Zoran Milanović
Re: Zoran Milanović Kizo..
Znamo se mi privatno. Njih boli moja „izdaja“ ja sam povlastena frtalj sokica s njegovog matičnog foruma
0
A sad adio 
Pa da bi je se vjerovatno posramila da zna da joj unuka ovako piše,javno.
Za to vrijeme u tuzlanskom prstenu,svaki Božić Hrvatima se gasi struju,kao slučajno. (ta baka joj je iz tog kraja)
0
Vuk dlaku mijenja,ćud nikada.
Poceli ste lagati gore od cetnika. Skuliraj se.
0
A sad adio 
Da nastavimo o Milančetu Ili da Idem lakirati nokte? A momci?
1
1
A sad adio 
Spominjanje clanova porodice forumasa u negativnom kontekstu, da bi se "dokazala poenta" ili da bi se ponizio forumas je izricito zabranjeno.
Zabranjeno je I svako ponizavanje i vrijedjanje forumasa na nacionalnoj osnovi, a ja ovo tako vidim.
Odsad, nadalje I ubuduce, nece moci. Privatne nesuglasice me ne zanimaju.
Tema je Milanovic. Vratite se tome.
1
1
Tražili smo se po prethodnim životima
..a nek je opleo i ove nis koristi ..
Milanović: "Kako se ono zove ta pravobraniteljica?" Ona mu odmah odgovorila
Index Vijesti
Prije 14 h
FOTO: PIXSELL/SAVO PRELEVIC/HINA
PREDSJEDNIK Zoran Milanović je u današnjem novom napadu na sve i svakoga napao i pravobraniteljicu za ravnopravnost spolova Višnju Ljubičić koja je jučer poručila kako je Milanovićev verbalni napad na zastupnice Marijanu Puljak i Daliju Orešković seksizam.
"Drago mi je da se javila pravobraniteljica... Kako se ono zove? Recite mi vi. Ne znate, odlično... E sad ovako, zašto vas to pitam... Ima ljudi koji obavljaju, reklo bi se, dosta važne funkcije, na koje ih je izabrao sabor, a na koje se vi ni ja ne možemo sjetiti na prvu kako se zovu. Zove se Višnja Ljubičić. Na dužnosti je od kraja 10. mjeseca 2011. par tjedana nakon što sam ja postao premijer. Ona je osam godina radila taj posao, toliko da ja stvarno ne znam kako se ta osoba zove. Za ovu gospođu ne znam. Dobila je još osam godina mandata o vašem trošku u prosincu 2019.", rekao je Milanović.
Index Vijesti
Prije 14 h
FOTO: PIXSELL/SAVO PRELEVIC/HINA
PREDSJEDNIK Zoran Milanović je u današnjem novom napadu na sve i svakoga napao i pravobraniteljicu za ravnopravnost spolova Višnju Ljubičić koja je jučer poručila kako je Milanovićev verbalni napad na zastupnice Marijanu Puljak i Daliju Orešković seksizam.
"Drago mi je da se javila pravobraniteljica... Kako se ono zove? Recite mi vi. Ne znate, odlično... E sad ovako, zašto vas to pitam... Ima ljudi koji obavljaju, reklo bi se, dosta važne funkcije, na koje ih je izabrao sabor, a na koje se vi ni ja ne možemo sjetiti na prvu kako se zovu. Zove se Višnja Ljubičić. Na dužnosti je od kraja 10. mjeseca 2011. par tjedana nakon što sam ja postao premijer. Ona je osam godina radila taj posao, toliko da ja stvarno ne znam kako se ta osoba zove. Za ovu gospođu ne znam. Dobila je još osam godina mandata o vašem trošku u prosincu 2019.", rekao je Milanović.
0
..a partizani ..oni su odigrali produžetke..
U zoru 1. listopada 1942. godine u selu koje je bilo smješteno svega nekoliko kilometara od Omiša, središta Velike župe Cetina u NDH, talijanski fašisti i četnici su ubili ili zaklali 79 mještana sela te 16 ljudi iz obližnjih zaseoka.
- Taj narod to nije zaslužio. I zato je trebalo stati u zaštitu. Od tu moje dječje pitanje djedu: Gdje ste bili vi, partizani? Vaša kuća su vaše najveće svetinje. Ja nisam religiozan, ali znam što vam znači Bog, crkva, domovina. Meni domovina mnogo znači. Ovo se više nikada neće dogoditi - rekao je Milanović.
