Soc izvini
Sajtovi za upoznavanje
- Dita Brodski
- Novi behar

- Reactions: 85
Re: Sajtovi za upoznavanje
Nebitno, tvoje je pravo da se i iz tog razloga možeš prijaviti. Ne vidim zašto bi taj motiv uopće bio problematičan.
1
1
Ja bih to nazvala proračunatošću. Ali.. ne vidimo svi istoDita Brodski je napisao/la: ↑01 feb 2021, 22:28Ovo mi je romantično.
Sinoć, kada smo pisali na ovoj temi, njegova dinamika i zaigranost su meni odavali dojam romantične osobe.
@Iskra šta fali? Neka @Socrates bude malo tema.
0
A sad adio 
Ma.sga ja znam...ja se njega bojim.Sarajka je napisao/la: ↑01 feb 2021, 22:32Ja bih to nazvala proračunatošću. Ali.. ne vidimo svi istoDita Brodski je napisao/la: ↑01 feb 2021, 22:28
Ovo mi je romantično.
Sinoć, kada smo pisali na ovoj temi, njegova dinamika i zaigranost su meni odavali dojam romantične osobe.
@Iskra šta fali? Neka @Socrates bude malo tema.Kome ne bi laskalo da dame o njemu raspravljaju? Zar ne?
![]()
1
1
Bio mi je to motiv, ali sam ostala na forumu jer mi se svidja i doza anonimnosti koje nema na facebooku npr. Sto se tice momaka, to vise ne trazim na forumu, mislim nisam time opterecena. Odgovara mi ovako kako jeste sto se foruma tice. Nemam zelje nikoga da upoznam. Odgovara mi virtuelno prijateljstvo.Dita Brodski je napisao/la: ↑01 feb 2021, 22:31Nebitno, tvoje je pravo da se i iz tog razloga možeš prijaviti. Ne vidim zašto bi taj motiv uopće bio problematičan.
3
1
1
1
1
1
- Dita Brodski
- Novi behar

Hm, a na mene si ostavila dojam osobe koja možda i previše rzmišlja o drugima, pogotovo kada maloprije pročitah tvoja mišljenja o forumašima na temi nešto lijepo o...Iskra je napisao/la: ↑01 feb 2021, 22:25Pa.u pravu si. Sta o Socu mislim.ja sam.rekla.na temi Nesto lijepo o.... i muslim da je hladan. I sterilan.Dita Brodski je napisao/la: ↑01 feb 2021, 22:19
Ne možeš ga ni razumjeti jer ga doživljavaš samo iz jedne perspektive.
Tvoj način fokusiranja i njegov se očito veoma razlikuju. To ne znači da je jedno dobro a drugo loše, već je jednostavno tako, drugačije.
Na tom.se zaustavljam. Ne volim.previse ni o kome razmisljati.
0
Vjeruj nije to temelj razmisljanja i analiza vec utiska i citanja. Mrni ne to periferna sfera mozga , a kad nekog dugo citas htio ili ne formiras stav, uocis...poslije samo na papir nabacis, ne potrosim za to vise.od 2 min.Dita Brodski je napisao/la: ↑01 feb 2021, 22:34Hm, a na mene si ostavila dojam osobe koja možda i previše rzmišlja o drugima, pogotovo kada maloprije pročitah tvoja mišljenja o forumašima na temi nešto lijepo o...![]()
0
- Dita Brodski
- Novi behar

Svi smo mi u nekoj mjeri proračunati.Sarajka je napisao/la: ↑01 feb 2021, 22:32Ja bih to nazvala proračunatošću. Ali.. ne vidimo svi istoDita Brodski je napisao/la: ↑01 feb 2021, 22:28
Ovo mi je romantično.
@Iskra šta fali? Neka @Socrates bude malo tema.Kome ne bi laskalo da dame o njemu raspravljaju? Zar ne?
![]()
0
- Dita Brodski
- Novi behar

