Klasična muzika
Re: Klasična muzika
0
Tokom cijelog tvog zvota, u tebi se bore dva vuka, dobar i zao. Pobijedice onaj koga vise hranis.
(sad ce storm da jos vise sumLJa, samo zbog imena ove legendarne kompozicije :lol: )
Zaista, SUPER TEMA.
0
Tokom cijelog tvog zvota, u tebi se bore dva vuka, dobar i zao. Pobijedice onaj koga vise hranis.
Maksim Mrvica :gen
U Šibeniku je završio osnovno i srednje glazbeno obrazovanje u klasi prof. Marije Sekso. Već kao devetogodišnjak počinje javno nastupati, da bi s nepunih dvanaest godina svirao svoj prvi koncert s orkestrom. Inače, prezime Mrvica potječe sa šibenskog otoka Žirja.
Nakon brojnih koncerata u rodnom gradu, 1993. godine upisuje Muzičku akademiju u Zagrebu te studira u klasi prof. Vladimira Krpana, kod kojega je 1998. godine diplomirao s odličnim uspjehom. Iste godine upisuje jednogodišnji studij usavršavanja na Konzervatoriju Franz Liszt u Budimpešti u klasi prof. Lászla Baranyaya.
Od ožujka 2000. godine usavršava se na konzervatoriju Alexander Skrjabin u Parizu u klasi prof. Igora Laszka.
Nastupao je u svim većim hrvatskim gradovima te u Salzburgu i Beču (Austrija), Genevi (Švicarska), Budimpešti (Mađarska), Parizu (Francuska) i Sankt-Peterburgu (Rusija). Uspješno je snimao za Hrvatski radio i Hrvatsku televiziju. Surađivao je s orkestrom Muzičke akademije u Zagrebu i sa Simfonijskim orkestrom HRT-a (Alan Buribaev). Dobitnik je nekoliko nagrada na domaćim i inozemnim pijanističkim natjecanjima, od kojih prve nagrade na Državnom natjecanju učenika glazbe u Zagrebu, Rektorove nagrade Sveučilišta grada Zagreba za akademsku godinu 1997./98., nagrade austrijskog Rotary kluba 1998. godine, prve nagrade na Međunarodnom pijanističkom natjecanju Nicolai Rubinstein u Parizu 1999., te prve nagrade na pijanističkom natjecanju Portoise u Parizu 2001.
Osim redovnog studija na Akademiji, usavršavao se i na brojnim majstorskim tečajevima aktivno sudjelujući na seminarima kod priznatih svjetskih pedagoga i pijanista kao što su Igor Laszko, Semiom Balshem, Edit Picht-Axenfeld, László Baranyay, Nina Kazimirova, Virginio Pavarana, Sergej Senkov i Christine Paraschos.
https://www.google.com/url?sa=t&source= ... tN5SOxV1Wu
0
A sad adio 
I ja. Supernice! Gledala sam ga i u ZG i u Beču. Nisam mogla da propustim priliku da ga ubacim na temu. Jednostavno mi je preekul. Što kažeš i meni je bio favorit za bezvremsku klasiku. I to br.1.
A još uvjek ga volim. I ne mislim da podbacio.
A još uvjek ga volim. I ne mislim da podbacio.
0
A sad adio 
1
1
Love like you'll never be hurt
Sing like there's nobody listening
And live like it's heaven on earth
0
İnsanın en iyi yoldaşı onu seven değil, anlayan kişidir. Anlamakla başlar yolculuk.
1
1
Love like you'll never be hurt
- Moonlight
- Menadžerska legenda

- Reactions: 15632
1
1
Control + Alt + Delete
| Control Yourself | Alter Your Thinking | Delete Negativity |
| Control Yourself | Alter Your Thinking | Delete Negativity |
- medvjed23
- Administrator
- Reactions: 10559
- Kontakt:
Pustih sve. Pred spavanje. Idu još 2.ddk je napisao/la: ↑02 aug 2020, 20:04 Kao klinka sam bila zaljubljena u njega da sam isla u drugi grad kad je nastupao samo da ga vidim i slusam.![]()
Izuzetno je nadaren i pogotovo u Aziji popularan. Znala sam vrtiti na repeat Exodus, Croatian Rhapsody, Somewhere in Time, ujedno i moji favoriti koje je ikada odsvirao. Mislim da je svojim nevjerovatnim talentom mogao stvarati i bezvremensku klasiku, ali postujem i crossover.
0
A sad adio 
Da. To mi je tinejdzerska simpatija. A ddk mi je suparnica. Ali draga.
0
A sad adio