- Povijest je bila strašna, mora se znati tko je za to odgovoran: naredbodavci, izvršitelji, nacisti koji su to radili hladnokrvnije i brutalnije. Dragi prijatelji, mještani Gata, laka im hrvatska zemlja, neka ih Bog čuva - rekao je Milanović.
U zoru 1. listopada 1942. godine u selu koje je bilo smješteno svega nekoliko kilometara od Omiša, središta Velike župe Cetina u NDH, talijanski fašisti i četnici su ubili ili zaklali 79 mještana sela te 16 ljudi iz obližnjih zaseoka.
- Taj narod to nije zaslužio. I zato je trebalo stati u zaštitu. Od tu moje dječje pitanje djedu: Gdje ste bili vi, partizani? Vaša kuća su vaše najveće svetinje. Ja nisam religiozan, ali znam što vam znači Bog, crkva, domovina. Meni domovina mnogo znači. Ovo se više nikada neće dogoditi - rekao je Milanović.
- Povijest je bila strašna, mora se znati tko je za to odgovoran: naredbodavci, izvršitelji, nacisti koji su to radili hladnokrvnije i brutalnije. Dragi prijatelji, mještani Gata, laka im hrvatska zemlja, neka ih Bog čuva - rekao je Milanović.
0
Ne znam zašto ti se toliko svidja odjednom?
Populistička retorika?
Iskreno, navijao sam i ja da pobijedi, ali ne jer je neki kvalitet, nego je izgledao manje štetan...kao premijer je bio katastrofa, slično je kao predsjednik, jedino je malo manja katastrofa (zasad) od Kolinde....ali krupnim je koracima sustiže.
0
U junu sam bio na očevom pogrebu na Pagu i naravno pričao sa ljudima i mojom ludom familijom...storm je napisao/la: ↑02 okt 2020, 09:05Ne znam zašto ti se toliko svidja odjednom?
Populistička retorika?
Iskreno, navijao sam i ja da pobijedi, ali ne jer je neki kvalitet, nego je izgledao manje štetan...kao premijer je bio katastrofa, slično je kao predsjednik, jedino je malo manja katastrofa (zasad) od Kolinde....ali krupnim je koracima sustiže.
Kod nas smo ludi, ali to što možeš tamo čuti, čak je i za naše prilike neshvatljivo...
Nebi me čudilo, da čobana, koji dovoljno gluposti namlati, izaberu za bilo koju funkciju... :face
Gledaj samo, koliko je onaj katastrofa pjevač glasova dobio...
1
1
..on je lijenčina normalno da ne moze vodit vladu al ok mi je ko predsjednik demistficira razne nakocene udruge i slicne parazite..i politički je ok ispravni rezonira s lijevog aspekta bez preseravanja o Titu i sličnim zločincima..i da suvenerist je sto je dokaz i da ljevičar ne mora u kalupe i floskule o nekim gradjansku il sto vec ne prodaju SDP i vec spomenute udruge..ima moj glas ako nastavi ovako.
0
I ja to kažem ljudima tu, kad se bune na naše političare i sustav.Mehaning je napisao/la: ↑02 okt 2020, 09:10U junu sam bio na očevom pogrebu na Pagu i naravno pričao sa ljudima i mojom ludom familijom...storm je napisao/la: ↑02 okt 2020, 09:05
Ne znam zašto ti se toliko svidja odjednom?
Populistička retorika?
Iskreno, navijao sam i ja da pobijedi, ali ne jer je neki kvalitet, nego je izgledao manje štetan...kao premijer je bio katastrofa, slično je kao predsjednik, jedino je malo manja katastrofa (zasad) od Kolinde....ali krupnim je koracima sustiže.![]()
Kod nas smo ludi, ali to što možeš tamo čuti, čak je i za naše prilike neshvatljivo...![]()
Nebi me čudilo, da čobana, koji dovoljno gluposti namlati, izaberu za bilo koju funkciju... :face
Gledaj samo, koliko je onaj katastrofa pjevač glasova dobio...![]()
Jesu ovdje isto bagra...ali kako imam nešto uvida na prilike u hr, bih, itd....i kad usporedim, ma zlatni su.
Imamo i mi "janševce"....ali su na sreću u dovoljno malom postotku...
A i taj njihov kriminal, kako tako drži se pod kontrolom. Nije idealno, još bi to trebalo biti bolje, ali u redu, kad pogledam južnije...
0