Hoću da kažem! (2020. - 2025.)
Re: Hoću da kažem!
Prošle sedmice bila ja na jednom sastanku.. i pride meni jedna djevojka.. i pita me jesam li možda porijeklom iz C. Gore jer vidjela prezime se završava na vić, kažem ne, iz Bosne sam.. i počne ona samnom malo na naš da priča.. imala momka iz C. Gore.. pokazuje ona meni playlistu Željku Joksimovića pjeva bolje od mene
I kažem joj pa ako ga još voliš.. reći mu, pokušajte se pomiriti opet..
A ona će mi na to - *ma bih ja se pomirila, on neće..
Ne razumijem da ne može da prihvati to što sam sa bivšim otišla na večeru.. samo smo večerali zajedno, ništa nismo imali zajedno osim istog menia.... za njega je to nepodnošljivo da idem večerati sa bivšim... *
Kaže mi na kraju večeri.. Ako imaš nekog momka max do 35 god. upoznaj me sa njim...
Strava je .
7
2
5
5
CocoMa je napisao/la: ↑17 okt 2020, 12:36Prošle sedmice bila ja na jednom sastanku.. i pride meni jedna djevojka.. i pita me jesam li možda porijeklom iz C. Gore jer vidjela prezime se završava na vić, kažem ne, iz Bosne sam.. i počne ona samnom malo na naš da priča.. imala momka iz C. Gore.. pokazuje ona meni playlistu Željku Joksimovića pjeva bolje od menei raspicala se ona... kao da je poznajem oduvijek.. i priča mi o tom svom bivšem..kako je išla sa njim na more u Hrvatsku, Crnu Goru ...upoznala njegove rođake.. rodice..ma extra ..hoj se sve to dopalo..
I kažem joj pa ako ga još voliš.. reći mu, pokušajte se pomiriti opet..
A ona će mi na to - *ma bih ja se pomirila, on neće..
Ne razumijem da ne može da prihvati to što sam sa bivšim otišla na večeru.. samo smo večerali zajedno, ništa nismo imali zajedno osim istog menia.... za njega je to nepodnošljivo da idem večerati sa bivšim... *
Kaže mi na kraju večeri.. Ako imaš nekog momka max do 35 god. upoznaj me sa njim...![]()
Strava je ..A njoj je 26g..
kad ona može sa bivšim otići na večeru... možeš i ti pisati pisma..
![]()
Vallahi mogu! I to kakva! Kakav medo , ima da mi se divi kad ga ja sastavim. Pismo.
2
2
- Russki
- prince of idiotism

- Reactions: 25303
Ako me odvojite od kontre cafiri, ima da vas nema
2
1
1
1
abysmal depths are flooded
@CocoMa Ja nešto kontam...možda je taj crnogorac u pravu, sta ona ima ici na večere s bivšim? Šta ima ista misliti o bivšem? Jel ona normalna!
0
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31149
ja cu svaki dan svom paru ostavljati srca i pjesme 
ako me kakav mrgud zapadne nadam se da ce mi barem lajkati postove, nista mu vise ne trazim
ako me kakav mrgud zapadne nadam se da ce mi barem lajkati postove, nista mu vise ne trazim
1
1
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 
- pink floydd
- Prvi Valentajn foruma

- Reactions: 17029
Zadaj sebi u zadatak da mrgud ne bude tebe poslije tebe više nikad. Ti to možeš!
Kad se sad Storm slika nasmijan sve ti je jasno
2
1
1
1
- pink floydd
- Prvi Valentajn foruma

- Reactions: 17029
Neće vas ni Merkur niti kakvo drugo nebesko tijelo spasiti....u mojim ste rukama 
2
1
1
1
pink floydd je napisao/la: ↑17 okt 2020, 13:00 Neće vas ni Merkur niti kakvo drugo nebesko tijelo spasiti....u mojim ste rukama![]()
jesi li zavrsio
0
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 
pink floydd je napisao/la: ↑17 okt 2020, 13:00 Neće vas ni Merkur niti kakvo drugo nebesko tijelo spasiti....u mojim ste rukama![]()
0