Dobrodosli svi koji ste tek stigli ili se ponovo vracate ♥️

Truć, trač, bla, bla...
Dina
Queen's gambit
Queen's gambit
Reactions: 10348

Re: Evo mene...!!

Post Postao/la Dina »

Ja sam se vratila forumanju u martu, kada je sve ovo krenulo, i kada sam bila u samoizolaciji...
Par godina nisam bila aktivna, nisam imala ni vremena...

Meni forum često posluži da pitam nešto, saznam, naučim... Zeza je ok, ali treba vremena da upoznaš forumaše, da izgradiš neki međusoban odnos pa da znaš da drugoj osobi neće smetati ili te neće pogrešno shvatiti :konta

Inače, meni je dovoljna jedna/ dvije drage osobe pa da me motivišu da svratim, ukoliko mogu od obaveza...
Moj život je poprilično komplikovan, i nekada nemam vremena ni za šta...
Na hejtere rijeko reagujem, često i ne skontam na vrijeme :oo
0
İnsanın en iyi yoldaşı onu seven değil, anlayan kişidir. Anlamakla başlar yolculuk.
Iskra
PRObehar
PRObehar
Reactions: 34237

Post Postao/la Iskra »

Ummi je napisao/la: 28 jul 2020, 20:20 Ja sam se vratila forumanju u martu, kada je sve ovo krenulo, i kada sam bila u samoizolaciji...
Par godina nisam bila aktivna, nisam imala ni vremena...

Meni forum često posluži da pitam nešto, saznam, naučim... Zeza je ok, ali treba vremena da upoznaš forumaše, da izgradiš neki međusoban odnos pa da znaš da drugoj osobi neće smetati ili te neće pogrešno shvatiti :konta

Inače, meni je dovoljna jedna/ dvije drage osobe pa da me motivišu da svratim, ukoliko mogu od obaveza...
Moj život je poprilično komplikovan, i nekada nemam vremena ni za šta...
Na hejtere rijeko reagujem, često i ne skontam na vrijeme :oo

Idi na Ostavljam ti poruku
0
WhiskeyPete
Sleepless FM
Sleepless FM
Reactions: 10508

Post Postao/la WhiskeyPete »

Iskra je napisao/la: 28 jul 2020, 20:03
Trafalgar Law je napisao/la: 28 jul 2020, 19:58

Lično nisam našao zadovoljstva u foumskim besjedama oko koje se svi uglavnom okupljaju iz raznoraznih pobuda.
Ja sam samo umoran od površnosti, pa imam razumjevanja za one koji nisu, i shvatam zašto lljudi rade to što rade.
A glede toga da li mi imamo vremena za slobodne aktivnosti od učenja i posla, a zapravo ga kompenzujemo za boravak na forumu.
E ja jedva čekam da neko "načne" tu tematiku pa da postavimo stvari na njihovo pravo mjesto.

Obzirom na poznate stvari kojih se nerado čak.i sjećam, na.ovu temu bih imala što sta da kazem ali ne želim.
Ali...meni lično ako na temi recimo o medicini, nadjem.jednog kvalitetnog sugovornika ( tipa @ rocko) ja bih bila.prezadovoljna. sasvim.dovoljno za balans. U privatnom životu skoro da ni o čemu drugom i ne pričam, takvo mi okruženje, sta cu...Pa boravak ovdje iskoristim za upušta je ali svakako ima tema.na kojima mnogo i naučim. Recimo tema Online nastava, me uopće ne zanima lično, nemam.razloga, ali mi je jako zanimljivo da čitam iskustva ljudi po tom.pitanju.
Nemam ni ja naročito okruženje, osim što se družim sa jednim prijateljem aktivno, sa ostalima, sa kojima se rijetko družim nemam ništa zajdničko, tek tu i tamo održavam kontakte sa njima, ponekada izađemo i to je to. Čisto me interesuje kako im ide u životu. Sve oko čega se vrti moj život je posao, dva hobija, izleti sa prijateljem, i forum, tamo gdje mogu zaći, iako sam tu u monologu više, zadovoljan sam. Neko pročita, većina izignoriše. Elem, meni je svakako zabavno.

Eto, @Storm mi je tu, brat po fotografiji, pa se malo proširio izbor. Jedan od rijetkih likova koje želim lično upoznati.

Istina je da me i pandemija interesuje, ali o tome čitam neovisno o forumu, uglavnom tu pronađem ono sve što me zanima, nekada bacim ili zanimljiv članak ili neki komentar, to je sve.

