Ne pravis planove
Ma hajd otom potom, tako bude i najbolje.
Obično mi to ranije planirano padne u vodu
Dvije godine za redom sam u zadnji čas mijenjala plan, zato sada kasnije odlučujem gdje i kada. Ne zavisi mnogo od mene same.
Ne pravis planove
Ma hajd otom potom, tako bude i najbolje.
Obično mi to ranije planirano padne u vodu
Dvije godine za redom sam u zadnji čas mijenjala plan, zato sada kasnije odlučujem gdje i kada. Ne zavisi mnogo od mene same.
Da, ja sam to odavno naučila, zato ne planiram.
I kad na more idemo, samo sjednemo i narucimo i idemo, fakat bude najbolje.
Nadam se samo da ćemo uspjeti vidjeti more opet.
2
2
"Kimsenin fark edemeyeceği detayları görmeyi çok severim."
Pa ako krenu sa ovim vakcinama moglo bi se pocet planirat. Imam vec karte za Antigua..sad zavisi kad cu to iskoristit. Ako budem do Aprila onda u septembru...korzika i sardinia....ako ne onda bi mogao u decembru nazad u cile pa autom kroz patagoniju..poceo sam vec da gledam rutu ...gdje trajekte da uzmem, koja je cijena..smjestaj...auta...gdje se granica prelazi ako odlucim skroz do usuaja ili kako se vec pise ;)
exliberal je napisao/la: ↑05 dec 2020, 23:09
Pa ako krenu sa ovim vakcinama moglo bi se pocet planirat. Imam vec karte za Antigua..sad zavisi kad cu to iskoristit. Ako budem do Aprila onda u septembru...korzika i sardinia....ako ne onda bi mogao u decembru nazad u cile pa autom kroz patagoniju..poceo sam vec da gledam rutu ...gdje trajekte da uzmem, koja je cijena..smjestaj...auta...gdje se granica prelazi ako odlucim skroz do usuaja ili kako se vec pise ;)
exliberal je napisao/la: ↑05 dec 2020, 23:09
Koliko je karta
Ako se dobro sjecam prosli put ke bila oko 1300 po osobi s tim da sam letio sa deltom, znaci imao sam presjedanje sto je meni sasvim.ok. Dosla me 100 $ vise premium economy sa njima nego regularna karta sa air canada
Ustvari gledam obadvije opcije...Sardonija i Korzika su isto tako pozeljne.
Sad mi iskace po facebook....prije 3 godine si bio u Antifogasta..na putu prema San Pedro di Atacama
exliberal je napisao/la: ↑05 dec 2020, 23:20
Ustvari gledam obadvije opcije...Sardonija i Korzika su isto tako pozeljne.
Sad mi iskace po facebook....prije 3 godine si bio u Antifogasta..na putu prema San Pedro di Atacama
Sardinija - preporučujem grad Bosa i Algheri.
Klopa za dvadesetku i u jednom i u drugom
0
Reci hodža - Džennet il’ Džehennem?
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem