Kućna smetala - naši ljubimci
Re: Kućna smetala - naši ljubimci
bebeeeee 
0
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 
U potpunosti te razumijem...
Ja isto imam neplanirano tri mačke + četiri bebice...
Ali neka Štunfek uživa što dulje sa nama, koliko če mu zdravlje omogučiti...
3
3
Mi smo otisli da uzmemo samo ginger boy, pod uslovom da mu se svidimo. Medjutim, I ovim dvjema rospijicama smo se svidjeli. I dok smo sjedili I pricali sa foster "roditeljima", kolovodja se popela na kauc nama iza ledja, smjestila se izmedju nas dvoje, izvrnula se I trazi da je se mazi. I tako mazili smo je. I onda I ovo drugo dvoje se oslobodise I sve oko nas. A znam od ranije da su sestre vezena jedna za drugu I da moraju biti usvojene skupa. E posto se ta rospijica dodvorila mom muzu, kaze on pa eto mozda je bolje da uzmemo njih dvije.
Ma nemoj, a on da ostane. Ne moze. I razmijenimo poglede I skontamo da moramo uzeti sva tri. Crkli ljudi od smijeha. Kazu, bilo je ljudi dodju da ih vide....ni jedno nece da izadje ispod kauca. Ljudi odu razocarani. A eto, oko nas se uzvrtili kao da se dobro znamo. I tako. Ljubav na prvi pogled.
5
4
1
1
Ti macici su izabrali vasMunDzi je napisao/la: ↑24 sep 2026, 14:43Mi smo otisli da uzmemo samo ginger boy, pod uslovom da mu se svidimo. Medjutim, I ovim dvjema rospijicama smo se svidjeli. I dok smo sjedili I pricali sa foster "roditeljima", kolovodja se popela na kauc nama iza ledja, smjestila se izmedju nas dvoje, izvrnula se I trazi da je se mazi. I tako mazili smo je. I onda I ovo drugo dvoje se oslobodise I sve oko nas. A znam od ranije da su sestre vezena jedna za drugu I da moraju biti usvojene skupa. E posto se ta rospijica dodvorila mom muzu, kaze on pa eto mozda je bolje da uzmemo njih dvije.
Ma nemoj, a on da ostane. Ne moze. I razmijenimo poglede I skontamo da moramo uzeti sva tri. Crkli ljudi od smijeha. Kazu, bilo je ljudi dodju da ih vide....ni jedno nece da izadje ispod kauca. Ljudi odu razocarani. A eto, oko nas se uzvrtili kao da se dobro znamo. I tako. Ljubav na prvi pogled.
1
1
5
5
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
Velis nije dala samo onome ko nije trazio.
Ovo je cirkus u kuci. Kad se oni razgamizu, bude haos. Porusise sve. Jako su zabavni.
4
3
1
1
Sad imaju hoteli za kućne ljubimce 
1
1
Ako nemaš stava onda ti ga stave..
Odoh u shopping. Seru ko grlice. Trebam kupiti vrece I vrece onog hepeka za njihovu cenifu. Radujem se danu kad porastu pa pocnu vani hodati I srati komsiji po dvoristu. 
Juce me komsija zafkava, kaze - jeste li vi svjesni koliko ce vas kostati tri macke. I crce od smijeha sto nam je suknuo.
Ja mu odgovaram sa, jesi li ti svjestan da ce sve tri srati po tvom dvoristu.
Presto se smijati. 
Juce me komsija zafkava, kaze - jeste li vi svjesni koliko ce vas kostati tri macke. I crce od smijeha sto nam je suknuo.
Ja mu odgovaram sa, jesi li ti svjestan da ce sve tri srati po tvom dvoristu.
3
3
Pa nista. Skupa su. Zabavljat ce se medjusobno.
Nije problem.
E sad, kad se putuje na duze - holiday nama, holiday njima. I prethodnom macka smo ostavljali u maciji hotel. I ovi ce tako. Samo sto ce nas njihov hotel kostati vise nego nas hotel.
2
2
Evo, friški račun...MunDzi je napisao/la: ↑25 sep 2026, 13:47 Odoh u shopping. Seru ko grlice. Trebam kupiti vrece I vrece onog hepeka za njihovu cenifu. Radujem se danu kad porastu pa pocnu vani hodati I srati komsiji po dvoristu.
Ja mu odgovaram sa, jesi li ti svjestan da ce sve tri srati po tvom dvoristu.Presto se smijati.
![]()
2
2
Koliko ti traje ova hranaMehaning je napisao/la: ↑25 sep 2026, 14:02Evo, friški račun...MunDzi je napisao/la: ↑25 sep 2026, 13:47 Odoh u shopping. Seru ko grlice. Trebam kupiti vrece I vrece onog hepeka za njihovu cenifu. Radujem se danu kad porastu pa pocnu vani hodati I srati komsiji po dvoristu.
Ja mu odgovaram sa, jesi li ti svjestan da ce sve tri srati po tvom dvoristu.Presto se smijati.
![]()
![]()
Mačja hrana.jpg
0
3 macica.
Postigli smo danas da sva tri predu kao traktori.
To je uspjeh. Za dva dana su ovladali sa kuhinjom, trpezarijom, dnevnom sobom, hodnikom i kupatilom.
U spavace sobe im jos nije dozvoljeno.
Na sve su se popeli, svaki cosak obisli, dosta toga poobarali. Cirkus s njima.
Hoce da jedu biljke. Ali ne sve. Morala sam one koje hoce da jedu sve skupiti na jedno mjesto I podici ih na najvislju komodu na koju se za sada ne mogu popeti. Ali pokusavaju. Ne sumnjam da ce naci nacin da se gore popnu.
Postigli smo danas da sva tri predu kao traktori.
To je uspjeh. Za dva dana su ovladali sa kuhinjom, trpezarijom, dnevnom sobom, hodnikom i kupatilom.
U spavace sobe im jos nije dozvoljeno.
Na sve su se popeli, svaki cosak obisli, dosta toga poobarali. Cirkus s njima.
Hoce da jedu biljke. Ali ne sve. Morala sam one koje hoce da jedu sve skupiti na jedno mjesto I podici ih na najvislju komodu na koju se za sada ne mogu popeti. Ali pokusavaju. Ne sumnjam da ce naci nacin da se gore popnu.
2
2
- vjesticanametli
- PRObehar

- Reactions: 14794
ijao al di sebi dovela cirkus
vole znaci piscance hahahha

na slici gore ko ucenici mali

vole znaci piscance hahahha
na slici gore ko ucenici mali
0
Da je moja ona maza mala, sestra od moje sto sad imam ostala ziva ja bi sad imala dvije mace, ali sudbina je odlucila drugacije 
1
1