Ima i kod zena itekako medjusobne kompetencije, samo se na drugi nacin manifestuje.
Na primjer, zene se oblace i sminkaju prvenstveno zbog drugih zena i medjusobnog poredjenja, jasno je zenama da muskarcima to sredjivanje nije toliko bitno.
Isti tako, kompeticija medju zenama je umotana i nekad hinjska, prave se da se vole i podrzavaju a u stvari nekad ne mogu smisliti neku od drugarica. Muskarci su tu cesto direktniji i ako ih neki jaran nervira, prije ce to jasno dati do znanja.
Sutra ću se našminkam zbog tebe, a danas sam zbog @Namazana, ne zamjeri
Nadam se da je danas moj dan i da si odabrala odgovarajuće nijanse za našu "kompetenciju"
Sve je spremno za današnji duel, izabrala sam odgovarajuću artiljeriju 🫦 @Namazana i @smajlic su već eliminisane iz prvog kruga, dok se @Pekmeza i @MunDzi još uvek bore za opstanak na ovoj rang listi.
Dobro je što su nam genijalci otvorili oči da se zapravo mrzimo, inače bismo promašile ovoliku zabavu tražeći dublji smisao u biranju outfita. Bukvalno se osjećam kao da sam upravo izašla iz dugogodišnje paralize uma i doživela prosvjetljenje L'Oreal Body Mist-om. Hvala im na ovoj katarzi.
Neke stvari su pogresno protumacene, ili se namjerno izvrcu.
Niko nije rekao da se sve zene mrze medjusobno, samo da zene koje imaju medjusobni konflikt isti cesto rjesavaju iza ledja, prave se da se vole i da su OK, a iza ledja svasta govore, sukaju suptilno i slicno. Ni jednom nisam rekao da se sve zene mrze medjusobno, svako ima nekog koga ne voli i nervira ga, razlika je sto muskarci u prosjeku cesce znaju direktno staviti do znanja ako im se neko ne svidja.
Kad govorimo o kompeticiji, ne mora to biti mrznja, to su sasvim uobicajene pojave u danasnjem drustvu gdje se ljudi na nekom nivou takmice medjusobno, a kod zena je izgled i sminka jedan od glavnih nacina na koji se to radi, jer kao sto sam rekao vecina muskaraca ne primjecuje te neke modne detalje, kompleksnu sminku, frizuru i slicno, tako da je ocigledno zbog koga se to radi, a i od nekih zena sam dobio tu potvrdu da to rade zbog drugih zena.
Muskarci naravno isto tako imaju kompetitivnost, kod nekih je to ko ima vise novca i vozi bolji auto, te razne sportske aktivnosti, kod zena je to najscesce izgled i sminka.
Postujem malo zezancije i ironije, ali ne volim da se izvrce ono sto sam napisao.