Pa govornici ljudi.
Rječiti.
Ti kazes to je vrlo bitno kakav ce biti lider.
Kriterij ti je bas smijesan.
Moderator/ica: Moderator
Pa govornici ljudi.
Politika i nije neka mudrost, kad sve saberes...
Nisam nešto čitao ovdje stavove o procvatu, tek da slijedi tek sad puno posla...
1

Ponavljam, nije to kriterij ali jeste jako bitan segment. Politika je jedna velika debata, tj. rasprava, tj. razmjena misljenja putem GOVORA a ne isaretima i sl. Tako da je spika od jako velikog znacaja.
East_side je napisao/la: ↑17 nov 2020, 21:04Ponavljam, nije to kriterij ali jeste jako bitan segment. Politika je jedna velika debata, tj. rasprava, tj. razmjena misljenja putem GOVORA a ne isaretima i sl. Tako da je spika od jako velikog znacaja.
Po tebi je sasvim ok ako neka javna licnost ne zna dvije ciste sastaviti?
I da zakljucim, elokvencija i retorika u kombinaciji sa uopce dobrim namjerama i jasnim i konkretnim programom i ciljevima od opsteg znacaja su osobine jednog lidera.

Ako mu se dokaze bilo kakav kriminal, neka ga odmah strpaju u zatvor sto se mene tice.Miss Y. je napisao/la: ↑17 nov 2020, 21:06East_side je napisao/la: ↑17 nov 2020, 21:04
Ponavljam, nije to kriterij ali jeste jako bitan segment. Politika je jedna velika debata, tj. rasprava, tj. razmjena misljenja putem GOVORA a ne isaretima i sl. Tako da je spika od jako velikog znacaja.
Po tebi je sasvim ok ako neka javna licnost ne zna dvije ciste sastaviti?
I da zakljucim, elokvencija i retorika u kombinaciji sa uopce dobrim namjerama i jasnim i konkretnim programom i ciljevima od opsteg znacaja su osobine jednog lidera.
Ma da.
Može biti lopov i zlotvor al nek dobro narodu maže oči.
U pravu si![]()
Eh dabogda da je bolje ali eto.
Iskra je napisao/la: ↑17 nov 2020, 21:08
Sad karikiras. Nije ti to neki argument.
Niko njrga ne zakiva u nebesa , da bi ga ti toliko srozavala, mada briga me za to, pored mene umjesto njega mogao je dobiti Kojovic , kojeg licno znam, fin lik.onako, ili neko iz liberalno lijeve orjentacije, trenutno, svako je bolji od SDA , svakoo.
A sta ce uraditi ostaje da se vidi.
Miss Y. je napisao/la: ↑17 nov 2020, 21:13Iskra je napisao/la: ↑17 nov 2020, 21:08
Sad karikiras. Nije ti to neki argument.
Niko njrga ne zakiva u nebesa , da bi ga ti toliko srozavala, mada briga me za to, pored mene umjesto njega mogao je dobiti Kojovic , kojeg licno znam, fin lik.onako, ili neko iz liberalno lijeve orjentacije, trenutno, svako je bolji od SDA , svakoo.
A sta ce uraditi ostaje da se vidi.
Ne karikiram.
Niko nikoga drugog ovdje ne spominje osim njega. Dižete ga u zvijezde kao da je on supermen kojeg smo cekali 30 god.
Kao sto Arslan kaze zao mi je sto su neki drugi ljudi u koaliciji pali u sjenu njegovu i nece moci do izražaja.
Al to je cijena koalicije. Drukčije ne bi skinulo SDA nikada.
Evo Buki hoce da dodje na motoru s drugog kontinenta da se učlani u NiP koliko je njime oduševljen...jaran mu pričao![]()