Ja sam recimo osoba koja je malo više sumnjičava u iskrenost onako izrečenog mišljenja na navedenoj temi.Iskra je napisao/la: ↑01 feb 2021, 22:36Vjeruj nije to temelj razmisljanja i analiza vec utiska i citanja. Mrni ne to periferna sfera mozga , a kad nekog dugo citas htio ili ne formiras stav, uocis...poslije samo na papir nabacis, ne potrosim za to vise.od 2 min.Dita Brodski je napisao/la: ↑01 feb 2021, 22:34
Hm, a na mene si ostavila dojam osobe koja možda i previše rzmišlja o drugima, pogotovo kada maloprije pročitah tvoja mišljenja o forumašima na temi nešto lijepo o...![]()
Možda sam u krivu, samo ja sam više za opciju da to nekome lično saopćim u odnosu između nas dvoje.
To mi je autentičnije.
1
1
Pa jesmo. Ali da meni druga zena, kao što sam ja tebi upravo.. pa i u virtuali.. Kaze da su moja opazanja u pogledu nekog muškarca totalno promašena, ja bi se zabrinula.
1
1
Zadnja izmjena: Sarajka, dana/u 01 feb 2021, 22:43, ukupno mijenjano 1 put.
A sad adio 
Jr l' imamo mi temu sta je vama romanticno?
Mozda se razlikujemo u shvatanjima?
Da li se romanticnost zena razlikuje od romanticnosti muskaraca?
Proracunatost? Nisam bas siguran. Otvorena tema, ja reagirao. Klik.
Da nije otvorena tema, ne bi se juce desilo. Kakve to ima veze sa proracunatoscu?
Proracunatost? Nisam bas siguran. Otvorena tema, ja reagirao. Klik.
Da nije otvorena tema, ne bi se juce desilo. Kakve to ima veze sa proracunatoscu?
0
Tražili smo se po prethodnim životima
Socrates je napisao/la: ↑01 feb 2021, 22:40 Jr l' imamo mi temu sta je vama romanticno?
Proracunatost? Nisam bas siguran. Otvorena tema, je reagirao. Klik.
Otkud taj odbrambeni gard?
Zašto? Proračunatost nije ruzna osobina. Ili se tebi vise svidja da ipak budeš okarakteriziran kao romantik? Pa poričeš to „unezgodhen“ sav?
0
A sad adio 
- Dita Brodski
- Novi behar

Hm, na tvom mjestu ne bih baš tako bila sigurna.
Ili ti znaš nešto više intimno o Socratesu nego mi ostali.
0
Ne znam. No znam dovoljno o ljudskoj psihi.Dita Brodski je napisao/la: ↑01 feb 2021, 22:43Hm, na tvom mjestu ne bih baš tako bila sigurna.
Ili ti znaš nešto više intimno o Socratesu nego mi ostali.![]()
Znaš li ti? Obzirom da ti tvrdiš da je romantičan.
0
Zadnja izmjena: Sarajka, dana/u 01 feb 2021, 22:46, ukupno mijenjano 1 put.
A sad adio 
Odbrambeni gard svi koristimo kad se osjetimo prozvani. 
I da, proracunatost nije uvijek losa, slazem se. Uostalom, mnoge osobine nisu same po sebi lose.
Najveci romanticar moze biti djubre od covjeka koje romantiku zloupotrijebljava da dodje do nekih ciljeva.
I da, proracunatost nije uvijek losa, slazem se. Uostalom, mnoge osobine nisu same po sebi lose.
Najveci romanticar moze biti djubre od covjeka koje romantiku zloupotrijebljava da dodje do nekih ciljeva.
1
1
Tražili smo se po prethodnim životima
Zasto ti imas potrebu to da spominjes? To je bilo za drugu temu a ne da svako kad god mu se cefne spomene i to samo u cilju da mene ponizi. To je i tebi bio cilj zar ne?
0
U rl.prijateljstvima svakako, vecinu spomenutih na temi ne poznajem u rl.Dita Brodski je napisao/la: ↑01 feb 2021, 22:39Ja sam recimo osoba koja je malo više sumnjičava u iskrenost onako izrečenog mišljenja na navedenoj temi.
Možda sam u krivu, samo ja sam više za opciju da to nekome lično saopćim u odnosu između nas dvoje.
To mi je autentičnije.
Ti ne.poznajes.mene i zato tako.mislis.
Sta mi je u glavi to.mi je na jeziku, ne komplikujem odnose vise no sto to zivot sam uradi, lakse se zivi kada smijes zelis i hoces da kazes iskreno.
Osim.toga....osmijeh u lice brata tvoga tebi je sadaka...lijepa rijec je sadaka.
Da se pogresno ne.protumaci rijec sadaka...nije milostinja, nego iskazivanje milosti i paznje.
Svi koji su spomenuti to su zasluzili.
Kad kazes autenticnije, impliciras li da autenticno na forumu znaci neiskreno.ili.lazno?
0