Muškarci pitaju žene...

Ona-on, ona- ona, on- on, i tome slično...
Ramzess
Etablirani član
Etablirani član
Reactions: 2942

Re: Muškarci pitaju žene...

Post Postao/la Ramzess »

Atomic je napisao/la: 13 feb 2021, 17:12 Sta to na ovakvim muskarcima privlaci zene 😮
https://www.b92.net/zivot/vesti.php?yyy ... id=1811279
Dobro pitanje ... koliko sam puta vidio normalnu zgodnu djevojku sa klovnom tog tipa, lik se krevelji da bude interesantan, nervira pojavom, a ona sva ushicena gleda u njega ... :face
0
storm
Administrator
Reactions: 38080

Post Postao/la storm »

Buki je napisao/la: 16 feb 2021, 02:34
Atomic je napisao/la: 13 feb 2021, 17:12 Sta to na ovakvim muskarcima privlaci zene 😮
Dobro pitanje ... koliko sam puta vidio normalnu zgodnu djevojku sa klovnom tog tipa, lik se krevelji da bude interesantan, nervira pojavom, a ona sva ushicena gleda u njega ... :face
Uvijek je neki razlog, i nekoga nešto privlači.
Ja ne znam kako bih se osjećao, da me netko voli tj sa mnom je samo iz nekog, jednog, dva razloga...
Da li je to fizički izgled tek, status, seks, mentalni sklop...
Mora voljeti cijeli paket, ili ništa..
1
1 slika
Atomic
PRO behar
PRO behar
Reactions: 10796

Post Postao/la Atomic »

Ne moze se voljeti nikad cijeli paket,uvijek ima neka mana il osobina koju ne volimo na nekome.Tako s jednom petljao,ja nosim sok sa sobom ona kupuje ona mala zestoka pica u radnji.Zgodna je itekako bila,ali uzalud,neke se stvari ne mogu prihvatiti.
0
Iskra
PRObehar
PRObehar
Reactions: 34237

Post Postao/la Iskra »

Atomic je napisao/la: 16 feb 2021, 07:36 Ne moze se voljeti nikad cijeli paket,uvijek ima neka mana il osobina koju ne volimo na nekome.Tako s jednom petljao,ja nosim sok sa sobom ona kupuje ona mala zestoka pica u radnji.Zgodna je itekako bila,ali uzalud,neke se stvari ne mogu prihvatiti.
Pa nije alkoholizam.osobina, vec navika i ovisnost.
0
Atomic
PRO behar
PRO behar
Reactions: 10796

Post Postao/la Atomic »

Iskra je napisao/la: 16 feb 2021, 07:41
Atomic je napisao/la: 16 feb 2021, 07:36 Ne moze se voljeti nikad cijeli paket,uvijek ima neka mana il osobina koju ne volimo na nekome.Tako s jednom petljao,ja nosim sok sa sobom ona kupuje ona mala zestoka pica u radnji.Zgodna je itekako bila,ali uzalud,neke se stvari ne mogu prihvatiti.
Ja to svrstavam u mane,kada zensko pije.Mislim nije ni musko bolje,ali je daleko ruznije kada vidim djevojku.
0
Iskra
PRObehar
PRObehar

Post Postao/la Iskra »

Atomic je napisao/la: 16 feb 2021, 07:42
Iskra je napisao/la: 16 feb 2021, 07:41

Ja to svrstavam u mane,kada zensko pije.Mislim nije ni musko bolje,ali je daleko ruznije kada vidim djevojku.
Ja bih rekla da su to nepremostive razlike u konkretnom slucaju, ja se upce ne bih mogla zaljubiti , niti ozbiljnije razmisljati o osobi sa kojom ne dijelim makar bazicne principe i poglede na zivot. To je neki minimum, a sve razlike medju nama su esencije i zacini...
2
2 slika
Nice try
Etablirani član
Etablirani član
Reactions: 3380

Post Postao/la Nice try »

Novac, autoritet, neobičnost u ponašanju, možda sve pomalo.
0
Nice try
Etablirani član
Etablirani član

scorpio je napisao/la: 15 feb 2021, 23:18 Evo jedno pitanje :crni

1EE8E1AF-3336-4DB1-B221-FF35E4052F17.jpeg

Slažete li se, da li volite ...
Takav gest može i poniziti ženu, a i razveseliti.
Zavisi od situacije i od "udarača".
0
scorpio
Etablirani član
Etablirani član
Reactions: 3995

Post Postao/la scorpio »

Nice try je napisao/la: 16 feb 2021, 08:35
scorpio je napisao/la: 15 feb 2021, 23:18 Evo jedno pitanje :crni

1EE8E1AF-3336-4DB1-B221-FF35E4052F17.jpeg

Slažete li se, da li volite ...
Slažem se u potpunosti ... pretpostavka je bila da je osoba bliska, a ne neki prolaznik na ulici :zbunj
1
1 slika
samo malo provociram :crni
Nice try
Etablirani član
Etablirani član

scorpio je napisao/la: 16 feb 2021, 08:43
Nice try je napisao/la: 16 feb 2021, 08:35

Slažem se u potpunosti ... pretpostavka je bila da je osoba bliska, a ne neki prolaznik na ulici :zbunj
E onda je poželjno :zaljub
2
2 slika
Ramzess
Etablirani član
Etablirani član
Reactions: 2942

Post Postao/la Ramzess »

Evo jedno pitanje i od mene ... napokon ... sa'ce kisa snijeg cuskije ... dakle gledam ove neke americke francuske njemacke filmove novije produkcije, u svakom filmu bijela zena je udata za crnoafrikanca, uvijek je crnac u pitanju, nikad kinez ili indijac. I nikad ne vidim da je u filmu crnkinja udata za bijelca ... :necu

Dakle pitanje je da li biste se vi udale za crnca i zasto, ako bi zasto za njega a ne za bijelca.

Drugo pitanje - da li biste osudjivale poznanika iz mahale koji bi doveo crnkinju ili azijku za zenu pored nasih neudatih djevojaka?
1
1 slika
Iskra
PRObehar
PRObehar

Post Postao/la Iskra »

Poznajem muskarca koji je ozenjen Indonezankom. Lijepo zive.
Poznajem doata arapa koji su ozenjeni bijelim.zenama, to je za njih trofej. Ludi su za plavusama.i uopceno zenam.bijele.puti.
Boja koza mi ne.predatavlja neki.problem, pretpostavljam, nikad o tome nisam nesto ni razmisljala, kulturoloske razlike su to sto me odbija.
0
lejlamo
Komorebi
Komorebi
Reactions: 13994

Post Postao/la lejlamo »

Buki je napisao/la: 22 feb 2021, 03:47 Evo jedno pitanje i od mene ... napokon ... sa'ce kisa snijeg cuskije ... dakle gledam ove neke americke francuske njemacke filmove novije produkcije, u svakom filmu bijela zena je udata za crnoafrikanca, uvijek je crnac u pitanju, nikad kinez ili indijac. I nikad ne vidim da je u filmu crnkinja udata za bijelca ... :necu

Dakle pitanje je da li biste se vi udale za crnca i zasto, ako bi zasto za njega a ne za bijelca.

Drugo pitanje - da li biste osudjivale poznanika iz mahale koji bi doveo crnkinju ili azijku za zenu pored nasih neudatih djevojaka?

kod mene nikakvu ulogu ne igra ton kože kod partnera.
2
2 slika
Polaris
PRO behar
PRO behar
Reactions: 17383

Post Postao/la Polaris »

Buki je napisao/la: 22 feb 2021, 03:47 Evo jedno pitanje i od mene ... napokon ... sa'ce kisa snijeg cuskije ... dakle gledam ove neke americke francuske njemacke filmove novije produkcije, u svakom filmu bijela zena je udata za crnoafrikanca, uvijek je crnac u pitanju, nikad kinez ili indijac. I nikad ne vidim da je u filmu crnkinja udata za bijelca ... :necu

Ne bih osudjivala nikad, rodjak mi je par godina imao djevojku azijatkinju, a dalja rodica je udata za crnca. Mislim da je bitnije kakav je covjek kao osoba a ne koje boje mu je koza..
1
1 slika
Ommadawn
Florida Man
Florida Man
Reactions: 17546

Post Postao/la Ommadawn »

Tačno.
I bitno je da je naš.
6
6 slika
Nista kao dama koja te oralno zadovoljava. Hem suti, hem pusi kurrac
Moonlight
Menadžerska legenda
Menadžerska legenda
Reactions: 15632

Post Postao/la Moonlight »

Iskra je napisao/la: 22 feb 2021, 06:42 Poznajem muskarca koji je ozenjen Indonezankom. Lijepo zive.
Poznajem doata arapa koji su ozenjeni bijelim.zenama, to je za njih trofej. Ludi su za plavusama.i uopceno zenam.bijele.puti.
Boja koza mi ne.predatavlja neki.problem, pretpostavljam, nikad o tome nisam nesto ni razmisljala, kulturoloske razlike su to sto me odbija.
Niti mi boja kože igra neku ulogu, niti mislim da bi drugima to trebalo igrati uopšte ulogu u životu.
1
1 slika
Control + Alt + Delete
| Control Yourself | Alter Your Thinking | Delete Negativity |
Miss Y.
Tersy blonde
Tersy blonde
Reactions: 21658

Post Postao/la Miss Y. »

sta nam to imas reći ? :caj
2
2 slika
Ters je ”čovjek koji je uvijek upravu, al’ drugi to ne razumiju”- A.Sidran

:missy
Odgovori

Natrag na “Ljubav i veze”