Socrates je napisao/la: ↑01 feb 2021, 21:19
Ne mogu ja biti romantican na forumima ovakve vrste.
Zato mi iskra i jeste rekla da sam hladan k'o led.
Sterilno hladan.
Ne mislim pri tome nista lose, naravno, ti to znas, samo ...radujem.se momentu kad ces da goris. A hoces, uvjerena sam.u to
Ja sam kontala da lik već gori Bar tako se deklarirao na onoj temi sparivanja. Što mu sad „prijetiš“ Nije mi jasno?
Šalu na stranu, svakom se moze dogoditi da mu se neko dopadne. I u tome nema ništa loše. Niti u App.
Samo eto meni app nisu pozeljne. Sto ljudi, sto ćudi. Forum mi je „spontaniji“.
A moze se ostvariti putem foruma i prijateljstvo i sl.
0
Zadnja izmjena: Sarajka, dana/u 01 feb 2021, 21:55, ukupno mijenjano 1 put.
Ne mislim pri tome nista lose, naravno, ti to znas, samo ...radujem.se momentu kad ces da goris. A hoces, uvjerena sam.u to
Ja sam kontala da lik već gori Bar tako se deklarirao na onoj temi sparivanja. Što mu sad „prijetiš“ Nije mi jasno?
Šalu na stranu, svakom se moze dogoditi da mu se neko dopadne. I u tome nema ništa loše. Niti u App.
Samo eto meni app nisu pozeljne. Sto ljudi, sto ćudi. Forum mi je „spontaniji“.
A moze se ostvariti putem foruma i prijateljstvo i sl.
Ja nekako gledam.po sebi...jednostavno se desilo...bez ikakve namjere, zato mislim ako ides preko app, ti cec imas neka.ocekivanja i razmisljanja u tom smjeru, a insan je po prirodni musicav, pa eliminira na prvu, upravo radi nrkuh unaprijed zacrtanih mjerila i ocekivanja.
Forum je spontaniji iskreniji i bez predumisljaja.
Mislim da on istinski više gori nego ti.
Oslušni ga iz druge perspektive.
Ko? Socrates? Mozda, ne vitam ga tako.
Ja sam.se fokusirala davno, nemma.problrm.s tim.kao.on.
Ja Storma.posmatram kao..solo.pjevaca...sa horom iza sebe...cujem.hor na pola.uha a njega jasno.i glasno cujrm i osjecam. I tako je od prvog dana...zato ne razumijem kad Soc kaze da mu je tesko fokusirati se.