Gdje...
Hoću da kažem! (2020. - 2025.)
Re: Hoću da kažem!
Mljevena junetine, stavim i malo mrkve, luka, persin, paradajz sos, ajvar, rižu, sol, biber, suhi začin, malo ulja i kisele vode. Umjesim lijepo i pustim stajati dok ja ocistim paprike. Bude extra
1
1
Zadnja izmjena: Iskra, dana/u 04 okt 2020, 12:28, ukupno mijenjano 1 put.
- Bobi
- Etablirani član

- Reactions: 4472
- Kontakt:
Ima, topi se zeljezo
0

Čekam.ja tako dva sata moju Uspavanu Ljepoticu da donese meso i paprike...I čekam...I donese...tbj ni na sta ne lice, suhe, deformisane...nikakve! I još kaže, pa pitala me hoću li za filovati. ..
Ne sjećam se kad sam.se ovako naljutila. Odoh sad.lijepo gospođii vratiti paprike . Nisam sitnicarka ali pistim ko pretis trenutno
Ne sjećam se kad sam.se ovako naljutila. Odoh sad.lijepo gospođii vratiti paprike . Nisam sitnicarka ali pistim ko pretis trenutno
2
1
1
1
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
I to nimalo jeftino...
Cijene u bih su užas s obzirom na sve...
A Kofol konkurencija, ionako je u kartelnom dogovoru...
0
Ja bi to sve nafilao...Iskra je napisao/la: ↑04 okt 2020, 14:19 Čekam.ja tako dva sata moju Uspavanu Ljepoticu da donese meso i paprike...I čekam...I donese...tbj ni na sta ne lice, suhe, deformisane...nikakve! I još kaže, pa pitala me hoću li za filovati. ..
20201004_141547.jpg
0