Zna da mi rano. Cak i da zaspim sad necu ustati u normalno doba.
Prestani da me teras

Zna da mi rano. Cak i da zaspim sad necu ustati u normalno doba.
1

On bi banom da me disciplinuje
Nr moze ti ni preko saka blento... S vrlicina
Jesi li probala eucerin proizvode? Mene je jedne godine, isto zimi, koza "bockala", ali najobičniji eucerin sapun mi je riješio problem...
Nemam. Nikakvih vidljivih simptoma nemam, samo što izderem kožu koliko češem, a moram počešati jer je neizdrživo :face
Eh nisam eucerin probala, gdje ima kupiti? Koliko danas kupim.Dina je napisao/la: ↑15 jan 2021, 07:39
Jesi li probala eucerin proizvode? Mene je jedne godine, isto zimi, koza "bockala", ali najobičniji eucerin sapun mi je riješio problem...
Inače imam osjetljivu kožu, i svašta sam isprobala, ali to mi se pokazalo najdjelotvornijim...
Preporučila mi je kolegica koja ima psorijazu, čak i njoj odgovara...

1
1
Znas li mozda , kakvu je dijagnozu tacno postavio dermatolog, ako je ikakvu.Malena je napisao/la: ↑15 jan 2021, 07:44Nemam. Nikakvih vidljivih simptoma nemam, samo što izderem kožu koliko češem, a moram počešati jer je neizdrživo :face
Eh nisam eucerin probala, gdje ima kupiti? Koliko danas kupim.Dina je napisao/la: ↑15 jan 2021, 07:39
Inače imam osjetljivu kožu, i svašta sam isprobala, ali to mi se pokazalo najdjelotvornijim...
Preporučila mi je kolegica koja ima psorijazu, čak i njoj odgovara...
Evo zašto volim forum, jer pored druženja i šale imaš i korisnih info![]()