Ok, ljubav prema odeđenim knjigama i animeu je nešto što čuvam za sebe, jer uglavnom čitam i gledam ono što volim, i po tome odudaram od okoline. Možda i jesam pomalo sanjar ali i u snovima ima dosta istine.
0
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”
Iskra
PRObehar
PRObehar

Post Postao/la Iskra »

Trafalgar Law je napisao/la: 28 jul 2020, 20:33
Iskra je napisao/la: 28 jul 2020, 20:03

Obzirom na poznate stvari kojih se nerado čak.i sjećam, na.ovu temu bih imala što sta da kazem ali ne želim.
Ali...meni lično ako na temi recimo o medicini, nadjem.jednog kvalitetnog sugovornika ( tipa @ rocko) ja bih bila.prezadovoljna. sasvim.dovoljno za balans. U privatnom životu skoro da ni o čemu drugom i ne pričam, takvo mi okruženje, sta cu...Pa boravak ovdje iskoristim za upušta je ali svakako ima tema.na kojima mnogo i naučim. Recimo tema Online nastava, me uopće ne zanima lično, nemam.razloga, ali mi je jako zanimljivo da čitam iskustva ljudi po tom.pitanju.
Nemam ni ja naročito okruženje, osim što se družim sa jednim prijateljem aktivno, sa ostalima, sa kojima se rijetko družim nemam ništa zajdničko, tek tu i tamo održavam kontakte sa njima, ponekada izađemo i to je to. Čisto me interesuje kako im ide u životu. Sve oko čega se vrti moj život je posao, dva hobija, izleti sa prijateljem, i forum, tamo gdje mogu zaći, iako sam tu u monologu više, zadovoljan sam. Neko pročita, većina izignoriše. Elem, meni je svakako zabavno.

Eto, @Storm mi je tu, brat po fotografiji, pa se malo proširio izbor. Jedan od rijetkih likova koje želim lično upoznati.

Istina je da me i pandemija interesuje, ali o tome čitam neovisno o forumu, uglavnom tu pronađem ono sve što me zanima, nekada bacim ili zanimljiv članak ili neki komentar, to je sve.

Ok, ljubav prema odeđenim knjigama i animeu je nešto što čuvam za sebe, jer uglavnom čitam i gledam ono što volim, i po tome odudaram od okoline. Možda i jesam pomalo sanjar ali i u snovima ima dosta istine.

Vjeruj mi na forumu zna biti divnih ljudi. Neka teške situacije koje su se kod mene prelile u real life i napravile.mi potpuji haos u l
Protekla dva mjeseca ipak ...donijele su mi par ljudi, pravih bisera , istinskih prijatelja koji su pruzili ruku kad je najteze, to se rijetko nalazi.
I to je jedan od benefita ovakve vrste "druzenja", bez obzira šta ti ljudi i po kakvim temama pisali.
1
1 slika
WhiskeyPete
Sleepless FM
Sleepless FM

Vjeruejm da ima, ali ne puštam svakoga u svoj život tako olahko kao nekada, svi imamo svoje ralzoge, i što moj prijatelj kaže u smislu, "Ne treba ni tražiti više krivca u našim lošim odnosima sa drugim ljudima, oni se jednostavno dese i dešavat će se kroz život, jer je čovjek sam po sebi komplikovano biće. Njegovo životno breme je ionako dovoljno teško da ga nosi kroz život, još kada se u njegovom životu pojave jednako komplikovani ljudi kao što je i on sam..."
0
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”
WhiskeyPete
Sleepless FM
Sleepless FM

ddk je napisao/la: 28 jul 2020, 20:38 Ja sam ljubitelj klasicne muzike pa nikog zivog nemam s kim bih isla na koncert ili pricala o tome, ali nema veze, svejedno se time bavim u slobodno vrijeme. :love
S druge strane, za knjizevnost i poeziju vec imam osoba sa istim afinitetima i kad se druzimo pricamo o tome. Nesto kao klub knjige gdje zadamo koliko da se procita pa onda diskutujemo, pisemo, analiziramo i tako... treba samo posloziti sebi zivot onako kako nas ispunjava. :ok
Postoji jedna osoba zbog koje sam zavolio knjige, i ne prođe dan a da je ne poželi moje srce. To je jedna od stvari vrijednih pomena na nju. ostalo se desilo što se moralo desiti.
0
hani_jong_un
Pjur seks
Pjur seks
Reactions: 31198

Post Postao/la hani_jong_un »

ddk je napisao/la: 28 jul 2020, 20:29
Hannibal je napisao/la: 28 jul 2020, 20:07 koja god forumasica kaze da nije zbog mene na forumu, laze
a sto si ti dos'o ovdje :fiju
zbog tebe 😊
0
1811
storm
Administrator
Reactions: 38080

Post Postao/la storm »

