ako mislis na Oca foruma, da :hohoho
Forum
Re: Forum
Ma zezazm ja dmr...zna on zaštoMiss Y. je napisao/la: ↑14 aug 2020, 10:13
Meni je sve to skriveno.
Ne jer JA krijem nesto, već jer sam se davnooo nekad uhvatila da pratim te online i seenove... e neces vala više.![]()
I isključim.
I ostalo mi je tako.
I pravo da ti kazem super je.
Nisam duzna nikome da odgovorim isti sekund kad pošalje poruku jer nekad otvorim al nemam kad da odgovorim i odma ljudi misle da ih ignorises itd.
Što bi bas sve bilo dostupno svima![]()
i da....ima ljudi, koji to fkt prate i čine zaključke iz toga...
bezze....nekad imaš vremena samo pogledati, pa ćeš nekad odgovoriti, ili nešto...
ja imam sve na vidjelo i u redu mi je...
1
1
Pa upravo to.
Nekad ti statusi nisu ispravni a imas ljudi Control freakova, kako si online zašto si online, sta si u 2h, a ustao u 7h...sta ovo pise typing....
Ma daj.
Neka hvala.
Nekad ti statusi nisu ispravni a imas ljudi Control freakova, kako si online zašto si online, sta si u 2h, a ustao u 7h...sta ovo pise typing....
Ma daj.
Neka hvala.
4
2
2
2
Ters je ”čovjek koji je uvijek upravu, al’ drugi to ne razumiju”- A.Sidran

pa ja,... i u redu mi jestorm je napisao/la: ↑14 aug 2020, 10:18Ma zezazm ja dmr...zna on zaštoMiss Y. je napisao/la: ↑14 aug 2020, 10:13
Meni je sve to skriveno.
Ne jer JA krijem nesto, već jer sam se davnooo nekad uhvatila da pratim te online i seenove... e neces vala više.![]()
I isključim.
I ostalo mi je tako.
I pravo da ti kazem super je.
Nisam duzna nikome da odgovorim isti sekund kad pošalje poruku jer nekad otvorim al nemam kad da odgovorim i odma ljudi misle da ih ignorises itd.
Što bi bas sve bilo dostupno svima![]()
![]()
i da....ima ljudi, koji to fkt prate i čine zaključke iz toga...
bezze....nekad imaš vremena samo pogledati, pa ćeš nekad odgovoriti, ili nešto...
ja imam sve na vidjelo i u redu mi je...
imam i ja, ali na drugom forumu :hohoho nikad dva dobra sastaviti :hohoho
3
1
2
2
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31146
...ili ako imaš dnevno back up recimo vibera....izmedju 2-4 ujutro ti to radi i pokazuje kao da si online
1
1
Hahah vidim sve si to istražio.
Ma iskreno nije me nikad to niko pitao zasto si online u 4h al znam ljude koji to prate, to je zamor za psihu.
Ne znas sta je gore ili to ili Seen.
2
2

Jeste fakat. Ja sam poznanicu spojila sa prijateljem, na njeno insistiranje. Kasnije sam imala neugodnih situacija, ako bi se ja i on istovremeno potrefili online. Mislim, nigdje veze. Ali na kraju sam joj rekla da prekine sa uhođenjem. I tim nekim stavom bezveznim, znam lika 10 godina ravno prije nego sam nju upoznala.
2
1
1
1
A sad adio 
Nesigurnost, manjak samopouzdanja i prevelik fokus na osobu dovede do toga, to zna da predje u ozbiljnu opterećenost.
Dobro je na vrijeme prepoznati to.
Lijepi Off svega
Dobro je na vrijeme prepoznati to.
Lijepi Off svega
2
2

Definitivno. Dešavalo se da mi djevojka prosleđuje slike od prijatelja (sa svadbe njegove sestre na Hvaru) sjećam se. I kaže još... Izviniiiiiii nemoj molim te reći, da sam poslala slucajno je bilo.
Pa rekoh vidjela sam to. Osim toga, ako se sjećaš ja sam vas spojila. Totalno sulude situacije.
2
2
A sad adio 
1