Pa ne vidim nesto lose u ovome,svakako je fina prica za sad ovo ovde.. i da jeste i da nije tako , to je moja neka predpostavka..mislim da je ovo napravljeno je su ljudi siti tamo nekih krkanluka i nepravde,uvlakaca... sve se svelo na pljuvanja...Iskra je napisao/la: ↑13 dec 2020, 20:43Allahu Milosni![]()
Pa dobro...hajde da razjasnimo i tu enigmu. Obzirom da smo ovdje na neki nacin svi na pozivnicu dosli i samim time svima.nam.je ukazan respekt i uvazavanje od strane admina i moderacije. Hocu reci "momci nemojte belaja ovdje je raja, kulturna".
S bosanskog sam otisla ( izbacena ponizena popljuvana) manje vise svi znate tu storiju. Trebalo mi je dosta vremena da shvatim sta kako i zasto se sve to desilo, pa mogu reci i dobrih 2-3 sedmice ja sam se vracala i kao gost citala te stranice. To je sasvim logicno i prirodno, rekla bih tako da mi ne pada napamet prica fuj bljak nisam nikad vise tamo zavirila...vremenom sam.zaista shvatila da je sve stonse desilo zaista trebalo da se desi i da je to na neki nacin hayr za mene i da mi je pored jiza ali bukvalno niiiza problema donijelo i neke benefite. Kad sam to spoznala.ja sam zatvorila stranicu koja se zvala FORUM. bilo.koji.
Ovaj forum je pokrenut na nagovor nekih ljudi , mahom.njegovih prijatelja, onih pravih naravno. Razgovarali smo o tome, nije da nismo...mi o svemu razgovarano jer vise ne funkcionirano u nekim srvarima kao individue vec kao tim. Bila sam.skepticna, i nevoljko cak i razmisljala o novom forumu. Nije mi se dopala ideja iskrena da budem.do kraja. Proslo je neko vrijeme , pa cak i od otvaranja foruma kad mi je rekao...evo....otvoreno. Prvi reg clan je bila nasa @Malena . Ja sam.se durila par dana pa tek onda dosla. I to ti je jedina i prava istina.
I odmah sam rekla...ako se budu desavale ma.i u naznakama stvari , ne meni, nego bilo kome, tipa.psovke, uvrede, stalkanje...ja odoh pa da je forum.mog tate a kamoli Stormov. Ali sam.isto tako i znala da do toga nece doci jer znam.admina ko i sebe i znam.da mu je jako bitno da forum ima kvalitet, kako u strukturi clanstva tako i u komunikaciji koja se ovdje ocituje.
Dakle...s otvaranjem foruma ja nemam nista, cak sam.u nekim momentima i opstruirala tu ideju.
Osim toga...ljudi koji su mi nedostajali...mnogi su i drago mi je da ih tu i vidim svakako, ali oni najbitniji...ja sam.s njima i mimo.foruma jako bliska tako da...nisu mi nedostajali, bili su sa mnom i uz mene.
Eto Munlajtova bebo. Sad znas.
To sa tobom ne znam sta se desilo jel nisam bio tu tad dosla si poslje mene nekad.. al sam nesto nacuo oko laznih slika.. e sta je sad ti tacno ne znam... ne mogu tvrditi... al poznavajuci tamo moderaciju nije nimalo ugodno bilo sigurno..