Anketa: Povorka ponosa
Re: Anketa: Povorka ponosa
JA SAM GLASOVAO DA IH TREBA ZABRANITI...
0
I say what I think, I think what I say
- lejlamo
- Komorebi

- Reactions: 13994
zašto bi iko ukidao nekome zakonsko pravo? možeš podržati ili ne nečiji izbor, ali zalagati se da ukineš nekome pravo, ne znam, nije ok.
1
1
pa glasovao sam da ih ne moram gledati što kmeče..
to je moje pravo...
a imaju dvije strane jedne medalje...
hint
licenca
:mmm
0
- lejlamo
- Komorebi

licencom se ne ukida pravo nego, naprotiv, ostvaruje.
a u ovom slučaju se želi ukinuti jer se nekome ne sviđa nečiji seksualni izbor i ostvarivanje prava, vatevr što zakon dopušta.
a u ovom slučaju se želi ukinuti jer se nekome ne sviđa nečiji seksualni izbor i ostvarivanje prava, vatevr što zakon dopušta.
0
Ja pedere podupirem... 
U mojim godinama sve što smanjuju konkurenciju dobro dođe...
U mojim godinama sve što smanjuju konkurenciju dobro dođe...
3
3
pokušat ću skratiti a jednim filskim primjerom dočarati ono što želim kazati.
Naime, neki dan gledah neku seriju na foxu gdje jedan pripadnik te populacije (nije izišao iz klozeta), da bi naštetio hetero liku, napravio njegov lažni insta,fb i ine profile objavivši kako je ovaj gay.
Hetero momčić odluči da ne reaguje po tom pitanju i odluči to go with the flow, što mu donese razne benifite kao pripadniku te populacije.
Ima scena gdje moli profesora da mu dadne preporuku, profesor mu daje, no međutim na njoj su samo dvije ili tri rečenice napisane. Obzirom da je bio nezadovoljan količinom napisanih rječi, onako drsko reče profesoru bla bla bla a ovaj da ne bi došao u neki konflikt jer vjeruje da je učenik gey, se fino izvinu i obeća mu napraviti bolju preporuku na nekom specijalnom papiru....
U međuvremenu momak koji je zapravo gey a potvorio ovoga hetero da je taj, vidjevši šta se događa, objavljuje video gdje mu se javno izvinjava i gdje priznaje za sebe da je gey te priznaje da je on napravio te lažne profile na njegovo ime.
Profesor, spoznavši ovo, dolazi tom momku sa novonapisanom preporukom i jede je pred njim....
Zašto je to neko bolji zato što je gey ili lošiji ako nije...
0
- lejlamo
- Komorebi

a te pozadine nisu u mom fokusu, mnogo je analogija koje bih sada mogla isto tako iznijeti, npr, zašto je ezdeaovac bolji kandidat za određeni posao od nekog apolitičnog, a oba jednako stručni...
no, ne bih zabranila ezdea ekipi da ima javni skup.
no, ne bih zabranila ezdea ekipi da ima javni skup.
0
Tesko je nać objektivan kriterij pa uvik privlačan subjektivni a ponekad i interesni
0
pa upravo o tome govorim
zabranio bih i zdaovcima skupove
0
- lejlamo
- Komorebi