Ni to nije nemoguće.Sarajka je napisao/la: ↑01 feb 2021, 23:00Ili je tebi?Dita Brodski je napisao/la: ↑01 feb 2021, 22:54
Možda ti je sužen pogled na druge ljude i razumijevanje ljudskog ponašanja.![]()
![]()
Sajtovi za upoznavanje
- Dita Brodski
- Novi behar

- Reactions: 85
Re: Sajtovi za upoznavanje
0
U Bosni kazu cojkDita Brodski je napisao/la: ↑01 feb 2021, 23:02Šta je tebi Storm?Iskra je napisao/la: ↑01 feb 2021, 22:59
Ahaaam...
Sto se tice Storma njega toliko volim da mu to.kazem 300x dnevno uzivo i online i svakako...
A mojim curama, eto.ponekad bas imam potrebu...rijetki su dobri ljudi...zato ih cuvam i imam.potrebu da im ukazem.paznju ljubav i postovanje. Eto. To ti je to. Nadam.se da takve emocije .i porive mozes razumjeti.
Izvni, nisam baš upratila a vidim da ga spominješ kao nekoga tebi bitnog.![]()
2
1
1
1
Slazem se. Online ima čovjek više vremena procijeniti osobu. Obično se izlazak i „zabavljanje“ odvija par puta nedeljno i ljudi to gledaju da uklope, za vikend Ili kad su odmorni i neoptereceni poslom i svakodnevnicom.
Sad online kontakt je moguć non stop. I to potpuno besplatno. Mozes vidjeti na kameru, čuti i kontaktirati zeljenu osobu kad god zelis. Pa tako i na poslu. Nakon stresne situacije, umornu i sl.
1
1
A sad adio 
Pa za moje pojmove je frajer, dalje nemam potrebe objašnjavati, ulazim u druge sfere već, tj područje pod ženskom inergencijom
Ja nemam problema i muškarcu udijeliti kompliment...
Ali nije soc tema, ubiti će nas
0
Ako @Iskra postane ljubomorna zbog mene, dosli smo do novih momenata virtuelnog bivstvovanja. 
2
2
Tražili smo se po prethodnim životima
Da, sve to ... A nije tu samo direktna konverzacija... Možeš vidjeti i tok misli, ophođenje prema drugima...Sarajka je napisao/la: ↑01 feb 2021, 23:05Slazem se. Online ima čovjek više vremena procijeniti osobu. Obično se izlazak i „zabavljanje“ odvija par puta nedeljno i ljudi to gledaju da uklope, za vikend Ili kad su odmorni i neoptereceni poslom i svakodnevnicom.
Sad online kontakt je moguć non stop. I to potpuno besplatno. Mozes vidjeti na kameru, čuti i kontaktirati zeljenu osobu kad god zelis. Pa tako i na poslu. Nakon stresne situacije, umornu i sl.
0
Anyway, @storm hvala na komplimentu 
1
1
I u tom smislu prednost opet dajem forumu nad app. Na.app komunikacija je po jednom.kolosjeku ...na forumu kao sto sam.vec rekla mozes citati i kako osoba komunicira s drugima, sta i kako misli i razmislja...kad zavolis to...ambalaza nije toliko ni bitna.
1
1
Da. To ophodjenje prema drugima moze biti ključno. Slazem se u potpunosti. Ponekad lijepa gesta toliko raznjezi i kupi. Bukvalno kupi. A nije upućena tebi. Vrlo bitna stavka.storm je napisao/la: ↑01 feb 2021, 23:08Da, sve to ... A nije tu samo direktna konverzacija... Možeš vidjeti i tok misli, ophođenje prema drugima...Sarajka je napisao/la: ↑01 feb 2021, 23:05
Slazem se. Online ima čovjek više vremena procijeniti osobu. Obično se izlazak i „zabavljanje“ odvija par puta nedeljno i ljudi to gledaju da uklope, za vikend Ili kad su odmorni i neoptereceni poslom i svakodnevnicom.
3
3
A sad adio 
Htjedoh srcati reakcijom, no zadrzah se na hladnom like...
Ne znaš, šta im može na um pasti
4
4
Ma jok... Ovako izgleda vrlo siguran straight muškarac...
Vrlo siguran u svoju seksualnu orijentaciju
Neobično, znam
3
3
Ne otvar'o vam ja Gay Romeo samo zato sto ste ga spomenuli ovdje.
Nisam toliko proracunat.
Nisam toliko proracunat.
4
4