Hoću da kažem! (2020. - 2025.)

Truć, trač, bla, bla...
R4IN
Sajber kurajber
Sajber kurajber
Reactions: 8652

Re: Hoću da kažem!

Post Postao/la R4IN »

Iskra je napisao/la: 13 dec 2020, 20:43
R4IN je napisao/la: 13 dec 2020, 20:24

Pa sigurno ti je nedostajalo forumamjen i storm je to napravio za tebe.. :zbunj
Allahu Milosni :haha :sara

Pa dobro...hajde da razjasnimo i tu enigmu. Obzirom da smo ovdje na neki nacin svi na pozivnicu dosli i samim time svima.nam.je ukazan respekt i uvazavanje od strane admina i moderacije. Hocu reci "momci nemojte belaja ovdje je raja, kulturna".
S bosanskog sam otisla ( izbacena ponizena popljuvana) manje vise svi znate tu storiju. Trebalo mi je dosta vremena da shvatim sta kako i zasto se sve to desilo, pa mogu reci i dobrih 2-3 sedmice ja sam se vracala i kao gost citala te stranice. To je sasvim logicno i prirodno, rekla bih tako da mi ne pada napamet prica fuj bljak nisam nikad vise tamo zavirila...vremenom sam.zaista shvatila da je sve stonse desilo zaista trebalo da se desi i da je to na neki nacin hayr za mene i da mi je pored jiza ali bukvalno niiiza problema donijelo i neke benefite. Kad sam to spoznala.ja sam zatvorila stranicu koja se zvala FORUM. bilo.koji.

Ovaj forum je pokrenut na nagovor nekih ljudi , mahom.njegovih prijatelja, onih pravih naravno. Razgovarali smo o tome, nije da nismo...mi o svemu razgovarano jer vise ne funkcionirano u nekim srvarima kao individue vec kao tim. Bila sam.skepticna, i nevoljko cak i razmisljala o novom forumu. Nije mi se dopala ideja iskrena da budem.do kraja. Proslo je neko vrijeme , pa cak i od otvaranja foruma kad mi je rekao...evo....otvoreno. Prvi reg clan je bila nasa @Malena . Ja sam.se durila par dana pa tek onda dosla. I to ti je jedina i prava istina.
I odmah sam rekla...ako se budu desavale ma.i u naznakama stvari , ne meni, nego bilo kome, tipa.psovke, uvrede, stalkanje...ja odoh pa da je forum.mog tate a kamoli Stormov. Ali sam.isto tako i znala da do toga nece doci jer znam.admina ko i sebe i znam.da mu je jako bitno da forum ima kvalitet, kako u strukturi clanstva tako i u komunikaciji koja se ovdje ocituje.
Dakle...s otvaranjem foruma ja nemam nista, cak sam.u nekim momentima i opstruirala tu ideju.

Osim toga...ljudi koji su mi nedostajali...mnogi su i drago mi je da ih tu i vidim svakako, ali oni najbitniji...ja sam.s njima i mimo.foruma jako bliska tako da...nisu mi nedostajali, bili su sa mnom i uz mene.

Eto Munlajtova bebo. Sad znas.
Pa ne vidim nesto lose u ovome,svakako je fina prica za sad ovo ovde.. i da jeste i da nije tako , to je moja neka predpostavka..mislim da je ovo napravljeno je su ljudi siti tamo nekih krkanluka i nepravde,uvlakaca... sve se svelo na pljuvanja...

To sa tobom ne znam sta se desilo jel nisam bio tu tad dosla si poslje mene nekad.. al sam nesto nacuo oko laznih slika.. e sta je sad ti tacno ne znam... ne mogu tvrditi... al poznavajuci tamo moderaciju nije nimalo ugodno bilo sigurno..
0
ALPHA ET OMEGA🔥
Iskra
PRObehar
PRObehar
Reactions: 34237

Post Postao/la Iskra »

A sve zbog onog Joska sto vodi kviz, pa ja stalno tracam.kako je odjeven 🙄
0
Iskra
PRObehar
PRObehar

Post Postao/la Iskra »

R4IN je napisao/la: 13 dec 2020, 20:59
Iskra je napisao/la: 13 dec 2020, 20:43

Allahu Milosni :haha :sara

Pa dobro...hajde da razjasnimo i tu enigmu. Obzirom da smo ovdje na neki nacin svi na pozivnicu dosli i samim time svima.nam.je ukazan respekt i uvazavanje od strane admina i moderacije. Hocu reci "momci nemojte belaja ovdje je raja, kulturna".
S bosanskog sam otisla ( izbacena ponizena popljuvana) manje vise svi znate tu storiju. Trebalo mi je dosta vremena da shvatim sta kako i zasto se sve to desilo, pa mogu reci i dobrih 2-3 sedmice ja sam se vracala i kao gost citala te stranice. To je sasvim logicno i prirodno, rekla bih tako da mi ne pada napamet prica fuj bljak nisam nikad vise tamo zavirila...vremenom sam.zaista shvatila da je sve stonse desilo zaista trebalo da se desi i da je to na neki nacin hayr za mene i da mi je pored jiza ali bukvalno niiiza problema donijelo i neke benefite. Kad sam to spoznala.ja sam zatvorila stranicu koja se zvala FORUM. bilo.koji.

