Hoću da kažem! (2020. - 2025.)
Re: Hoću da kažem!
Jesam li spomenula da je u prizemlju moje zgrade lounge bar?!
Glava me boli od neželjenog slušanja muzike :face
Glava me boli od neželjenog slušanja muzike :face
3
1
1
1
1
1
İnsanın en iyi yoldaşı onu seven değil, anlayan kişidir. Anlamakla başlar yolculuk.
@smajlic sve vidi. Zatvorio sam roletne na prozorima.
2
2
Tokom cijelog tvog zvota, u tebi se bore dva vuka, dobar i zao. Pobijedice onaj koga vise hranis.
dzaba @Fatih
stranka tj. ja, te prati
stranka tj. ja, te prati
2
2
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 
Bjezi bona, strasis me, a samo se Boga istinski bojim.
1
1
Tokom cijelog tvog zvota, u tebi se bore dva vuka, dobar i zao. Pobijedice onaj koga vise hranis.
Bi ja, kada bi pustili nešto što mi se sviđa
1
1
İnsanın en iyi yoldaşı onu seven değil, anlayan kişidir. Anlamakla başlar yolculuk.
Bas si se dobro predstavila. Ja mislim da tebi dodje notifikikacija kada bilo ko kome posalje PP. I mislim da ih mozes cak i c.... Nista, nista, vam ja nesto. Ma ti si zakon.
1
1
na vrijeme stade
2
2
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 
Barba je obrisan.Nasrudin hodža je napisao/la: ↑02 okt 2020, 22:19Izvini ali ne želim se ni jednog odreći.
Banovan sam bez razloga, a ni u snu nisam imao namjeru sa još jednom da se registrujem.
0
-
Nasrudin hodža
- Perspektivni član

- Reactions: 393
-
Nasrudin hodža
- Perspektivni član

- Reactions: 393
Kao što rekoh, oba su mi bitna. Niste @Barba trebali brisati jer nije napravljen mojom greškom već konzumiranjem arogancije od strane vaše administracije.storm je napisao/la: ↑02 okt 2020, 22:21Barba je obrisan.Nasrudin hodža je napisao/la: ↑02 okt 2020, 22:19
Izvini ali ne želim se ni jednog odreći.
Banovan sam bez razloga, a ni u snu nisam imao namjeru sa još jednom da se registrujem.
0

1