O čemu ti?
Evo ti pjesma za dobro jutro.
Da....samo što je u lampama trafo, led diode obično zaliveno sve skupa...čak i kad bi mogao zamijeniti, novi trafo, posao, na istoj si cijeni,kao da novu kupiš...

Hoćeš ih ti isporučiti
Za sada, na vikendu ova je jedina Crkla, a sve su ledice...storm je napisao/la: ↑04 okt 2020, 11:13Da....samo što je u lampama trafo, led diode obično zaliveno sve skupa...čak i kad bi mogao zamijeniti, novi trafo, posao, na istoj si cijeni,kao da novu kupiš...
Jedino, gdje sam sklopim rasvjetu, recimo iza regala, ispod kuhinjskih elementa, u ogradi, uz stepenište itd... namontiram alu profil, nalijepim LED trak, nalotam trafo i touch taster/ senzor...e tu možeš mijenjati što hoćeš..

Zato jer trash i prodaju....uvijek_kontra je napisao/la: ↑04 okt 2020, 10:47 Ta LED *ranja i kod nas odma crknu, vala ne bih kupila vise, nema sanse.
Dobro jutro, btw.
Kod nas dosta kuća ima lošu inštalacij, a ledice zjebe indukcija...storm je napisao/la: ↑04 okt 2020, 11:20Zato jer trash i prodaju....uvijek_kontra je napisao/la: ↑04 okt 2020, 10:47 Ta LED *ranja i kod nas odma crknu, vala ne bih kupila vise, nema sanse.
Dobro jutro, btw.
kvalitetna led dioda, optimum je cca10 godina...
a bitan je i trafo koji napaja...obično daju nekvalitetan, prejak, ili preslab, i spali diode vrlo brzo..
ja kad sam montiram, izračunam sve fino...max 20% iznad sume led dioda, i nema reklamacija,osim kad fizički nešto oštete...
Daj izmjeriti inštalacij radi indukcije...uvijek_kontra je napisao/la: ↑04 okt 2020, 10:47 Ta LED *ranja i kod nas odma crknu, vala ne bih kupila vise, nema sanse.
Dobro jutro, btw.
Loši spojevi, nula je često problem.Mehaning je napisao/la: ↑04 okt 2020, 11:24Kod nas dosta kuća ima lošu inštalacij, a ledvice zjebe indukcija...storm je napisao/la: ↑04 okt 2020, 11:20
Zato jer trash i prodaju....
kvalitetna led dioda, optimum je cca10 godina...
a bitan je i trafo koji napaja...obično daju nekvalitetan, prejak, ili preslab, i spali diode vrlo brzo..
ja kad sam montiram, izračunam sve fino...max 20% iznad sume led dioda, i nema reklamacija,osim kad fizički nešto oštete...
Ponekad možeš kak vidjeti, kako uglašena svjetlu radi toga...![]()
Indukcijska peć...
ma to mi tako kazemo šporet/pec