Iskra je napisao/la: ↑28 jul 2020, 20:03
Trafalgar Law je napisao/la: ↑28 jul 2020, 19:58
Lično nisam našao zadovoljstva u foumskim besjedama oko koje se svi uglavnom okupljaju iz raznoraznih pobuda.
Ja sam samo umoran od površnosti, pa imam razumjevanja za one koji nisu, i shvatam zašto lljudi rade to što rade.
A glede toga da li mi imamo vremena za slobodne aktivnosti od učenja i posla, a zapravo ga kompenzujemo za boravak na forumu.
E ja jedva čekam da neko "načne" tu tematiku pa da postavimo stvari na njihovo pravo mjesto.
Obzirom na poznate stvari kojih se nerado čak.i sjećam, na.ovu temu bih imala što sta da kazem ali ne želim.
Ali...meni lično ako na temi recimo o medicini, nadjem.jednog kvalitetnog sugovornika ( tipa @ rocko) ja bih bila.prezadovoljna. sasvim.dovoljno za balans.
U privatnom životu skoro da ni o čemu drugom i ne pričam, takvo mi okruženje, sta cu...Pa boravak ovdje iskoristim za upušta je ali svakako ima tema.na kojima mnogo i naučim. Recimo tema Online nastava, me uopće ne zanima lično, nemam.razloga, ali mi je jako zanimljivo da čitam iskustva ljudi po tom.pitanju.
Nemam ni ja naročito okruženje, osim što se družim sa jednim prijateljem aktivno, sa ostalima, sa kojima se rijetko družim nemam ništa zajdničko, tek tu i tamo održavam kontakte sa njima, ponekada izađemo i to je to. Čisto me interesuje kako im ide u životu. Sve oko čega se vrti moj život je posao, dva hobija, izleti sa prijateljem, i forum, tamo gdje mogu zaći, iako sam tu u monologu više, zadovoljan sam. Neko pročita, većina izignoriše. Elem, meni je svakako zabavno.
Eto, @Storm mi je tu, brat po fotografiji, pa se malo proširio izbor. Jedan od rijetkih likova koje želim lično upoznati.
Istina je da me i pandemija interesuje, ali o tome čitam neovisno o forumu, uglavnom tu pronađem ono sve što me zanima, nekada bacim ili zanimljiv članak ili neki komentar, to je sve.
Ok, ljubav prema odeđenim knjigama i animeu je nešto što čuvam za sebe, jer uglavnom čitam i gledam ono što volim, i po tome odudaram od okoline. Možda i jesam pomalo sanjar ali i u snovima ima dosta istine.
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”