Kako ste?
Re: Kako ste?
Slučajno.
Kupio Norvešku šumu od Murakamija, rekoh da pročitam nešto od lika koji je dobio Nobela za književnost te godine.
Stranica za stranicom opisa kako je protagonist jebavao neke koke.
Ubi dosada.
Nije prvi put, Ljubavnica od Paola Koelja isto. Dosadna knjiga. I opet nobelovac.
Nekako me neće ti nobelovci...
Kupio Norvešku šumu od Murakamija, rekoh da pročitam nešto od lika koji je dobio Nobela za književnost te godine.
Stranica za stranicom opisa kako je protagonist jebavao neke koke.
Ubi dosada.
Nije prvi put, Ljubavnica od Paola Koelja isto. Dosadna knjiga. I opet nobelovac.
Nekako me neće ti nobelovci...
0
Zadnja izmjena: Sandeman, dana/u 07 okt 2020, 02:35, ukupno mijenjano 1 put.
Šta ti je PC, ni kiša ne smije pasti...Digla_da_kreči je napisao/la: ↑06 okt 2020, 22:48 Na konto ovog kako smo i interesuje li uopste ikog, sjetim se uvijek jedne scene dok sam uzimala casove engleskog.
Pita instruktorica ko ce izaci ispred razreda da vjezbamo small talk.
Izadjem ja i neki momak.
I sad se mi kao srecemo na ulici i zapocinjemo: Hiii, how aare youu?![]()
![]()
Taj dan vani je lila kisa kao iz kabla, smracilo se, smak!
I ja odgovorim:HeeeyI'm pretty good, thanks! It's a rainy day. How are y... kad instruktorica zavika: STOP, Stop, stop, stop!!
![]()
- sta ti je zeno bona?![]()
Kaze: A-a, ne moze se to tako![]()
- pa kako to bonicko, sta sam ti radila?![]()
Aaa, ne treba se biti negativan kad s nekim pricamo.![]()
- sta je zeno negativno sto kisa pljusti ne mozes nosa pomolit, velim ti kako jeste, wtf!?![]()
Jok!Trebas reci: Wooow this rain is such a breath of fresh air.
- ma necu to da kazem, weather sucks i gotovo!![]()
![]()
Khm, khm...Ima li neki drugi dobrovoljac, molim??
- ok, idem ja kuci.![]()
(Ne Max, nije RS, nego PC, political correctness, da ne bude kao prije neki dan
0
Danas nešto kilava, nemam temperaturu ali nekako se slabo osjećam 
0
"Treba otimati radost danima što bježe".
Super 
0
Moraš da istreniraš svoj um da bude jači od tvojih osjećanja,ili ćeš izgubiti samog sebe.
- uvijek_kontra
- Etablirani član

- Reactions: 6621
Jojj.
Neki znaju, neki ne. Imam strasnih problema sa koljenima i ako ne cuvam brzo moze bit problem itd. Itd. I tako. Imam i psa koja kad me vidi, poludi. Posebno kad dodjem s posla. To grebe, to trci, to vrata odvaljuje da dodje do mene sto prije.
I jucer bjese tako. I jucer trci do mene, a ja pricam s mamom i trenutak nepaznje, Aja skoci prema meni i kako je mala, direkt na desno koljeno. I naravno, koljeno mi izbaci NAZAD.
I jucer mi oteklo i sve, al kako me danas boliiii. Idem stepenicama, hoce mi oci ispast.
Eto, tako se osjecam. I pojela sam sendvic prije vremena, ne mog bit gladna.
Neki znaju, neki ne. Imam strasnih problema sa koljenima i ako ne cuvam brzo moze bit problem itd. Itd. I tako. Imam i psa koja kad me vidi, poludi. Posebno kad dodjem s posla. To grebe, to trci, to vrata odvaljuje da dodje do mene sto prije.
I jucer bjese tako. I jucer trci do mene, a ja pricam s mamom i trenutak nepaznje, Aja skoci prema meni i kako je mala, direkt na desno koljeno. I naravno, koljeno mi izbaci NAZAD.
I jucer mi oteklo i sve, al kako me danas boliiii. Idem stepenicama, hoce mi oci ispast.
Eto, tako se osjecam. I pojela sam sendvic prije vremena, ne mog bit gladna.
6
3
2
1
2
1
- uvijek_kontra
- Etablirani član

Danke moja Heidi, bice to ok za par dana. Kao i uvijek. Al boli ko sam vrag.
0
Ne može se to srediti...uvijek_kontra je napisao/la: ↑08 okt 2020, 10:09 Jojj.![]()
Neki znaju, neki ne. Imam strasnih problema sa koljenima i ako ne cuvam brzo moze bit problem itd. Itd. I tako. Imam i psa koja kad me vidi, poludi. Posebno kad dodjem s posla. To grebe, to trci, to vrata odvaljuje da dodje do mene sto prije.![]()
I jucer bjese tako. I jucer trci do mene, a ja pricam s mamom i trenutak nepaznje, Aja skoci prema meni i kako je mala, direkt na desno koljeno. I naravno, koljeno mi izbaci NAZAD.![]()
I jucer mi oteklo i sve, al kako me danas boliiii. Idem stepenicama, hoce mi oci ispast.![]()
Eto, tako se osjecam. I pojela sam sendvic prije vremena, ne mog bit gladna.![]()
0
- uvijek_kontra
- Etablirani član

Bio bi iznenadjen.
Meni dnevno ispada al imam srecu da se samo i vrati, uz malo pomoci. Nekad traje dan, nekad par dana. Al uskoci to u svoje uvijek. Uzas, blago receno.
(I nije smjesno, znam al meni to dodje ko dobar dan, desava mi se stalno, od uvijek)
Meni dnevno ispada al imam srecu da se samo i vrati, uz malo pomoci. Nekad traje dan, nekad par dana. Al uskoci to u svoje uvijek. Uzas, blago receno.
(I nije smjesno, znam al meni to dodje ko dobar dan, desava mi se stalno, od uvijek)
1
1
- Heidi
- Lemon Addict

- Reactions: 27201
uvijek_kontra je napisao/la: ↑08 okt 2020, 10:43Danke moja Heidi, bice to ok za par dana. Kao i uvijek. Al boli ko sam vrag.Jesi li ti ok? Uzivas u zutom liscu i jeseni?
![]()
![]()
Zadnjih dana malo kmecim, gripa me capila, inace sam zadovoljna.
0
- uvijek_kontra
- Etablirani član

Ja zavrsavam s njom pa tebe uHvatila.
Bice bolje. Kazu sa ljekovima deset dana, a bez ljekova deset.
Bice bolje. Kazu sa ljekovima deset dana, a bez ljekova deset.
1
1
Meni je sedmi dan danas.uvijek_kontra je napisao/la: ↑08 okt 2020, 11:06 Ja zavrsavam s njom pa tebe uHvatila.![]()
Bice bolje. Kazu sa ljekovima deset dana, a bez ljekova deset.![]()
1
1
Ters je ”čovjek koji je uvijek upravu, al’ drugi to ne razumiju”- A.Sidran

Ma nešto me danas u leđima boli. Otišao maloprije u wc da pišam kad mokraća k’o kokakola.
4
1
1
2
1
2
Reci hodža - Džennet il’ Džehennem?
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem