Hoću da kažem! (2020. - 2025.)
Re: Hoću da kažem!
Čini se da, pričaju tete u pekari juče, razbio ga zenin brat.
Ne znam je li mi ga žao ili nije.
1
1
Dobro jutro šareni behari.
5
1
1
3
1
3
Ters je ”čovjek koji je uvijek upravu, al’ drugi to ne razumiju”- A.Sidran

Yebote, pita me neku večer lik da mu prodam onaj akvarel sa brodom.
Može reko. Koliko? Reko’ 100 eura. Kad on “Čuj 100 eura? Pa nisi ti profesionalac” Pa reko’ pitaj profesionalca pošto će ti on svoju prodati. A ja sam platio boje, papir i utrošio vrijeme.
Kad on “Ih, pa mogu i ja tako nažvrljat brod”. Reko “pa šta se koji q-rac meni javljaš...” i blokira me na Facebooku.
Hajd’. Kad sinoć mi veli jaran kako priča da sam arogantan, papak, ovakav onakav - reko’ pozdravi ga i reci mu da se slažem sa njim potpuno.
Može reko. Koliko? Reko’ 100 eura. Kad on “Čuj 100 eura? Pa nisi ti profesionalac” Pa reko’ pitaj profesionalca pošto će ti on svoju prodati. A ja sam platio boje, papir i utrošio vrijeme.
Kad on “Ih, pa mogu i ja tako nažvrljat brod”. Reko “pa šta se koji q-rac meni javljaš...” i blokira me na Facebooku.
Hajd’. Kad sinoć mi veli jaran kako priča da sam arogantan, papak, ovakav onakav - reko’ pozdravi ga i reci mu da se slažem sa njim potpuno.
7
1
3
1
1
1
3
1
1
1
Reci hodža - Džennet il’ Džehennem?
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Neka je. Ja bih na obje strane tijela preležao za sestru.
3
1
2
2
Reci hodža - Džennet il’ Džehennem?
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Opa, imamo poznatog behara :haya
1
1
Ters je ”čovjek koji je uvijek upravu, al’ drugi to ne razumiju”- A.Sidran

lijep utorak zelim 
4
2
1
1
1
1
Love like you'll never be hurt
Sing like there's nobody listening
And live like it's heaven on earth
Sing like there's nobody listening
And live like it's heaven on earth
Ommadawn je napisao/la: ↑06 okt 2020, 06:34 Yebote, pita me neku večer lik da mu prodam onaj akvarel sa brodom.
Najbolje da mu poklonis
Što ja ne volim takve ljude...ne cijene tudje ništa. Bljak
1
1
- uvijek_kontra
- Etablirani član

- Reactions: 6621
- uvijek_kontra
- Etablirani član

Isto bjese i sa mojim prijevodima. Da naglasim da sam minimalnu cijenu imala za prijevod i da bi svako drugi trazio bar 30, 40 ako ne i vise €. Uh, toliko? Pa prevodi sebi sam onda, eto ti google translate. Ponekad mi zao sto sam uopste prevodila za takve. Ulozis par sati vremena, truda i svega i onda tako. Vala vise ne.Ommadawn je napisao/la: ↑06 okt 2020, 06:34 Yebote, pita me neku večer lik da mu prodam onaj akvarel sa brodom.
4
1
3
3
- uvijek_kontra
- Etablirani član

1