Necu,ali cu brzom postom poslati
Hoću da kažem! (2020. - 2025.)
Re: Hoću da kažem!
Necu,ali cu brzom postom poslati
0
Moraš da istreniraš svoj um da bude jači od tvojih osjećanja,ili ćeš izgubiti samog sebe.
Mazice moje
0
Moraš da istreniraš svoj um da bude jači od tvojih osjećanja,ili ćeš izgubiti samog sebe.
Sjede ručak k’o seljak u traktor.
4
3
1
1
Nista kao dama koja te oralno zadovoljava. Hem suti, hem pusi kurrac
- Moonlight
- Menadžerska legenda

- Reactions: 15632
Dobila sam svoj smajlic konačno 
Hvala
Hvala
3
1
2
2
Control + Alt + Delete
| Control Yourself | Alter Your Thinking | Delete Negativity |
Pozdrav
Opet ste preturali emotikone
Opet ste preturali emotikone
1
1
"Treba otimati radost danima što bježe".
Hoće da kuhamo...A zaključani temu Gdje se postaju slike....
@storm
@CocoMa
@Fatih
@Digla_da_kreči
@Socrates
@Max
@Mehaning

@storm
@CocoMa
@Fatih
@Digla_da_kreči
@Socrates
@Max
@Mehaning
1
1
- Moonlight
- Menadžerska legenda

- Reactions: 15632
0
Control + Alt + Delete
Ne znam ja iz kojeg je razloga coco zaključala
De sa njom...mislim mogu ja otključati, ali da se ne petljam u posao tematskih moderatora
0
Neko spomenu paprike.
Krenuo ja nazad za Swe nakon moje prve posjete poslije rata. Putovao sam autobusom. Ljetno doba, ja upalu dva zuba, krkam se svakih dva sata analginima. Kad stade autobus negdje u Ključu, pravi pauzu. Ulaze ljudi i svaki drugi ima vreću paprika sa sobom, ono u mrežici. Veli meni jedna nena “Što i ti sine nisi kupio paprika, makar materi da poneseš”. A ja... hem nadrkan zbog rastanka sa dragom rodbinom, zbog upale zuba, zaboravio baterije na walkmanu promijeniti pa moram slušat Hakalu i Dinu Merlina i još vrućina. Reko “Neno, trebala si kupit mljevenog mesa i nafilovati te paprike, taman dok dođemo do Švedske će se skuhati na ovoj vrućini”.
“Uh nalet te bilo...” i ušuti se nena.
Kad smo došli u Swe nakon par dana, ma paprike se sve rastočile, gleda ona nena u njih tužno, pa gleda u ove druge ljude, i njima sve isto, kad pogleda u mene a ja “Kaem ja teb’ fino”...
Krenuo ja nazad za Swe nakon moje prve posjete poslije rata. Putovao sam autobusom. Ljetno doba, ja upalu dva zuba, krkam se svakih dva sata analginima. Kad stade autobus negdje u Ključu, pravi pauzu. Ulaze ljudi i svaki drugi ima vreću paprika sa sobom, ono u mrežici. Veli meni jedna nena “Što i ti sine nisi kupio paprika, makar materi da poneseš”. A ja... hem nadrkan zbog rastanka sa dragom rodbinom, zbog upale zuba, zaboravio baterije na walkmanu promijeniti pa moram slušat Hakalu i Dinu Merlina i još vrućina. Reko “Neno, trebala si kupit mljevenog mesa i nafilovati te paprike, taman dok dođemo do Švedske će se skuhati na ovoj vrućini”.
“Uh nalet te bilo...” i ušuti se nena.
Kad smo došli u Swe nakon par dana, ma paprike se sve rastočile, gleda ona nena u njih tužno, pa gleda u ove druge ljude, i njima sve isto, kad pogleda u mene a ja “Kaem ja teb’ fino”...
2
2
Nista kao dama koja te oralno zadovoljava. Hem suti, hem pusi kurrac