To je novo, zadnje leglo...vjesticanametli je napisao/la: ↑22 sep 2026, 19:20 sta je sad ovo zar nije ostao sam Trifko sto boluje od bubrega![]()
A Štunfek je još kod nas...
To je novo, zadnje leglo...vjesticanametli je napisao/la: ↑22 sep 2026, 19:20 sta je sad ovo zar nije ostao sam Trifko sto boluje od bubrega![]()
Loki I Sigi nisu rodno povezani...
Zadužio sam sebe da imamo dva legla, da uzgojim Siamca, koliko sam ih do sada imao...
1
hoce, bit ce sad ok sveMehaning je napisao/la: ↑23 sep 2026, 09:30Zadužio sam sebe da imamo dva legla, da uzgojim Siamca, koliko sam ih do sada imao...![]()
Sa prvim leglom nije bilo neke sreče, nadajmo se, da če sa ovim biti manje zapleta...![]()
Poslje ovog legla, Sigi ide na sterilizaciju, a Loki je več žrtvovao svoja jaja...![]()
Nevjerovatno, kako se je mačor promijenio, odkad mu ne idu samo gluposti po glavi...![]()
Divnooo MundziMunDzi je napisao/la: ↑24 sep 2026, 00:38 Crno bijela curica je sva kao pahuljica, njezna i mekana dlaka.
Screenshot_20260923_224532_Gallery.jpg
Ginger boy je flegman. Zavuki se ispod kabineta I zaspo. Ko veli, vi se zaebavajte s njih dvije, mene svi pustine na miru.
Screenshot_20260923_224426_Gallery.jpg
A drugu curicu ne mogu uslikati. Ona je neuhvatljiva. Sva je u pokretu. Mislim da ce nam razjebati citavu kucu.![]()