Ovaj forum je pokrenut na nagovor nekih ljudi , mahom.njegovih prijatelja, onih pravih naravno. Razgovarali smo o tome, nije da nismo...mi o svemu razgovarano jer vise ne funkcionirano u nekim srvarima kao individue vec kao tim. Bila sam.skepticna, i nevoljko cak i razmisljala o novom forumu. Nije mi se dopala ideja iskrena da budem.do kraja. Proslo je neko vrijeme , pa cak i od otvaranja foruma kad mi je rekao...evo....otvoreno. Prvi reg clan je bila nasa @Malena . Ja sam.se durila par dana pa tek onda dosla. I to ti je jedina i prava istina.
I odmah sam rekla...ako se budu desavale ma.i u naznakama stvari , ne meni, nego bilo kome, tipa.psovke, uvrede, stalkanje...ja odoh pa da je forum.mog tate a kamoli Stormov. Ali sam.isto tako i znala da do toga nece doci jer znam.admina ko i sebe i znam.da mu je jako bitno da forum ima kvalitet, kako u strukturi clanstva tako i u komunikaciji koja se ovdje ocituje.
Dakle...s otvaranjem foruma ja nemam nista, cak sam.u nekim momentima i opstruirala tu ideju.

Osim toga...ljudi koji su mi nedostajali...mnogi su i drago mi je da ih tu i vidim svakako, ali oni najbitniji...ja sam.s njima i mimo.foruma jako bliska tako da...nisu mi nedostajali, bili su sa mnom i uz mene.

Eto Munlajtova bebo. Sad znas.
Pa ne vidim nesto lose u ovome,svakako je fina prica za sad ovo ovde.. i da jeste i da nije tako , to je moja neka predpostavka..mislim da je ovo napravljeno je su ljudi siti tamo nekih krkanluka i nepravde,uvlakaca... sve se svelo na pljuvanja...

To sa tobom ne znam sta se desilo jel nisam bio tu tad dosla si poslje mene nekad.. al sam nesto nacuo oko laznih slika.. e sta je sad ti tacno ne znam... ne mogu tvrditi... al poznavajuci tamo moderaciju nije nimalo ugodno bilo sigurno..

Ja sam se referirala na tvrdnju da je forum pokrenut radi mene. Nije. Toliko o tome, slijedeeeciiiiiii
1
1 slika
Iskra
PRObehar
PRObehar

Post Postao/la Iskra »

Jest meni nekad merak da viknem.oacijentima SLIJEDECIIIIII al.ne mogu, dr njih sve fino lijepo....gdja Coco Ma izvolite uvuci, bujrum...isve to.
1
1 slika
Malena
Etablirani član
Etablirani član
Reactions: 7905

Post Postao/la Malena »

:haha
I ti @Iskra danas imaš dan pometnje. Tako dam ja jutros umjesto sestričnoj pošaljem kolegici s faxa poruku na viber da se čujemo poželjela je. Kontam dugo mi ne odgovara reko da šta nije bilo, odmah čovjek misli na najgore. Kad u neko doba kolegica se javlja :haha

A što si na lexu, štaaaa će ti toooo :malagani

Joj fakat, prva sam posle električara :haha

Pa mogul pustiti post :malagani
0
Dragulj ne gubi vrijednost i kad padne u blato, a prašina ostaje prašina i kad se do neba digne
hani_jong_un
Pjur seks
Pjur seks
Reactions: 31199

Post Postao/la hani_jong_un »

joj kako smo se drug i ja jednom ubili leksilijumima haha meni mama imala tih leksilijuma bas dosta, pila ih neko vrijeme, i dofatimo ih mi jednom, ko mrtvi konji bili ocm
1
1 slika
1811
Iskra
PRObehar
PRObehar

Post Postao/la Iskra »

Malena je napisao/la: 13 dec 2020, 21:02 :haha
I ti @Iskra danas imaš dan pometnje. Tako dam ja jutros umjesto sestričnoj pošaljem kolegici s faxa poruku na viber da se čujemo poželjela je. Kontam dugo mi ne odgovara reko da šta nije bilo, odmah čovjek misli na najgore. Kad u neko doba kolegica se javlja :haha

Aaaa suti , sreca pa nije ljubomoran.

A.pitam ja njega ko ti je ova Malena...on vice Cvrle..dobro...a ko ti je Cvrle?

I rako sam.ga sve resetala...kaze muz joj bona elektricar znas...ne znam, govori sve ko sta i sve!

