Terorizam u svijetu

Geopolitika, države, novi svjetski poredak i zavjere...
Ommadawn
Florida Man
Florida Man
Reactions: 17559

Re: Napadač na ulici u Parizu čovjeku odrubio glavu, policija ga ubila

Post Postao/la Ommadawn »

Razlika je u tome što policija ne yebe ni s glave grupe s kojima je Breivik bio u kontaktu.
Ovome će ispitivati i žohare u stanu.

Breivik se dopisuje sa Beate Zschäppe, još jednom budalom poput njega i objavljuje svoje tekstove na ultradesničarskom sajtu.
Eh tu je razlika.
1
1 slika
Nista kao dama koja te oralno zadovoljava. Hem suti, hem pusi kurrac
Socrates
PRO behar
PRO behar
Reactions: 14899

Post Postao/la Socrates »

Pa ne mozes reci da ne "yebe ni s glave".

Ja ti garantiram da je svaka (desnicarska I ljevicarska) ekstremisticka grupa sa Zapada infiltrirana od strane policije.

Dok je infiltracija slicnih grupa koje su sastavljene od imigranata puno problematicnija, iz vise razloga.

Ne mozes zabraniti nikom da se dopisuje sa bilo kim. I sloboda govora je dozvoljena.
0
Tražili smo se po prethodnim životima
Ommadawn
Florida Man
Florida Man
Reactions: 17559

Post Postao/la Ommadawn »

Socrates je napisao/la: 17 okt 2020, 06:27 Pa ne mozes reci da ne "yebe ni s glave".

Ja ti garantiram da je svaka (desnicarska I ljevicarska) ekstremisticka grupa sa Zapada infiltrirana od strane policije.

Dok je infiltracija slicnih grupa koje su sastavljene od imigranata puno problematicnija, iz vise razloga.

Ne mozes zabraniti nikom da se dopisuje sa bilo kim. I sloboda govora je dozvoljena.
Jeste, kako da ne.
I opet naprave teroristički napad.

Kod nas u školu uleti lik sa maskom Darth Vadera i pravom sabljom, ubije par ljudi - psihički je poremećen. To što pošalje ekstremnodesničarske pamflete prije toga - “ma pusti budalu, lupa...”.

Eh a kad isti psihički poremećen skine glavu čovjeku na sred ulice i uzvikne “Alahu ekber” onda je to teroristički napad. A isti može i da bude vuk samotnjak kojeg se eto moglo nekad vidjeti petkom u džamiji, ako i to.

Tu je razlika.
0
Nista kao dama koja te oralno zadovoljava. Hem suti, hem pusi kurrac
storm
Administrator
Reactions: 38080

Post Postao/la storm »

Ommadawn je napisao/la: 17 okt 2020, 06:54
Socrates je napisao/la: 17 okt 2020, 06:27 Pa ne mozes reci da ne "yebe ni s glave".

Jeste, kako da ne.

Kod nas u školu uleti lik sa maskom Darth Vadera i pravom sabljom, ubije par ljudi - psihički je poremećen. To što pošalje ekstremnodesničarske pamflete prije toga - “ma pusti budalu, lupa...”.

Eh a kad isti psihički poremećen skine glavu čovjeku na sred ulice i uzvikne “Alahu ekber” onda je to teroristički napad. A isti može i da bude vuk samotnjak kojeg se eto moglo nekad vidjeti petkom u džamiji, ako i to.

Tu je razlika.
Imaš sad, baš neki dan, pucnjava ispred hr vlade.
Službena hrvatska je označila napad za terorizam...
A javnost podijeljena... Nemali je broj ljudi, koji traže olakotne okolnosti... Te dijete branitelja, te frustriran vladom, državom...
Neke su javne osobe i komentirale u stilu "nije bila prava meta" aluzijom, jer se sve zbilo ispred zgrade vlade... Naravno, sad na DORH - u moraju objasniti svoje izjave...
Svatko će to vidjeti, kako želi.
0
Socrates
PRO behar
PRO behar
Reactions: 14899

Post Postao/la Socrates »

Ommadawn je napisao/la: 17 okt 2020, 06:54

Jeste, kako da ne.

Tu je razlika.
Ja sam vec napisao sta se racuna pod terorizmom. Ako pojedinac sam krene u ubijanje ljudi, bez prethodnog organiziranja tog specificnog napada od strane grupe koja ima neki politicki cilj, to nije terorizam.

