Mislim da on istinski više gori nego ti.
Oslušni ga iz druge perspektive.
Ko? Socrates? Mozda, ne vitam ga tako.
Ja sam.se fokusirala davno, nemma.problrm.s tim.kao.on.
Ja Storma.posmatram kao..solo.pjevaca...sa horom iza sebe...cujem.hor na pola.uha a njega jasno.i glasno cujrm i osjecam. I tako je od prvog dana...zato ne razumijem kad Soc kaze da mu je tesko fokusirati se.
Ne možeš ga ni razumjeti jer ga doživljavaš samo iz jedne perspektive.
Tvoj način fokusiranja i njegov se očito veoma razlikuju. To ne znači da je jedno dobro a drugo loše, već je jednostavno tako, drugačije.
Socrates je napisao/la: ↑01 feb 2021, 22:17
Mislim da me niste razumjeli.
Znas sta ja jisam razumjela...kad kazes ( ja to shvatam.uopcrno muski) ne mozes biti romantican na ovakvoj vrsti foruma. A na kakvom.mozes, ili bi mogao, ili mislis da bi mogao?
Ja Storma.posmatram kao..solo.pjevaca...sa horom iza sebe...cujem.hor na pola.uha a njega jasno.i glasno cujrm i osjecam. I tako je od prvog dana...zato ne razumijem kad Soc kaze da mu je tesko fokusirati se.
Tvoj način fokusiranja i njegov se očito veoma razlikuju. To ne znači da je jedno dobro a drugo loše, već je jednostavno tako, drugačije.
Dobro evo, vidim se ja kao ubrojiva?
Meni Soc, djeluje obavješteno, kulturno, liberalno, pismeno itd itd ali romantično? Otkud tebi to poimanje njegovog forumskog opusa?
Pa.u pravu si. Sta o Socu mislim.ja sam.rekla.na temi Nesto lijepo o.... i muslim da je hladan. I sterilan.
Na tom.se zaustavljam. Ne volim.previse ni o kome razmisljati.
Dobro evo, vidim se ja kao ubrojiva?
Meni Soc, djeluje obavješteno, kulturno, liberalno, pismeno itd itd ali romantično? Otkud tebi to poimanje njegovog forumskog opusa?
Ovo mi je romantično.
Sinoć, kada smo pisali na ovoj temi, njegova dinamika i zaigranost su meni odavali dojam romantične osobe.