Hoću da kažem! (2020. - 2025.)
Re: Hoću da kažem!
E aad bih ja mogla.reci da sam.od jutros napisala bar 200 riječi, na osnovu mog diplomski, za članak koji će zahvaljujući mom mentoru da u januaru Inshallah izadje u medicinskom časopisu s mojim potpisom i njegovim kao kooautorom, (da da.da streberka opet streba) ...ali jok. Istina je da sam se vratila u krevet i zaspala dobra dva sata!
7
6
1
1
Vidim ja usutila se, rekoh sjela na comp, to tipka, analizira, komparira, zaključuje...Iskra je napisao/la: ↑12 okt 2020, 10:17 E aad bih ja mogla.reci da sam.od jutros napisala bar 200 riječi, na osnovu mog diplomski, za članak koji će zahvaljujući mom mentoru da u januaru Inshallah izadje u medicinskom časopisu s mojim potpisom i njegovim kao kooautorom, (da da.da streberka opet streba) ...ali jok. Istina je da sam se vratila u krevet i zaspala dobra dva sata!
Kad ono
2
2
Arsla, meni jedan dan tako ispadao alat iz ruke cijeli dan. Ne znam, bas sam ono bio pod stresom taj dan. Da li bi stoti put ili hiljaditi taj dan, ne znam precizno ali sam ono digao alat i opsovao nesto na nasem. Kolega, Svedjanin, veli meni "Najbitnije je da ti ne padne razum (na nas jezik prevedeno "najbitnije je da ne izgubis razum") - sve ostalo neka ispadne". Od tada mi nikad nista nije ispalo vise od jednom.
Znaci ispadne ti nesto iz ruke, disi duboko 20 puta. Savjet jaranski!
0
Reci hodža - Džennet il’ Džehennem?
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Sta'eee Sta se smijete i ja sam.ziv stvor...al.jesam.se odvikla od učenja...kako.ovo vako 
2
1
1
1
Hvala drug! Pomaze li ovo i kada drzis alat u ruci i spustis ga na sekundu, a on nestane negdje? Ja se sav preznojim od muke,jada, bijesa. Nekad znam i skakat u mjestu i vristat ko malo dijete, kad neces da mu kupis nesto u prodavnici.Ommadawn je napisao/la: ↑12 okt 2020, 10:50Arsla, meni jedan dan tako ispadao alat iz ruke cijeli dan. Ne znam, bas sam ono bio pod stresom taj dan. Da li bi stoti put ili hiljaditi taj dan, ne znam precizno ali sam ono digao alat i opsovao nesto na nasem. Kolega, Svedjanin, veli meni "Najbitnije je da ti ne padne razum (na nas jezik prevedeno "najbitnije je da ne izgubis razum") - sve ostalo neka ispadne". Od tada mi nikad nista nije ispalo vise od jednom.
1
1
Stop askin' me questions, I just wanna feel alive
Until I die!
Until I die!
Ti nebi bio za moju radionu...Arslan_11 je napisao/la: ↑12 okt 2020, 10:55Hvala drug! Pomaze li ovo i kada drzis alat u ruci i spustis ga na sekundu, a on nestane negdje? Ja se sav preznojim od muke,jada, bijesa. Nekad znam i skakat u mjestu i vristat ko malo dijete, kad neces da mu kupis nesto u prodavnici.Ommadawn je napisao/la: ↑12 okt 2020, 10:50
Arsla, meni jedan dan tako ispadao alat iz ruke cijeli dan. Ne znam, bas sam ono bio pod stresom taj dan. Da li bi stoti put ili hiljaditi taj dan, ne znam precizno ali sam ono digao alat i opsovao nesto na nasem. Kolega, Svedjanin, veli meni "Najbitnije je da ti ne padne razum (na nas jezik prevedeno "najbitnije je da ne izgubis razum") - sve ostalo neka ispadne". Od tada mi nikad nista nije ispalo vise od jednom.
0
sto? jel ti uredna, ili ti vise vremena treba da nadjes nesto, nego da zavrsis posao?
0
Until I die!
Until I die!
Arslan_11 je napisao/la: ↑12 okt 2020, 10:55Hvala drug! Pomaze li ovo i kada drzis alat u ruci i spustis ga na sekundu, a on nestane negdje? Ja se sav preznojim od muke,jada, bijesa. Nekad znam i skakat u mjestu i vristat ko malo dijete, kad neces da mu kupis nesto u prodavnici.Ommadawn je napisao/la: ↑12 okt 2020, 10:50
Da ti ispričam u vezi toga....pravim ja tijesto za kiflice i razbijem jaje u zdjelici...u tom momentu se sjetim da sam nešto ostavila u garaži...vratim se nigdje jajeta.
3
3
sad čitam vas nekolicinu vezano za roditelje...
dobro je
ja mislio samo kod mene sranje....
dobro je
ja mislio samo kod mene sranje....
5
1
1
2
1
1
2
1
I say what I think, I think what I say
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31149
- uvijek_kontra
- Etablirani član

- Reactions: 6621
Macak.Iskra je napisao/la: ↑12 okt 2020, 11:01
Da ti ispričam u vezi toga....pravim ja tijesto za kiflice i razbijem jaje u zdjelici...u tom momentu se sjetim da sam nešto ostavila u garaži...vratim se nigdje jajeta....da nisam u frižider? Nema. A sigurna sam da sam ga razbila...sve sam ja pregledala da nisam mahinalno negdje u kuhinjski neki element ...nema. u trenutku kad sam pomislila da to uopšte nisam ni uradila pogledam na ploči stoji ljudska, stoji zdjelici ali jajeta nigdje. Evo ponedjeljak je...A to bilo u subotu a ja ni sad be znam šta se desilo. I smeće sam pregledala čak ali
![]()
1
1
uuu, kaj moram storiti, da se zaposlim?
1
1
Until I die!
Until I die!
- hani_jong_un
- Pjur seks