Dina je napisao/la: ↑05 okt 2020, 17:40
@Iskra
Pomislila sam da ćeš reći - može preko veze i ranije :haya
E...ne znaš ti njega.. nema.sanse..pa.ja Šta god sam.predlagala on odbio.
Ovo ti ozbiljno kažem...nekad se pitam pa zar su svi moji prijedlozi bili tako bezveze...e sad ću ga nazvati i napasti...zaboravila sam ti bila. Hvala.sto si me podsjetila
Dina je napisao/la: ↑05 okt 2020, 17:40
@Iskra
Pomislila sam da ćeš reći - može preko veze i ranije :haya
Ovo ti ozbiljno kažem...nekad se pitam pa zar su svi moji prijedlozi bili tako bezveze...e sad ću ga nazvati i napasti...zaboravila sam ti bila. Hvala.sto si me podsjetila
;muhadzir
Aaaaaaa, nemoj molim te mene uplitati, zazam se...
Ja ću pošteno zaraditi svoj status pa makar morala i slike objavljivati
2
2
İnsanın en iyi yoldaşı onu seven değil, anlayan kişidir. Anlamakla başlar yolculuk.
;muhadzir
Aaaaaaa, nemoj molim te mene uplitati, zazam se...
Ja ću pošteno zaraditi svoj status pa makar morala i slike objavljivati
dmr je napisao/la: ↑05 okt 2020, 17:07
posto je xenforo? i on je strasno mocan
Kada su Nezavisne imale svoj forum, imali su nesto slicno. Bio je jako jednostavan i pregledan. AKo kliknes na temu gdje si pisao, vodi te pravo do prvog posta od tvog zadnjeg komentara. Ne mogu se sjetiti sad koji je bio, davno je to bilo...
1
1
Tokom cijelog tvog zvota, u tebi se bore dva vuka, dobar i zao. Pobijedice onaj koga vise hranis.
@storm jeli dopusteno ovako da se ponasa prema clanovima
Prijavicu ti post
Lanciko moja ne vrijedi ti se žaliti protiv @Fatih
Ja.pokusala...znaš Šta mi je rekao?
"Sad.me dobro slušaj...Fatih na jednu a ostatak foruma na drugu stranu, a ako ti se nešto ne svidja i ti skupa s njima! " ja.posla nešto reći kaže on "sut! Ni jedne! " i sta cu....Ja sutim. Sutim i dan danas....
Ovim samo zelis da skrenes paznju sa toga da ga terorises. Kao on tebe "otresao". A znamo svi da bi poginuo odmah.
2
2
Tokom cijelog tvog zvota, u tebi se bore dva vuka, dobar i zao. Pobijedice onaj koga vise hranis.
"Sad.me dobro slušaj...Fatih na jednu a ostatak foruma na drugu stranu, a ako ti se nešto ne svidja i ti skupa s njima! " ja.posla nešto reći kaže on "sut! Ni jedne! " i sta cu....Ja sutim. Sutim i dan danas....
Ovim samo zelis da skrenes paznju sa toga da ga terorises. Kao on tebe "otresao". A znamo svi da bi poginuo odmah.
Ma ne ovdje je doslo do nesporazuma
Samo mu vracam za ono utrpavanje u goste nista vise
Obecavam da nikom vise necu smetati. Gostite se, jedite...
1
1