO behar
PRO behar
Reactions: 14929

Post Postao/la Socrates »

Znao si ti vrlo dobro šta radiš. Nemoj da ti vadim prethodne postove sa ovog foruma. Počeo si opet sa izjednačavanjem krivice i svi su radili zločine. "Narod je stado" i u nedogled.

Bosanci svoje zločince osuđuju. Da se u mom rodnom gradu Zenici danas desio fašistički bal vampira, jebao bih im sve po spisku.

Ne bih trabunjao kao ti ni o čemu.
0
Zadnja izmjena: Socrates, dana/u 07 sep 2026, 23:41, ukupno mijenjano 1 put.
MunDzi
PRObehar
PRObehar
Reactions: 13698

Post Postao/la MunDzi »

VR4G je napisao/la: 07 sep 2026, 23:35
MunDzi je napisao/la: 07 sep 2026, 23:33
Ne znam. Samo pitam ko je utvrdio da se radi toga ubila?
Mislim nije sigurno iz čista mira.. ali i to je nebitno vise.. smatram se pametnim čovjekom vidio sam i ovih par dana sa kim imamo posla meni je dosta to ne trebaju mi ničija priznanja…
Samo pitam, jer ljudi trce da misle da se ubila radi ocevih zlodjela. A sta ako je dijelila sa ocem njegovu ideologiju? Sta cemo onda! Mozda se ubila jer se nesretno zaljubila, mozda se ubila jer nije spremila dovoljno dobro ispit, mozda se ubila zbog depresije, mozda ovo, mozda ono.....
0
VR4G
Etablirani član
Etablirani član

Post Postao/la VR4G »

MunDzi je napisao/la: 07 sep 2026, 23:40
VR4G je napisao/la: 07 sep 2026, 23:35

Mislim nije sigurno iz čista mira.. ali i to je nebitno vise.. smatram se pametnim čovjekom vidio sam i ovih par dana sa kim imamo posla meni je dosta to ne trebaju mi ničija priznanja…
Samo pitam, jer ljudi trce da misle da se ubila radi ocevih zlodjela. A sta ako je dijelila sa ocem njegovu ideologiju? Sta cemo onda! Mozda se ubila jer se nesretno zaljubila, mozda se ubila jer nije spremila dovoljno dobro ispit, mozda se ubila zbog depresije, mozda ovo, mozda ono.....
Iskreno da ti kažem i briga me za nju i radi čega se ubila.. a da je normalno nije ništa pa se tako i završilo.. jedino sto gledam sa kakvim sad budalama živimo… jer ovo je teška bolest..
0
BeogradjanIN
Etablirani član
Etablirani član
Reactions: 1427

Post Postao/la BeogradjanIN »

Ne izjednacavam,mnogo je vise stradalo bosnjaka i Bosna kao drzava je pretrpela ogromnu stetu. I ne kukaju ljudi na tebe koji osudjujes vec na zapad koji ih nije osudio. Tada je pocela sumnja ljudi u ispravnost suda i svega. Govorim ti kako razmislja dosta ljudi u Srbiji. To nema veze sa bosnjacima. I onda su uzeli zapad na zub,poceli da sumnjaju u svaku njihovu presudu i ostalo. I tada se pocelo sa tim velicanjem. I ovde ti ne govorim moje misljenje nego misljenja ljudi u Srbiji,barem tog dela koji velica,slavi itd. A pre toga cela Srbija je trazila i Mladica i Karadzica,nasla ih i izrucila. Bas kao sto je izrucila i Milosevica sa upadanjem u skupstinu. Dakle ljudi su hteli da im se sudi ali kada su videli da se tu samo srbima sudi obrnuli su pricu. I opet ti naglasavam,to nije moje misljenje nego misljenja velikog broja ljudi tamo.
0
MunDzi
PRObehar
PRObehar
Reactions: 13698

Post Postao/la MunDzi »

VR4G je napisao/la: 07 sep 2026, 23:45
MunDzi je napisao/la: 07 sep 2026, 23:40
Iskreno da ti kažem i briga me za nju i radi čega se ubila.. a da je normalno nije ništa pa se tako i završilo.. jedino sto gledam sa kakvim sad budalama živimo… jer ovo je teška bolest..
To je vec realniji pogled na situaciju.
0
VR4G
Etablirani član
Etablirani član

Post Postao/la VR4G »

Daleko je to sve od realnosti..
0
Socrates
PRO behar
PRO behar

Nije stvar samo stradanja nego smišljenog plana da se Bošnjaci kompletno istrijebe, kao što je Karadžić i poručio sa skupštinske govornice nekoliko mjeseci prije rata.

