Hoću da kažem! (2020. - 2025.)
Re: Hoću da kažem!
evo zulejhe 
3
3
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 
Meni ovaj forum dođe kao ispusni ventil. Nemam se kome izjadati. Svak mi govori ti si ovakav, ti si onakav, pametan, bla bla, kako ne možeš naci curu? ... niko ne razumije moj problem oko toga. Zato dođem ovdje da se ispušem nakon svakog odjeba. Jer svaki odjeb na mene ostavi traga. Psihički se uzdrmam. Da se ovdje ne izjadam ja bih pukao.
Znam da sam dosadan, al bar me razumite. Ne radim ovo sto ja želim, ne želim. Nego sto jednostavno moram negdje izbaciti frustraciju.
Nisam trol, bar sto se tice ove moje situacije. Ko god misli da trolam, kunem vam se mojih rahmetli deda i nene da nisam.
Želim da vam razjasnim otkud sva ta moja tuga i negativnost na ovom forumu.
Znam da sam dosadan, al bar me razumite. Ne radim ovo sto ja želim, ne želim. Nego sto jednostavno moram negdje izbaciti frustraciju.
Nisam trol, bar sto se tice ove moje situacije. Ko god misli da trolam, kunem vam se mojih rahmetli deda i nene da nisam.
2
1
1
1
- Russki
- prince of idiotism

- Reactions: 25359
Jesam ti rekao davno da me ne interesuje jesi li trol ili ne i da ti se necu smijati jer te razumijem.Podrinjac je napisao/la: ↑22 sep 2020, 16:23 Meni ovaj forum dođe kao ispusni ventil. Nemam se kome izjadati. Svak mi govori ti si ovakav, ti si onakav, pametan, bla bla, kako ne možeš naci curu? ... niko ne razumije moj problem oko toga. Zato dođem ovdje da se ispušem nakon svakog odjeba. Jer svaki odjeb na mene ostavi traga. Psihički se uzdrmam. Da se ovdje ne izjadam ja bih pukao.
Stoga, manje brige. Tu smo da pomognemo. Ako zelis, pp nekad i pricati cemo.
Ima ovdje pravih trollova.
0
abysmal depths are flooded
- Russki
- prince of idiotism

- Reactions: 25359
Jps samo 65 reakcija do 1000 moram se dobro potruditi da mi [mention]Digla_da_kreči[/mention] ostavi sve engri i angst
0
abysmal depths are flooded
Znaš zašto ljudi misle da si troll?Podrinjac je napisao/la: ↑22 sep 2020, 16:23 Meni ovaj forum dođe kao ispusni ventil. Nemam se kome izjadati. Svak mi govori ti si ovakav, ti si onakav, pametan, bla bla, kako ne možeš naci curu? ... niko ne razumije moj problem oko toga. Zato dođem ovdje da se ispušem nakon svakog odjeba. Jer svaki odjeb na mene ostavi traga. Psihički se uzdrmam. Da se ovdje ne izjadam ja bih pukao.
Zato što su ti replicirali na postove tisućama puta na svim forumima, savjeti, primjeri, utjehe, itd itd... A ti ništa ne cinis, ne mijenjaš, a ni ne prihvaćaš sugestije...
Onda je takav opći dojam...
Ponavljam ti ja, valjda stoti put... Skolovan si, dobro izgledaš, nisi neki glupan kakvih ima na vagone, znaš se izraziti... Mrdni se...
Od jadikovki nema ništa.
0
Svi meni to govore u reali. Ne mogu da se trznem, imam blokadu. Ja bih najvise volio da sam sušta suprotnost od ovoga sto jesam. Majke mi. Volio bih da se trznem, vise nego ista. Ne vrijeđam ja nijednu, pa da me nece. Ne bombardujem ih svakojakim jeftinim komplimentima.storm je napisao/la: ↑22 sep 2020, 16:33Znaš zašto ljudi misle da si troll?Podrinjac je napisao/la: ↑22 sep 2020, 16:23 Meni ovaj forum dođe kao ispusni ventil. Nemam se kome izjadati. Svak mi govori ti si ovakav, ti si onakav, pametan, bla bla, kako ne možeš naci curu? ... niko ne razumije moj problem oko toga. Zato dođem ovdje da se ispušem nakon svakog odjeba. Jer svaki odjeb na mene ostavi traga. Psihički se uzdrmam. Da se ovdje ne izjadam ja bih pukao.
Zato što su ti replicirali na postove tisućama puta na svim forumima, savjeti, primjeri, utjehe, itd itd... A ti ništa ne cinis, ne mijenjaš, a ni ne prihvaćaš sugestije...
Ponavljam ti ja, valjda stoti put... Skolovan si, dobro izgledaš, nisi neki glupan kakvih ima na vagone, znaš se izraziti... Mrdni se...
Od jadikovki nema ništa.
0
Pa znaš šta...neki su mislili i za mene da ne postojim ali.....
Ne zamaraj se. Meni kad i ako dosadis ja ću te na foe i cao
0
Locirao si problem...Podrinjac je napisao/la: ↑22 sep 2020, 16:39Svi meni to govore u reali. Ne mogu da se trznem, imam blokadu. Ja bih najvise volio da sam sušta suprotnost od ovoga sto jesam. Majke mi. Volio bih da se trznem, vise nego ista. Ne vrijeđam ja nijednu, pa da me nece. Ne bombardujem ih svakojakim jeftinim komplimentima.storm je napisao/la: ↑22 sep 2020, 16:33
Znaš zašto ljudi misle da si troll?
Od jadikovki nema ništa.
Eto na tome radi.
Samo moje mišljenje...bijeg u virtualu, samo će to pogoršati...
Moraš van...sigurno postoji djevojka, jednakih iskustava, svega toga...ma joj sad se sam sebi činim trol, pošto ti to tko zna koji put pišem
0
Mozes li ih imenovati?Russki je napisao/la: ↑22 sep 2020, 16:25Jesam ti rekao davno da me ne interesuje jesi li trol ili ne i da ti se necu smijati jer te razumijem.Podrinjac je napisao/la: ↑22 sep 2020, 16:23 Meni ovaj forum dođe kao ispusni ventil. Nemam se kome izjadati. Svak mi govori ti si ovakav, ti si onakav, pametan, bla bla, kako ne možeš naci curu? ... niko ne razumije moj problem oko toga. Zato dođem ovdje da se ispušem nakon svakog odjeba. Jer svaki odjeb na mene ostavi traga. Psihički se uzdrmam. Da se ovdje ne izjadam ja bih pukao.
Stoga, manje brige. Tu smo da pomognemo. Ako zelis, pp nekad i pricati cemo.
Ima ovdje pravih trollova.
2
1
1
1
Nek potraži stručnu pomoć.
Forum mu tu ne može pomoći.
Ali ja mislim da lik trola.
Forum mu tu ne može pomoći.
Ali ja mislim da lik trola.
0
Ko nije taslačio tuđu ženu - ne zna šta je prava ljubav.
Istina je najvjerovatnije negdje izmedju.
0
Tražili smo se po prethodnim životima
Nešto mi dodje da otvorim temu Brak...
A.ne bih na gladan stomak tako da ću poslije
A.ne bih na gladan stomak tako da ću poslije
0
Meni je svejedno trola li [mention]Podrinjac[/mention] ili ne Ali ako bude disecirat ću ga.
0