Ne brini, ispisati ću sve... Mogu se i ja zajebavati, to mi je najmanji problem.
Htio sam fino.
Mada znam otkud vjetrovi pušu, to što se glupiram, i ne znači da sam toliko glup... Uglavnom ne.
Ne brini, ispisati ću sve... Mogu se i ja zajebavati, to mi je najmanji problem.
1

samo nemoj sabahile nliko pričatIskra je napisao/la: ↑18 dec 2020, 15:12 Ja kad bih ovdje sad navela.sve postove u kojima .se mene perfidno i okolokole ismijavalo iste sekunde bih se odlogirala.trajno. Svako onaj ko je dobronamjeran meni ne smeta ako.me zeza, da je po tome s Pinkom bih se krvila.i dan i noc.
Sreca, svoje sam.lekcije davno naucila, ja cu ko i fo sad korektno prema svakom i otvorena srca, pa kome.pase pase.mu kome.ne....ja mu pomoci ne mogu.
![]()
1
Ti pola ne vidiš...Max je napisao/la: ↑18 dec 2020, 15:12samo nemoj sabahile nliko pričatIskra je napisao/la: ↑18 dec 2020, 15:12 Ja kad bih ovdje sad navela.sve postove u kojima .se mene perfidno i okolokole ismijavalo iste sekunde bih se odlogirala.trajno. Svako onaj ko je dobronamjeran meni ne smeta ako.me zeza, da je po tome s Pinkom bih se krvila.i dan i noc.
Sreca, svoje sam.lekcije davno naucila, ja cu ko i fo sad korektno prema svakom i otvorena srca, pa kome.pase pase.mu kome.ne....ja mu pomoci ne mogu.
![]()
eto pliz
![]()
E ceif mi. Hocu.Max je napisao/la: ↑18 dec 2020, 15:12samo nemoj sabahile nliko pričatIskra je napisao/la: ↑18 dec 2020, 15:12 Ja kad bih ovdje sad navela.sve postove u kojima .se mene perfidno i okolokole ismijavalo iste sekunde bih se odlogirala.trajno. Svako onaj ko je dobronamjeran meni ne smeta ako.me zeza, da je po tome s Pinkom bih se krvila.i dan i noc.
![]()
eto pliz
![]()
1
1
dovodiš me u situaciju da učinim pogrešan korak kao što je da kažem

ahaa trebali bi moderatori da ohlade maloMiss Y. je napisao/la: ↑18 dec 2020, 14:38jako sam konkretna danima.
milion novih tema otvorenih, ljudi ne pisu, totalno je zatisje! oficiri hodaju sa sipkama i upozoravaju na sve zivo.
pravila nekakvih novih, prebacivanja postova, brisanja postova koji su u kontekstu sale.
kako neko rece vise moderatora nego forumasa, a mnogi su totalno promjenili nacin na koji pisu.
nesto se ocito promjenilo, vi znate sta?
ja ne. samo ovo nije mjesto koje je bilo. da li prolazna faza ne znam, moguce... al je u globalu to sto se primjeti iz aviona.
onaj ko zeli da bude iskren reci ce isto to. a mozda i nece, vec ce do zadrzati za sebe, pitala si me pa da ti kazem, fer je zar ne? ?
tu smo da se salimo kao i dosad sto smo i zbog cega smo se i registrovali BAS ovdje, a ne da konstantno pazimo sta pisemo, nas par koji pisu danima, ostali samo posmatraju i pisu ppove.
1
ne znam bgmSocrates je napisao/la: ↑18 dec 2020, 15:03
Eto, ti mi napisi u pp sta je neugodno. Please. Ti si valjda realna.
Svi smo valjda svjesni da na forumu moraju postojati neka pravila.
Ja sam juce pozvao da jedni druge ne ismijavate, nisam nikoga posebno po nicku spomenuo niti sam ijedan pojedinacni post spomenuo. I? Kakva je reakcija bila? Da li ta reakcija znaci da neki hoce da imaju pravo da ismijavaju druge?![]()
Jer, samo takav zakljucak se namece.
Ne zanimljivoHannibal je napisao/la: ↑18 dec 2020, 15:16ahaa trebali bi moderatori da ohlade maloMiss Y. je napisao/la: ↑18 dec 2020, 14:38
jako sam konkretna danima.
milion novih tema otvorenih, ljudi ne pisu, totalno je zatisje! oficiri hodaju sa sipkama i upozoravaju na sve zivo.
pravila nekakvih novih, prebacivanja postova, brisanja postova koji su u kontekstu sale.
kako neko rece vise moderatora nego forumasa, a mnogi su totalno promjenili nacin na koji pisu.
nesto se ocito promjenilo, vi znate sta?
ja ne. samo ovo nije mjesto koje je bilo. da li prolazna faza ne znam, moguce... al je u globalu to sto se primjeti iz aviona.
onaj ko zeli da bude iskren reci ce isto to. a mozda i nece, vec ce do zadrzati za sebe, pitala si me pa da ti kazem, fer je zar ne? ?
tu smo da se salimo kao i dosad sto smo i zbog cega smo se i registrovali BAS ovdje, a ne da konstantno pazimo sta pisemo, nas par koji pisu danima, ostali samo posmatraju i pisu ppove.

Tako je, slični smo.....i ja imam rješenje za sve, samo nemam za trosoban stan
2
1