Forum
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31134
Re: Forum
munlajt, hvala ti što pitaš
ne radi mi kući još uvijek. dok evo na poslu preko wifi na računaru i telefonu sasvim normalno radi.
2
2
Shoot for the moon! Even if you miss, you'll land among the stars.
- Moonlight
- Menadžerska legenda

- Reactions: 15625
Svi problemi su uvijek bili u Bosni, nista me ne iznenađuje 
0
Control + Alt + Delete
| Control Yourself | Alter Your Thinking | Delete Negativity |
| Control Yourself | Alter Your Thinking | Delete Negativity |
problem ili neko ko pravi problem?
joj da to hocete rijesiti aBd
potrosih gige

3
3
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 
Stvar je sljedeća...
Jučer sam razgovarao sa supportom i rečeno mi je, da se u zadnja dva, tri dana, sa nekoliko ip adresa, neprestano pokušava netko prijaviti u nadzornu ploču servera... Sigurnosni sustav servera to uoči i blokira.
Ne radi se o pokušaju, dva, tri, pet, nego o neprestanim pokušajima prijave.. Da skratimo - pokušava se hakirati forum! (postoje programi za to, koji melju danima, i kad tad probiju šifru... Obično je 20 tak dana dovoljno)
Koriste se IP adrese, koje svi znamo gdje se takodjer nalaze, i tko ima pristup tome!
Zasad je jedino rješenje, da zamolite providera, da vam promijeni ip adresu.
Jer čudno mi je bilo, da ide samo na fix rutere, a recimo sa ostalih pristupa nema problema.
I ne vjerujem nekako, da su veca, smajlic, Hannibal, digla da kreci i ostali, pokušavali probiti šifru za pristup na server foruma... Pa jel
I još nešto... Sad je jasno i da ostale stvari oko redizajna foruma, dodaci, slike, linkovi, radio, nemaju veze s tim...
10
7
1
2
1
2
možda je nečiji računar zaražen a da tej neko nema pojma... ne bi bilo prvi put ... zamolio bih sve te korisnike da urade scan svojih uređajastorm je napisao/la: ↑15 okt 2020, 09:05Stvar je sljedeća...
Jučer sam razgovarao sa supportom i rečeno mi je, da se u zadnja dva, tri dana, sa nekoliko ip adresa, neprestano pokušava netko prijaviti u nadzornu ploču servera... Sigurnosni sustav servera to uoči i blokira.
Ne radi se o pokušaju, dva, tri, pet, nego o neprestanim pokušajima prijave.. Da skratimo - pokušava se hakirati forum! (postoje programi za to, koji melju danima, i kad tad probiju šifru... Obično je 20 tak dana dovoljno)
Koriste se IP adrese, koje svi znamo gdje se takodjer nalaze, i tko ima pristup tome!
Zasad je jedino rješenje, da zamolite providera, da vam promijeni ip adresu.
Jer čudno mi je bilo, da ide samo na fix rutere, a recimo sa ostalih pristupa nema problema.
I ne vjerujem nekako, da su veca, smajlic, Hannibal, digla da kreci i ostali, pokušavali probiti šifru za pristup na server foruma... Pa jel
I još nešto... Sad je jasno i da ostale stvari oko redizajna foruma, dodaci, slike, linkovi, radio, nemaju veze s tim...
4
4
samo malo provociram 
- uvijek_kontra
- Etablirani član

- Reactions: 6621
Uglavnom...
Evo dio prepiske sa potporom...
Navodi se, kako su eliminirani pristupi nekim IP adresama, sa kojih se prijavljivalo neprestano u nadzornu ploču hostinga, gdje stoji forum... Dakle ne na forum, nego na server...
A zasto su korištene vaše IP adrese, valjda ne moram navoditi.
Stvar će svakako ići dalje, prijava je podnesena..
Sve što dotične kreature mogu, je da stvore sitne neugodnosti poput ove...
Hvala na razumijevanju.
Evo dio prepiske sa potporom...
Navodi se, kako su eliminirani pristupi nekim IP adresama, sa kojih se prijavljivalo neprestano u nadzornu ploču hostinga, gdje stoji forum... Dakle ne na forum, nego na server...
A zasto su korištene vaše IP adrese, valjda ne moram navoditi.
Stvar će svakako ići dalje, prijava je podnesena..
Sve što dotične kreature mogu, je da stvore sitne neugodnosti poput ove...
Hvala na razumijevanju.
3
2
1
1
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
- hani_jong_un
- Pjur seks

- hani_jong_un
- Pjur seks

1
1