Sloboda govora je razlicita u svakoj zemlji. Ako je u Svedskoj dozvoljeno dijeljenje ekstremnodesnicarskih pamfleta, onda je to tako. Mnoge zapadne zemlje dozvoljavaju mnoge upitne stvari, jer su zasticene slobodom govora. I to se ne odnosi samo na njihove domace ekstremiste. Treba dobro pogledati I drugu stranu. Pun je internet takvih stvari, religioznog I svakog drugog verbalnog fanatizma na sve strane. Eto, pogledaj i sam. Samo treba pretraziti pet minuta.

Ali, to sve spada pod slobodu govora. Dok ne predje u konkretnu ekstremisticku akciju, ili barem planiranje konkretne ekstremisticke akcije, nemas osnova da ikog hapsis.

I ono sto sam ponovio na forumima sto puta, ne karakteriziraju samo zapadne zemlje ovakve napade kao "islamski terorizam". Javni servisi skoro svih zemalja na Bliskom Istoku koriste slicne izraze. U Jordanu se koristi izraz "dzihadizam". U Siriji I Iraku prije ratova koristen je izraz "islamski ekstremizam". A neke zemlje koriste samo "terorizam".
0
Tražili smo se po prethodnim životima
Veca
Etablirani član
Etablirani član
Reactions: 2403

Post Postao/la Veca »

...eto, uhapsili su cetvoro iz familije, bio mu profesor...sviju mi, to mi je se motalo u glavi, kaze zbog karikatura :roll

https://www.br.de/nachrichten/deutschla ... en,SDbEQDS
0
Bice kad se sjetim :kez
laga-nini
Etablirani član
Etablirani član
Reactions: 1170

Post Postao/la laga-nini »

Veca je napisao/la: 16 okt 2020, 22:39
Ommadawn je napisao/la: 16 okt 2020, 22:35

Pa zato što je vikao Alahu ekber. Terorista jbg.
Da nije vikao, ne bi ga ubili. Onda je psihički poremećen.

...ja ga ne bih ubila ako mi zivot nije ugrozen, interesuje me pozadina!
..koja pozadina koze bit da nekom profesoru odsječena glavu..svašta covik ovdje moze pročitat..
0
Veca
Etablirani član
Etablirani član

Post Postao/la Veca »

...kazu da mu nije odsjecena glava!
0
Veca
Etablirani član
Etablirani član

Post Postao/la Veca »

...pa eto Laki pozadine, citaj, uturila sam ti post! ...pozadina mene interesira, a ti kako hoces!
0
laga-nini
Etablirani član
Etablirani član

..ne znam njemački al nikakavo opravdanje ne postoji da nekog ubiješ..ma kolko covik isprovocira uvrijedio postoje sudovi zakoni di bi stigli kad bi mi preuzimali pravdu u svoje ruke..zo su samo komunisti radili..
0
Veca
Etablirani član
Etablirani član

Post Postao/la Veca »

...a tko opravdava? .....ne razumijes njemacki, a nemas ni googleta! ...e, tu ti ja ne mogu pomoci!
0
laga-nini
Etablirani član
Etablirani član

..pazi na riječnik kad vec mene prijavljujes za psovku.. :yes
0
laga-nini
Etablirani član
Etablirani član

..profesor je na predavanju govorio o slobodi govora i posto se radilo o Muhamedu zamolio je učenike muslimanske vjeroispovjesti da mogu napustit predavanja jer ne želi da nekog povrijedi vjerske osjećaje...uhapsena jos četvorica saucesnika..
0
storm
Administrator
Reactions: 38080

Post Postao/la storm »

laga-nini je napisao/la: 17 okt 2020, 12:10 ..profesor je na predavanju govorio o slobodi govora i posto se radilo o Muhamedu zamolio je učenike muslimanske vjeroispovjesti da mogu napustit predavanja jer ne želi da nekog povrijedi vjerske osjećaje...uhapsena jos četvorica saucesnika..
Prema tome, riječ je o motiviranom ubojstvu...
Ne o definiranom terorizmu..
1
1 slika
hani_jong_un
Pjur seks
Pjur seks
Reactions: 31198

Post Postao/la hani_jong_un »

jel mu odrubio glavu macetom
0
1811
laga-nini
Etablirani član
Etablirani član

storm je napisao/la: 17 okt 2020, 12:27
laga-nini je napisao/la: 17 okt 2020, 12:10 ..profesor je na predavanju govorio o slobodi govora i posto se radilo o Muhamedu zamolio je učenike muslimanske vjeroispovjesti da mogu napustit predavanja jer ne želi da nekog povrijedi vjerske osjećaje...uhapsena jos četvorica saucesnika..
Prema tome, riječ je o motiviranom ubojstvu...
Ne o definiranom terorizmu..
..tebi to motivirano ubojstvo..hm
0
laga-nini
Etablirani član
Etablirani član

..koje je bez motiva onda..??
0
Odgovori