Jako snalazljivo SocSocrates je napisao/la: ↑01 feb 2021, 22:45 Odbrambeni gard svi koristimo kad se osjetimo prozvani.
I da, proracunatost nije uvijek losa, slazem se. Uostalom, mnoge osobine nisu same po sebi lose.
Najveci romanticar moze biti djubre od covjeka koje romantiku zloupotrijebljava da dodje do nekih ciljeva.
Sajtovi za upoznavanje
Re: Sajtovi za upoznavanje
0
A sad adio 
@grunf upozorenje.
Kontrolisi se, ponavljam drugi put.
Kontrolisi se, ponavljam drugi put.
0
Tražili smo se po prethodnim životima
- Dita Brodski
- Novi behar

- Reactions: 85
Ja sam navela zbog čega imam dojam da je on romantičan.Sarajka je napisao/la: ↑01 feb 2021, 22:45Ne znam. No znam dovoljno o ljudskoj psihi.Dita Brodski je napisao/la: ↑01 feb 2021, 22:43
Hm, na tvom mjestu ne bih baš tako bila sigurna.
Ili ti znaš nešto više intimno o Socratesu nego mi ostali.![]()
Znaš li ti? Obzirom da ti tvrdiš da je romantičan.Pa argumentiraj. Zašto traziš od mene dokaze u prilog tvojoj tvrdnji?
Ne razumijem zbog čega ti imaš problem sa tim mojim dojmom?
0
... Ne znam koliko je to romantično, ali mislim da je privlačno i sexy...Sarajka je napisao/la: ↑01 feb 2021, 22:24Dita Brodski je napisao/la: ↑01 feb 2021, 22:19
Ne možeš ga ni razumjeti jer ga doživljavaš samo iz jedne perspektive.
Tvoj način fokusiranja i njegov se očito veoma razlikuju. To ne znači da je jedno dobro a drugo loše, već je jednostavno tako, drugačije.
Dobro evo, vidim se ja kao ubrojiva?
Meni Soc, djeluje obavješteno, kulturno, liberalno, pismeno itd itd ali romantično? Otkud tebi to poimanje njegovog forumskog opusa?
A tu onda i romantika nije daleko
1
1
- Dita Brodski
- Novi behar

Može biti, a i ne mora.Iskra je napisao/la: ↑01 feb 2021, 22:47U rl.prijateljstvima svakako, vecinu spomenutih na temi ne poznajem u rl.Dita Brodski je napisao/la: ↑01 feb 2021, 22:39
Ja sam recimo osoba koja je malo više sumnjičava u iskrenost onako izrečenog mišljenja na navedenoj temi.
Možda sam u krivu, samo ja sam više za opciju da to nekome lično saopćim u odnosu između nas dvoje.
To mi je autentičnije.
Ti ne.poznajes.mene i zato tako.mislis.
Sta mi je u glavi to.mi je na jeziku, ne komplikujem odnose vise no sto to zivot sam uradi, lakse se zivi kada smijes zelis i hoces da kazes iskreno.
Osim.toga....osmijeh u lice brata tvoga tebi je sadaka...lijepa rijec je sadaka.
Da se pogresno ne.protumaci rijec sadaka...nije milostinja, nego iskazivanje milosti i paznje.
Svi koji su spomenuti to su zasluzili.
Kad kazes autenticnije, impliciras li da autenticno na forumu znaci neiskreno.ili.lazno?![]()
Samo sam se više puta uvjerila da je neiskreno i lažno i služi svrsi bildanja vlastitog ega.
0
Nemam ja problem. Samo pitam, kako je moguće da se moje i tvoje poimanje ličnosti jedne osobe toliko razlikuje. Bukvalno.Dita Brodski je napisao/la: ↑01 feb 2021, 22:48Ja sam navela zbog čega imam dojam da je on romantičan.
Ne razumijem zbog čega ti imaš problem sa tim mojim dojmom?![]()
0
A sad adio 
Fufe sindrom je OK, ovo je strasna uvreda.Dita Brodski je napisao/la: ↑01 feb 2021, 22:21 @Socrates , šta ti znači fufe sindrom?
Ne razumijem šta pod tim misliš.