Dakle, smišljeni genocidni plan, za kojeg je čak i Mladić priznao da je genocidan. Bio je svjestan da je genocidan, i opet ga je pokušao sprovesti.

U svakom gradu gdje su Srbi bili većina i uspostavili su vojnu prevlast počinjeni su ogromni zločini.

Eto, čitaj da li je u Zenici bilo pokolja nad Srbima.

Zločin na srpskoj strani je neusporediv sa zločinima na drugim stranama. Bilo je zločina, rat je bio, ali nije bilo smišljenog genocidnog plana.
0
Zadnja izmjena: Socrates, dana/u 07 sep 2026, 23:58, ukupno mijenjano 1 put.
Pekmeza
Etablirani član
Etablirani član
Reactions: 2650

Post Postao/la Pekmeza »

Nije se sigurno ubila zbog toga sta je on radio. Zbog nesretne ljubavi moguce. Zena kad izgubi nekoga u koga se zaljubila njoj propada cijeli svijet
0
BeogradjanIN
Etablirani član
Etablirani član

Socrates je napisao/la: 07 sep 2026, 23:57 Nije stvar samo stradanja nego smišljenog plana da se Bošnjaci kompletno istrijebe, kao što je Karadžić i poručio sa skupštinske govornice nekoliko mjeseci prije rata.

Dakle, smišljeni genocidni plan, za kojeg je čak i Mladić priznao da je genocidan. Bio je svjestan da je genocidan, i opet ga je pokušao sprovesti.

U svakom gradu gdje su Srbi bili većina i uspostavili su vojnu prevlast počinjeni su ogromni zločini.

Zločin na srpskoj strani je neusporediv sa zločinima na drugim stranama. Bilo je zločina, rat je bio, ali nije bilo smišljenog genocidnog plana.
Ukoliko je tako a sigurno si video da je to izgovorio onda ja najstrasnije osudjujem takav zlocin prema neduznim ljudima. I najiskrenije mi je zao sto vam se to dogodilo. Ja da bilo sta lose mislim o Bosni ne bih nikada dolazio tamo niti bih ozenio zenu odatle. Ja sam cest gost u Sarajevu,drugari su mi tamo, zenina familija tamo, nikada niti jednu neprijatnost nisam imao. To su moja iskustva iz Bosne. Sto se Zenice tice, nikada nisam cuo da se bilo sta dogodilo srbima niti da je tamo bilo nesto.
0
Socrates
PRO behar
PRO behar

Skupština bosanskih Srba 12. maja 1992.

Ratko Mladić, tek uspostavljen za komandanta glavnog štaba Vojske RS-a, izgovara sljedeće;

"Prema tome, mi ne možemo očistiti, niti možemo imati rešeto da prosijemo da ostanu Srbi ili propadnu Srbi, a ostali da odu. Pa to je … to neće … ja ne znam kako će gospodin Krajišnik i gospodin Karadžić objasniti svijetu. To je, ljudi, genocid".

I onda krene da ga ostvari.

Pas im mater svima koji su bili na toj skupštini.
0
BeogradjanIN
Etablirani član
Etablirani član

Svakome od njih sa te skupstine koji su pocinili zlocin da Bog da rat u kuci bio. Trebas biti bolestan u glavi i ubijati neduzne ljude,zene i decu.
0
VR4G
Etablirani član
Etablirani član

Post Postao/la VR4G »

Socrates je napisao/la: 07 sep 2026, 23:57 Nije stvar samo stradanja nego smišljenog plana da se Bošnjaci kompletno istrijebe, kao što je Karadžić i poručio sa skupštinske govornice nekoliko mjeseci prije rata.

Pa ljudima još nije jasno li ne žele da vide odbijaju kakvi su to bolesni mozgovi i dan danas oni pričaju kao da su njih muslimani prvi napali a oni godinama kovali plan polako raspoređivali oruzije dokle ide ta bolest i ona sve svale na svatove neke a svo vrijeme provociraju.. bolestan pa bolestan narod..
0
VR4G
Etablirani član
Etablirani član

Post Postao/la VR4G »

I kroz čitavo Vrijeme jedan te isti obrazac ponavljaju riječ “Turci” ok jesu ih držali 500 godina i svašta se nešto tu desilo i genetski izmjena al na kraju mi da plaćamo taj ceh…sto ne idu u tursku već se Beograd liže sa Turcima i to je ok..
0
smajlic
Administrator
Reactions: 49548

Post Postao/la smajlic »

jutroooo
sve hladnija jutra :plaki
3
3 slika
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. :sret