Anblivbl
Hoću da kažem! (2020. - 2025.)
- Moonlight
- Menadžerska legenda

- Reactions: 15626
Re: Hoću da kažem!
Ja odem na coolinarku i biram recept sa najviše pozitivnih komentara i provjeren
0
Control + Alt + Delete
| Control Yourself | Alter Your Thinking | Delete Negativity |
- Moonlight
- Menadžerska legenda

- Reactions: 15626
Ma ima konja na sve strane, al nije to toMax je napisao/la: ↑10 okt 2020, 11:05pa ko nema konja mora kravu jelMoonlight je napisao/la: ↑10 okt 2020, 10:56 Odoh vala i ja tražiti kakvu kravu da se izgrlimo
https://www.klix.ba/lifestyle/zdravlje/ ... /201010012
(mislim zar nije ono nešta sa konjima bilo kao terapeutski učinak)...
0
Control + Alt + Delete
- Russki
- prince of idiotism

- Reactions: 25305
- Russki
- prince of idiotism

- Russki
- prince of idiotism

Gledam sad ljude sa balkona, voze se u autu i puse cigarete, zatvoreni prozori...kako jbt..kako mogu
2
2
abysmal depths are flooded
Joj Meha ti ko one žene s Coolinarike...ja tek počela.kao nešto da kuham i čitam recept...izmedju ostalog piše "u Puding dodati...." a neko komentira
-pa.dobro žene drage ima nas.koje ne znamo kako se pravi Puding!
A ja kontam...ista ja!
4
4
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

- Reactions: 10041
Nego....dozvao sam se malo, pa me interesuje gdje kasnije postaviti Džubranova pisma, da ne zaprašnjujem forum bespotrebnim temama.Iskra je napisao/la: ↑10 okt 2020, 08:49 @Trafalgar Law
Dje tema o Khalilu?
P.s. kaže habibi ima on par knjiga od njega. Ja baš iznenađena a nadasve oduševljena...sva cvjetam jao jao vidiš ti kako smo se.mi našli pa to je tako sudjeno halooo pa.moj dragi čita Khalila....wooow sve ja srcamu glavi već isplela .mrezu kako nas je sve dovelo jedno drugom i sve to znaš već...kad on...
Uh, sunce nije Khalil već abcd neki pisac nisam mu ine ni zapamtili! Ispuhala sam.ko balon momentalno![]()
0
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”
Trafalgar Law je napisao/la: ↑10 okt 2020, 12:21Nego....dozvao sam se malo, p me interesuje gdje jkasnije postaviti Džubranova pisma, da ne zaprašnujem forum bespotrebnim temama.Iskra je napisao/la: ↑10 okt 2020, 08:49 @Trafalgar Law
Dje tema o Khalilu?
P.s. kaže habibi ima on par knjiga od njega. Ja baš iznenađena a nadasve oduševljena...sva cvjetam jao jao vidiš ti kako smo se.mi našli pa to je tako sudjeno halooo pa.moj dragi čita Khalila....wooow sve ja srcamu glavi već isplela .mrezu kako nas je sve dovelo jedno drugom i sve to znaš već...kad on...
Uh, sunce nije Khalil već abcd neki pisac nisam mu ine ni zapamtili! Ispuhala sam.ko balon momentalno![]()
Na Književnost?
I hvala.ti puno
1
1

1