Handri nas ono....pri sebi :lol: :lol: :lol:
Hoću da kažem! (2020. - 2025.)
Re: Hoću da kažem!
..forum je dobro krenuo..jos deset do dva deset članova i to je to..ovo mi liči kad smo ja i storm krenuli na jednom forumu doduse on ko bitan ja ko slučajan..al ne podsjeća ..zlatni dani forumarenja
0
Čist solidno, s obzirom na sve.
Razmišljao sam, na brzinu pustio van, šta imam čekati... Pa će se u hodu popunjavati.
Još su godišnji odmori, a i posla imam, da rijetko uspijem konkretno sjesti za laptop...
Ja ko bitan :lol:
0
:mrgreen: pa kreni.. :lol:
0
Dobra vam noć.
Ja se danas zadala kod starog generalku pred Bajram. Sutra ako Bog da svoju kuću da doćeram.
A već me sve boli
Ja se danas zadala kod starog generalku pred Bajram. Sutra ako Bog da svoju kuću da doćeram.
A već me sve boli
0
Dragulj ne gubi vrijednost i kad padne u blato, a prašina ostaje prašina i kad se do neba digne
Vidim ja...tek se u akšam pojavljuješ :lol:
Sad električaru pod ruke, masaža i opuštanje :mrgreen:
0
Ihhhh električar... Da mi ga je salećeti 
0
Dragulj ne gubi vrijednost i kad padne u blato, a prašina ostaje prašina i kad se do neba digne
Morgensabah :mrgreen:
Konačno sunčano jutro
Nadam se, da će biti dovoljno za sve :lol:
Konačno sunčano jutro
Nadam se, da će biti dovoljno za sve :lol:
0
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
Odspavala baš lijepo, danas imam nekih poslova po kući a ne osjećam se da ih želim raditi, uooce :evil:
0
Draga Iskra, koji su maheri električari samo da znaš. Ovaj moj stalno nekom nešto pravi, vjeruješ li ispade narod ne zna sijalice zamijeniti
Zato kažem da mi ga je salećeti. A svakako se ništa ne pita kad žena zove "hod' vamo" :geek:
0
Moras ga svako malo vremena pitati na prepad, #kucesto
Tako ja radim, ako zamuckuje onda slijedi cross examination 8-)
Ma samo neka radi, hvala Bogu.
0