:D

Pusti sta hoces ti mozes sve.
0
R4IN
Sajber kurajber
Sajber kurajber

Post Postao/la R4IN »

Hannibal je napisao/la: 13 dec 2020, 21:03 joj kako smo se drug i ja jednom ubili leksilijumima haha meni mama imala tih leksilijuma bas dosta, pila ih neko vrijeme, i dofatimo ih mi jednom, ko mrtvi konji bili ocm
Mi kod jednog blente bili kaze imam neke shiz tablete, dva dana sam spavao u cugu.. :crni
2
2 slika
Zadnja izmjena: R4IN, dana/u 13 dec 2020, 21:12, ukupno mijenjano 1 put.
ALPHA ET OMEGA🔥
Iskra
PRObehar
PRObehar

Post Postao/la Iskra »

Sad kad @CocoMa kaze a sta ce ona kod dr.
0
Malena
Etablirani član
Etablirani član
Reactions: 7905

Post Postao/la Malena »

Iskra je napisao/la: 13 dec 2020, 21:04
Malena je napisao/la: 13 dec 2020, 21:02 :haha

I rako sam.ga sve resetala...kaze muz joj bona elektricar znas...ne znam, govori sve ko sta i sve!

Čim je rekao da mi je čojek električar sve ti je jasno :haha
0
Dragulj ne gubi vrijednost i kad padne u blato, a prašina ostaje prašina i kad se do neba digne
Iskra
PRObehar
PRObehar

Post Postao/la Iskra »

@Lana @Heidi hajd vi sjedite u cekaonici a ja da vicem slijeeedeciiiiii
2
2 slika
Lana
PRO behar
PRO behar
Reactions: 25357

Post Postao/la Lana »

CocoMa je napisao/la: 13 dec 2020, 20:42
Lana je napisao/la: 13 dec 2020, 11:21 Hajde @CocoMa da se posluzimo :oo

Bas fino od njega :kriv
Hvalaaa :ples
Ma neću nepozvani da se služim... A no da se namećem.. :haya

:ooo
Pa mi se ne namecemo :tersy

Sam nam ponudio :oo
0
Moraš da istreniraš svoj um da bude jači od tvojih osjećanja,ili ćeš izgubiti samog sebe.
Iskra
PRObehar
PRObehar

Post Postao/la Iskra »

Malena je napisao/la: 13 dec 2020, 21:06
Iskra je napisao/la: 13 dec 2020, 21:04

Čim je rekao da mi je čojek električar sve ti je jasno :haha
Ja kontala vi neka familija po defaultu :D

I tebe sam zavolila...Allahu dragi ko da ste mi na vodu naucili sta cu s vas :smaja
0
CocoMa
Čupavo
Čupavo
Reactions: 17554

Post Postao/la CocoMa »

Iskra je napisao/la: 13 dec 2020, 21:05 Sad kad @CocoMa kaze a sta ce ona kod dr.
A što će ona kod dr.? :keke
1
1 slika
Lana
PRO behar
PRO behar
Reactions: 25357

Post Postao/la Lana »

Iskra je napisao/la: 13 dec 2020, 21:07 @Lana @Heidi hajd vi sjedite u cekaonici a ja da vicem slijeeedeciiiiii
Samo nek @Heidi ide prva :D
2
2 slika
Moraš da istreniraš svoj um da bude jači od tvojih osjećanja,ili ćeš izgubiti samog sebe.
R4IN
Sajber kurajber
Sajber kurajber

Post Postao/la R4IN »

Iskra je napisao/la: 13 dec 2020, 21:00
R4IN je napisao/la: 13 dec 2020, 20:59

Ja sam se referirala na tvrdnju da je forum pokrenut radi mene. Nije. Toliko o tome, slijedeeeciiiiiii
Pa dobro,pitala si ,odgovorio sam ti sta mislim..
Vec si ovde u nekim navratima pisala da si imala ruzno iskostvo al nikad radi cega.. sigurno vecina zna...
Al eto nije ni bitno .. bilje dalje nastaviti..

Meni jedino sto je malo beze je sto se nesto ovde gleda kao kako ce maja reagovati kad bi citala forum.. i da se pazi da nisu iste teme kao tamo, a vecina foruma ima iste teme manje vise do vjesti.. nije to nesto samo sto je na onom forumu.. malo mi to glupo al eto.. :zbunj
0
ALPHA ET OMEGA🔥
Iskra
PRObehar
PRObehar

Post Postao/la Iskra »

Lana je napisao/la: 13 dec 2020, 21:11
Iskra je napisao/la: 13 dec 2020, 21:07 @Lana @Heidi hajd vi sjedite u cekaonici a ja da vicem slijeeedeciiiiii
Samo nek @Heidi ide prva :D
Ono ko kod zubara kad se ide....Hajd ti.prvi...mene brat stalno gurao ispred, a meni bilo svejedno.
0
Zaključano

Natrag na “Parlaonica”