Hoću da kažem!
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

- Reactions: 10787
Re: Hoću da kažem!
Postoji mogućnost ponovnog angažmana na starom poslu jer im se sada povećao obim zbog peuzimanja nekadašnjeg konkurenta pa je tu došlo preko 30.000 KM prihoda. Pod mojim naravno uslovom, nema više rada za Srbe u gluho doba noći. Znam koliko mi je deficit sna unazadio kognitivne sposobnosti, nisam mogao ljude da pratim kada govore, postao sam razdražljiviji, osjećao sam otupljenost mozga. Tri sata spavanja me je izobličilo lice i nanijelo traumu prednjeg korteksa, trebalo mi je 2 mjeseca da doslovno dopunim fond propuštenog sna u zadnjih 4 godine.
Trenutno sam honorarno angažovan kod njih, i neću nigdje da žurim. Iskreno, ja sam oduvijek volio ovaj posao, samo što nije bio dovboljno dbro organizovan.
Ako se vratim, uvest ću im obavezni Trello planer, gdje svi moraju znati do kojeg perioda treba zavšriti svoje projekte i koji su to segmenti koji su završeni prije zadatog roka. Imaju kartice koje mogu pomjerati preko panela, ako nešto nije urađeno kako treba, vraća se na analizu radi ispravki.
Trenutno sam honorarno angažovan kod njih, i neću nigdje da žurim. Iskreno, ja sam oduvijek volio ovaj posao, samo što nije bio dovboljno dbro organizovan.
Ako se vratim, uvest ću im obavezni Trello planer, gdje svi moraju znati do kojeg perioda treba zavšriti svoje projekte i koji su to segmenti koji su završeni prije zadatog roka. Imaju kartice koje mogu pomjerati preko panela, ako nešto nije urađeno kako treba, vraća se na analizu radi ispravki.
1
1
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”
dobijem maloprije u dm-u ovo i morala sam guglati da skontam sta je 
2
1
1
1
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 
19. oktobra će Alberta, provincija u Kanadi, izaći na referendum da, između ostalog, odluče da li da imaju obvezujući referendum da se otcijepe od Kanade.
1. Mislim da je ovo najgluplje referendumsko pitanje ikada. Pazi, prvo pitaju narod da li da održe referendum o otcijepljenju.
2. Ja bih čak i volio da krenu u otcijepljenje i otcijepe se. Ja bi ih danas sam otcijepio.
Čak i ako samo 20% (takve su procjene) stanovništa Alberte želi da se otcijepi. Let them go. Danielle Smith, njihov trenutni premijer, je gluplja čak i od Camerona u Velikoj Britaniji birvaktile, kad je bio Brexit aktuelan.
1. Mislim da je ovo najgluplje referendumsko pitanje ikada. Pazi, prvo pitaju narod da li da održe referendum o otcijepljenju.
2. Ja bih čak i volio da krenu u otcijepljenje i otcijepe se. Ja bi ih danas sam otcijepio.
2
1
1
1
OdlicnoWhiskeyPete je napisao/la: ↑08 okt 2026, 21:09 Postoji mogućnost ponovnog angažmana na starom poslu jer im se sada povećao obim zbog peuzimanja nekadašnjeg konkurenta pa je tu došlo preko 30.000 KM prihoda. Pod mojim naravno uslovom, nema više rada za Srbe u gluho doba noći. Znam koliko mi je deficit sna unazadio kognitivne sposobnosti, nisam mogao ljude da pratim kada govore, postao sam razdražljiviji, osjećao sam otupljenost mozga. Tri sata spavanja me je izobličilo lice i nanijelo traumu prednjeg korteksa, trebalo mi je 2 mjeseca da doslovno dopunim fond propuštenog sna u zadnjih 4 godine.
Samo gluho bilo ko jos radi za srbe
1
1
- Bobi
- Etablirani član

- Reactions: 4686
- Kontakt:
ne znam sta da ti kazem
da ti razmaze sampon po glavi
kao i masaza usput
1
1
Ti ništa ne razumiješ. Tačno me nekad strah kako prelaziš ulicu bezbjedno. De opiši, da me uvjeriš da ne dovodiš u opasnost i sebe i ostale nedužne učesnike u saobraćaju. 
3
3
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

- Reactions: 10787
Pade lažni Manchester i sa igračem više.

0
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”
2
2
eh eto ti sta su izmislili
0
@Socrates al zato sam lijepa vidi mi sliku, sta ima ja da mislim. 
Danas u vozu sjedi neki par, ona ima oko 22 a on celav, trbusina do zuba jedno 40 kuka.
Kontam ova se nikad nije ustala u 6 da ide na posao. E starosti moja gdje mi je pamet bila da mladost poklonim nekom celavku
Danas u vozu sjedi neki par, ona ima oko 22 a on celav, trbusina do zuba jedno 40 kuka.
Kontam ova se nikad nije ustala u 6 da ide na posao. E starosti moja gdje mi je pamet bila da mladost poklonim nekom celavku
2
2
dzabe bona
otvorili danas u Visokom novi dm i nakupovala ja svasta za mace i sebe
na kraju ti daju kesu necega
i otvorim kad sve ovo
0
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
a neki dan sam tako bila u Sarajevu, renovirali dm...
tad sam dobila neki deterdzent i Somat so za masinu za sudje
tad sam dobila neki deterdzent i Somat so za masinu za sudje
0
ma zna da sam luda i naivna
nikad ne znas sa mnom
1
1