Blink♡Once je napisao/la: 28 jul 2020, 19:50 Ne da mi da avatar promjenim??
Uredio :ok ...a otkloniti ću taj catch...
Inače link sa neke stranice za upload primi bez problema, nešto zeza sa lokalnog mjesta...
0
Iskra
PRObehar
PRObehar

Post Postao/la Iskra »

Trafalgar Law je napisao/la: 28 jul 2020, 20:50 Vjeruejm da ima, ali ne puštam svakoga u svoj život tako olahko kao nekada, svi imamo svoje ralzoge, i što moj prijatelj kaže u smislu, "Ne treba ni tražiti više krivca u našim lošim odnosima sa drugim ljudima, oni se jednostavno dese i dešavat će se kroz život, jer je čovjek sam po sebi komplikovano biće. Njegovo životno breme je ionako dovoljno teško da ga nosi kroz život, još kada se u njegovom životu pojave jednako komplikovani ljudi kao što je i on sam..."

Čiji je ovo citat? :oke
0
WhiskeyPete
Sleepless FM
Sleepless FM

Iskra je napisao/la: 28 jul 2020, 21:18
Trafalgar Law je napisao/la: 28 jul 2020, 20:50 Vjeruejm da ima, ali ne puštam svakoga u svoj život tako olahko kao nekada, svi imamo svoje ralzoge, i što moj prijatelj kaže u smislu, "Ne treba ni tražiti više krivca u našim lošim odnosima sa drugim ljudima, oni se jednostavno dese i dešavat će se kroz život, jer je čovjek sam po sebi komplikovano biće. Njegovo životno breme je ionako dovoljno teško da ga nosi kroz život, još kada se u njegovom životu pojave jednako komplikovani ljudi kao što je i on sam..."

Čiji je ovo citat? :oke
Razmišljanja moga prijatelja, pijatelja sa ogromnim žiotnim iskustvom. Svaki put kada se (na forumu) nađemo oko širokih tema, pokušam da najjednostavnije uobličim njegova razmišljanja o onome o čemu mi uglavnom i razgovramo kada smo u društvu, i prenesem ih na temu.
0
Iskra
PRObehar
PRObehar

Post Postao/la Iskra »

Dobrodošlicu želim Falicni Feridu, on je prva osoba koja me danas nasmijala. Kad sam vidjela nik ... :DDD
0
Miss Y.
Tersy blonde
Tersy blonde
Reactions: 21647

Post Postao/la Miss Y. »

mad_max_ba je napisao/la: 25 jul 2020, 07:43
Miss Y. je napisao/la: 24 jul 2020, 21:17 Šapnula Habibiju da mi avatar napravi :) :P

Lijepo te vidjeti... srce.
Znas sta ti je činit navjezbo sam pjesmu

Tema je čini mi se u modi tamo postimg radi
hejjjj pisem ti pp.
:lejla
1
1 slika
Ters je ”čovjek koji je uvijek upravu, al’ drugi to ne razumiju”- A.Sidran

:missy
FalichniFerid
Pupoljak
Pupoljak
Reactions: 2

Post Postao/la FalichniFerid »

Iskra je napisao/la: 30 jul 2020, 07:41 Dobrodošlicu želim Falicni Feridu, on je prva osoba koja me danas nasmijala. Kad sam vidjela nik ... :DDD
Fala vi
Bolje vas naso
Dobro doso
Jakako

Ahahaha

Sta je ba ovo, maxo moderator,
Ojest moderan posto :DDD
2
1 slika 1 slika
Iskra
PRObehar
PRObehar

Post Postao/la Iskra »

FalichniFerid je napisao/la: 30 jul 2020, 20:26
Iskra je napisao/la: 30 jul 2020, 07:41 Dobrodošlicu želim Falicni Feridu, on je prva osoba koja me danas nasmijala. Kad sam vidjela nik ... :DDD
Fala vi
Bolje vas naso
Dobro doso
Jakako

Ahahaha

Ako si ko mislim da jesi napravit ću presedan u inat koroni :ljubi
1
1 slika
Zejnep
Perspektivni član
Perspektivni član
Reactions: 686

Post Postao/la Zejnep »

:jacu
1
1 slika
Hakuna Matata
dmr
Progressed Mars
Progressed Mars
Reactions: 37820

Post Postao/la dmr »

sacira :DDD
1
1 slika
make your move :damir
storm
Administrator
Reactions: 38080

Post Postao/la storm »

FalichniFerid je napisao/la: 30 jul 2020, 20:26
Fala vi
Bolje vas naso
Dobro doso
Jakako

Ahahaha

Čestitam drznedaj i dobrodošao :oo
1
1 slika
Odgovori

Natrag na “Parlaonica”