Socrates je napisao/la: ↑06 okt 2020, 13:28
Dodik moze izjavljivati sta hoce.
DMS je medjunarodni ugovor, I sasvim je jasno zasto su ga Hrvatska I Srbija potpisale. Nisu nikakvi garantori. Nego su njihovi potpisi najbolje oslikali prirodu rata.
Druga je stvar sto Dodik i slicni iz ugovora uzimaju samo sta im odgovara.
..a što bošnjacima odgovara..aj iskreno opali..
Svima u BIH odgovara da se dogovaraju oko svoje zajednicke sudbine, ali sa pocetnim dobrim namjerama. Bez ikakvih spominjanja otcijepljenja, drzava matica i slicnih stvari.
Hrvatska I Srbija nemaju sta da se mijesaju u unutrasnje stvari BIH. Vjerujem da se i ti slazes oko ovoga.
Svima u BIH odgovara da se dogovaraju oko svoje zajednicke sudbine, ali sa pocetnim dobrim namjerama. Bez ikakvih spominjanja otcijepljenja, drzava matica i slicnih stvari.
Hrvatska I Srbija nemaju sta da se mijesaju u unutrasnje stvari BIH. Vjerujem da se i ti slazes oko ovoga.
..evo navedi jedan primjer kad je iko od oficijelne politike iz rh il iz hb spomenuo otcjepljenje..baš sam znatiželjan...nemoj samo spominjat nekakve salvete il slične gluparije..
Hvala Bogu, sto ima neko sa vise strpljenja! Ovo oko BiH, ako zaboravimo sve nase unutrasnje probleme, koji nemaju veze sa komsijama i susjedima... bas vise zaista ne mogu. Nema druge, nego traziti granice iz perioda kralja Tvrtka. Pa neka osjete kako boli bezobrazluk.
..a ko bi bio tvrtko...komšić..
Ma ne, mislim na Tvrtka, "hrvatskog velikasa". Valjda toliko znamo.
0
Tokom cijelog tvog zvota, u tebi se bore dva vuka, dobar i zao. Pobijedice onaj koga vise hranis.
..evo navedi jedan primjer kad je iko od oficijelne politike iz rh il iz hb spomenuo otcjepljenje..baš sam znatiželjan...nemoj samo spominjat nekakve salvete il slične gluparije..
Otcijepljenje sam napomenuo zbog Dodika. A mijesanje iz Hrvatske je na drugaciji nacin. Radila i Kolinda, radi i Milanovic.
Nema on sta nazivati Komsica parazitom. Komsic je jedna trecina kolektivnog sefa drzave BIH. Ako je mogao primiti Dodika, mogao je i njega.
Niti Milanovic ima pravo komentirati izborne zakone na nacin na koji on to radi.
Kada Hrvatska ovo shvati onda se moze razgovarati o principijelnosti izbora Komsica, ali i o Sejdic/Finci paradoksu.
I stotinama drugih problema. Hrvatska moze igrati daleko konstruktivniju ulogu.
Otcijepljenje sam napomenuo zbog Dodika. A mijesanje iz Hrvatske je na drugaciji nacin. Radila i Kolinda, radi i Milanovic.
Nema on sta nazivati Komsica parazitom. Komsic je jedna trecina kolektivnog sefa drzave BIH. Ako je mogao primiti Dodika, mogao je i njega.
Niti Milanovic ima pravo komentirati izborne zakone na nacin na koji on to radi.
Kada Hrvatska ovo shvati onda se moze razgovarati o principijelnosti izbora Komsica, ali i o Sejdic/Finci paradoksu.
..jašta siroti bošnjaci bi da se niko ne miša a da ono tlače...ko što tlače s komšićem itd...ma nemoj nisi ti tako naivan kakvim se prikazuješ pusti se ti floskula o miješanju..i eu se miješa i sad se miješa u bih politiku...ko što se mnogi miješaju i o hr ...a o košiću je Milanović sve rka isvaka mu je namistu..
..jašta siroti bošnjaci bi da se niko ne miša a da ono tlače...ko što tlače s komšićem itd...ma nemoj nisi ti tako naivan kakvim se prikazuješ pusti se ti floskula o miješanju..i eu se miješa i sad se miješa u bih politiku...ko što se mnogi miješaju i o hr ...
A sto je Tudjman potpisao ugovor koji dozvoljava situaciju kao sto je Komsic?
Ne pravi se naivan, nisu nikakvi zakoni prekrseni izborom Komsica. Sve po zakonu, ti si legalista.
Kao sto rekoh, iz ugovora uzimate samo sto vam odgovara.
Opet kazem, da je Hrvatska konstruktivnija, I da je Covic bio konstruktivniji, Komsic se ne bi ni desio.
..jašta siroti bošnjaci bi da se niko ne miša a da ono tlače...ko što tlače s komšićem itd...ma nemoj nisi ti tako naivan kakvim se prikazuješ pusti se ti floskula o miješanju..i eu se miješa i sad se miješa u bih politiku...ko što se mnogi miješaju i o hr ...
A sto je Tudjman potpisao ugovor koji dozvoljava situaciju kao sto je Komsic?
Ne pravi se naivan, nisu nikakvi zakoni prekrseni izborom Komsica. Sve po zakonu, ti si legalista.
Kao sto rekoh, iz ugovora uzimate samo sto vam odgovara.
Opet kazem, da je Hrvatska konstruktivnija, I da je Covic bio konstruktivniji, Komsic se ne bi ni desio.
Sva poenta zbivanja... Niti bi bilo kočenja, ni priče o izbornom zakonu, i još mnogih...
Ono... Ja bih da te zajebavam, al nemoj ti mene...
..pa ko je reka da su zakoni prekršeni..jel itko to poreka..svi se slažu da je legalno al nije legitimno..al jebiga ko je meoga znat da će anđeli bošnjaci igrat prljavo...zar ne
laga-nini je napisao/la: ↑06 okt 2020, 14:01
..pa ko je reka da su zakoni prekršeni..jel itko to poreka..svi se slažu da je legalno al nije legitimno..al jebiga ko je meoga znat da će anđeli bošnjaci igrat prljavo...zar ne
storm je napisao/la: ↑06 okt 2020, 14:01
Sva poenta zbivanja... Niti bi bilo kočenja, ni priče o izbornom zakonu, i još mnogih...
Ono... Ja bih da te zajebavam, al nemoj ti mene...
..ti odobravaš ovaj igrokaz oko parazita komšića..a što biu drugo i očekiva od tebe..
Komsic mi je gnjida...
Ali igrokaz odobravam... Samo vi gurajte covketa sa dodom, i biti će ih još...
laga-nini je napisao/la: ↑06 okt 2020, 14:01
Čuj nije legitimno...
Nećemo o tome... Nemam vremena sve izbiflati...