Nema nikoga, jer i nema prostora. Nema nikoga, jer je grč daytona toliko jak, da ove nacionalne stranke, ne moraju ništa ni raditi, pa opet osvoje relativnu do apsolutnu većinu kroz koalicije. Nema nikoga, jer je većina politički glupa, što smo ponijeli iz jugoslavije...Nema nikoga, jer volimo obožavati nekoga...jer nam je politika ideal, a ne servis građana...jer će skandinavac rođenog ćaću brisati sa liste, a mi vičemo, samo nek je naš...Fatih je napisao/la: ↑26 sep 2020, 12:54Slazem se Damire. Ali, nekako kroz moje brojne aktivnosti, uvidio sam ovo sto sam napisao. Dao bih 10 godina svog zivota da nije tako, i da zaista dobijemo nekoga ko ce tu biti radi gradjana. Ali, zaista, nisam pesimista zato sto nagadjam. Nema Damire nikog. Jedino (sto je nemoguce), uzeti po par nize rangiranih politicara iz njihovih stranaka, da osnuju jednu stranku zajedno. Ima u svakoj stranci pokoji dobra politicar. Ali ni jedna stranka ne postuje svoje statute, koje su sami pisali, a kamoli da postuju nas.dmr je napisao/la: ↑26 sep 2020, 12:44 Treba mijenjati, ne valjaju, daj nove. Nikako ne razumijem argument, mislis da su ostali bolji. Pa ne znamo, mozda jesu, mozda nisu, ovi su 100x dokazali da ne valjaju.
Mijenjamo sve dok se ne namirimo na kvalitet, valjda tako svugdje u svijetu funkcionisu stvari, u svemu, osim eto kod nas.
Pa otkud će se onda pojaviti netko?