0
Kako se pise "Ti si idiot"?
Sta je.neiskreno i lazno? Mozes li.konkretnije?Dita Brodski je napisao/la: ↑01 feb 2021, 22:52Može biti, a i ne mora.Iskra je napisao/la: ↑01 feb 2021, 22:47
U rl.prijateljstvima svakako, vecinu spomenutih na temi ne poznajem u rl.
Ti ne.poznajes.mene i zato tako.mislis.
Sta mi je u glavi to.mi je na jeziku, ne komplikujem odnose vise no sto to zivot sam uradi, lakse se zivi kada smijes zelis i hoces da kazes iskreno.
Osim.toga....osmijeh u lice brata tvoga tebi je sadaka...lijepa rijec je sadaka.
Da se pogresno ne.protumaci rijec sadaka...nije milostinja, nego iskazivanje milosti i paznje.
Svi koji su spomenuti to su zasluzili.
Kad kazes autenticnije, impliciras li da autenticno na forumu znaci neiskreno.ili.lazno?![]()
Samo sam se više puta uvjerila da je neiskreno i lažno i služi svrsi bildanja vlastitog ega.
0
- Dita Brodski
- Novi behar

Možda ti je sužen pogled na druge ljude i razumijevanje ljudskog ponašanja.Sarajka je napisao/la: ↑01 feb 2021, 22:52Nemam ja problem. Samo pitam, kako je moguće da se moje i tvoje poimanje ličnosti jedne osobe toliko razlikuje. Bukvalno.Dita Brodski je napisao/la: ↑01 feb 2021, 22:48
Ja sam navela zbog čega imam dojam da je on romantičan.
Ne razumijem zbog čega ti imaš problem sa tim mojim dojmom?![]()
0
- Dita Brodski
- Novi behar

Iskazivanje ljubavi javno onima koje poznajemo u rl.Iskra je napisao/la: ↑01 feb 2021, 22:53Sta je.neiskreno i lazno? Mozes li.konkretnije?Dita Brodski je napisao/la: ↑01 feb 2021, 22:52
Može biti, a i ne mora.
Rekoh, može biti neiskreno i lažno, a možda kod manjeg broja ljudi i nije lažno i neiskreno.
0
Bicepsi su seksi,
A romantika je „rastegljiv pojam“
1
1
A sad adio 
Nema potrebe dalje raspravljati, da li jeste ili nije.
@Ariel je rekla sta joj smeta. Posto je to njena privatna stvar, ima pravo i da kaze.
Ocekujem da ostali postuju da to njoj smeta.
@Ariel je rekla sta joj smeta. Posto je to njena privatna stvar, ima pravo i da kaze.
Ocekujem da ostali postuju da to njoj smeta.
1
1
Tražili smo se po prethodnim životima
Ahaaam...Dita Brodski je napisao/la: ↑01 feb 2021, 22:56Iskazivanje ljubavi javno onima koje poznajemo u rl.
Rekoh, može biti neiskreno i lažno, a možda kod manjeg broja ljudi i nije lažno i neiskreno.
Sto se tice Storma njega toliko volim da mu to.kazem 300x dnevno uzivo i online i svakako...
A mojim curama, eto.ponekad bas imam potrebu...rijetki su dobri ljudi...zato ih cuvam i imam.potrebu da im ukazem.paznju ljubav i postovanje. Eto. To ti je to. Nadam.se da takve emocije .i porive mozes razumjeti.
2
1
1
1
Ili je tebi?Dita Brodski je napisao/la: ↑01 feb 2021, 22:54Možda ti je sužen pogled na druge ljude i razumijevanje ljudskog ponašanja.![]()
0
A sad adio 
Hmmm bicepsi mogu biti fina embalaža... I jesu sexy, jesu atributi...
Ali ništa nije sexy kao mozak
E tu se vraćam malo na temu...
Online možeš puno kvalitetnije upoznati taj "mozak"
Ne mogu te samo "bicepsi" odvesti u pogrešnom smjeru...
1
1
- Dita Brodski
- Novi behar

Šta je tebi Storm?Iskra je napisao/la: ↑01 feb 2021, 22:59Ahaaam...Dita Brodski je napisao/la: ↑01 feb 2021, 22:56
Iskazivanje ljubavi javno onima koje poznajemo u rl.
Sto se tice Storma njega toliko volim da mu to.kazem 300x dnevno uzivo i online i svakako...
A mojim curama, eto.ponekad bas imam potrebu...rijetki su dobri ljudi...zato ih cuvam i imam.potrebu da im ukazem.paznju ljubav i postovanje. Eto. To ti je to. Nadam.se da takve emocije .i porive mozes razumjeti.
Izvni, nisam baš upratila a vidim da ga spominješ kao nekoga tebi bitnog.
1
1
Jel to ti upravo rece Socu da je privlacan i sexy?
@Sarajka de mi vode i secera
7
7