Dobro pitanje ... koliko sam puta vidio normalnu zgodnu djevojku sa klovnom tog tipa, lik se krevelji da bude interesantan, nervira pojavom, a ona sva ushicena gleda u njega ... :faceAtomic je napisao/la: ↑13 feb 2021, 17:12 Sta to na ovakvim muskarcima privlaci zene
https://www.b92.net/zivot/vesti.php?yyy ... id=1811279
Muškarci pitaju žene...
Re: Muškarci pitaju žene...
0
Uvijek je neki razlog, i nekoga nešto privlači.Buki je napisao/la: ↑16 feb 2021, 02:34Dobro pitanje ... koliko sam puta vidio normalnu zgodnu djevojku sa klovnom tog tipa, lik se krevelji da bude interesantan, nervira pojavom, a ona sva ushicena gleda u njega ... :faceAtomic je napisao/la: ↑13 feb 2021, 17:12 Sta to na ovakvim muskarcima privlaci zene
Ja ne znam kako bih se osjećao, da me netko voli tj sa mnom je samo iz nekog, jednog, dva razloga...
Da li je to fizički izgled tek, status, seks, mentalni sklop...
Mora voljeti cijeli paket, ili ništa..
1
1
Ne moze se voljeti nikad cijeli paket,uvijek ima neka mana il osobina koju ne volimo na nekome.Tako s jednom petljao,ja nosim sok sa sobom ona kupuje ona mala zestoka pica u radnji.Zgodna je itekako bila,ali uzalud,neke se stvari ne mogu prihvatiti.
0
Ja to svrstavam u mane,kada zensko pije.Mislim nije ni musko bolje,ali je daleko ruznije kada vidim djevojku.
0
Ja bih rekla da su to nepremostive razlike u konkretnom slucaju, ja se upce ne bih mogla zaljubiti , niti ozbiljnije razmisljati o osobi sa kojom ne dijelim makar bazicne principe i poglede na zivot. To je neki minimum, a sve razlike medju nama su esencije i zacini...
2
2
Novac, autoritet, neobičnost u ponašanju, možda sve pomalo.Atomic je napisao/la: ↑13 feb 2021, 17:12 Sta to na ovakvim muskarcima privlaci zene
0
Takav gest može i poniziti ženu, a i razveseliti.
Zavisi od situacije i od "udarača".
0
Slažem se u potpunosti ... pretpostavka je bila da je osoba bliska, a ne neki prolaznik na ulici
1
1
samo malo provociram 
Evo jedno pitanje i od mene ... napokon ... sa'ce kisa snijeg cuskije ... dakle gledam ove neke americke francuske njemacke filmove novije produkcije, u svakom filmu bijela zena je udata za crnoafrikanca, uvijek je crnac u pitanju, nikad kinez ili indijac. I nikad ne vidim da je u filmu crnkinja udata za bijelca ...
Dakle pitanje je da li biste se vi udale za crnca i zasto, ako bi zasto za njega a ne za bijelca.
Drugo pitanje - da li biste osudjivale poznanika iz mahale koji bi doveo crnkinju ili azijku za zenu pored nasih neudatih djevojaka?
Dakle pitanje je da li biste se vi udale za crnca i zasto, ako bi zasto za njega a ne za bijelca.
Drugo pitanje - da li biste osudjivale poznanika iz mahale koji bi doveo crnkinju ili azijku za zenu pored nasih neudatih djevojaka?
1
1
Poznajem muskarca koji je ozenjen Indonezankom. Lijepo zive.
Poznajem doata arapa koji su ozenjeni bijelim.zenama, to je za njih trofej. Ludi su za plavusama.i uopceno zenam.bijele.puti.
Boja koza mi ne.predatavlja neki.problem, pretpostavljam, nikad o tome nisam nesto ni razmisljala, kulturoloske razlike su to sto me odbija.
Poznajem doata arapa koji su ozenjeni bijelim.zenama, to je za njih trofej. Ludi su za plavusama.i uopceno zenam.bijele.puti.
Boja koza mi ne.predatavlja neki.problem, pretpostavljam, nikad o tome nisam nesto ni razmisljala, kulturoloske razlike su to sto me odbija.
0
- lejlamo
- Komorebi

- Reactions: 13994
Buki je napisao/la: ↑22 feb 2021, 03:47 Evo jedno pitanje i od mene ... napokon ... sa'ce kisa snijeg cuskije ... dakle gledam ove neke americke francuske njemacke filmove novije produkcije, u svakom filmu bijela zena je udata za crnoafrikanca, uvijek je crnac u pitanju, nikad kinez ili indijac. I nikad ne vidim da je u filmu crnkinja udata za bijelca ...![]()
kod mene nikakvu ulogu ne igra ton kože kod partnera.
2
2
Ne bih osudjivala nikad, rodjak mi je par godina imao djevojku azijatkinju, a dalja rodica je udata za crnca. Mislim da je bitnije kakav je covjek kao osoba a ne koje boje mu je koza..Buki je napisao/la: ↑22 feb 2021, 03:47 Evo jedno pitanje i od mene ... napokon ... sa'ce kisa snijeg cuskije ... dakle gledam ove neke americke francuske njemacke filmove novije produkcije, u svakom filmu bijela zena je udata za crnoafrikanca, uvijek je crnac u pitanju, nikad kinez ili indijac. I nikad ne vidim da je u filmu crnkinja udata za bijelca ...![]()
1
1
Tačno.
I bitno je da je naš.
I bitno je da je naš.
6
6
Nista kao dama koja te oralno zadovoljava. Hem suti, hem pusi kurrac
- Moonlight
- Menadžerska legenda

- Reactions: 15632
Niti mi boja kože igra neku ulogu, niti mislim da bi drugima to trebalo igrati uopšte ulogu u životu.Iskra je napisao/la: ↑22 feb 2021, 06:42 Poznajem muskarca koji je ozenjen Indonezankom. Lijepo zive.
1
1
Control + Alt + Delete
| Control Yourself | Alter Your Thinking | Delete Negativity |
| Control Yourself | Alter Your Thinking | Delete Negativity |
sta nam to imas reći ?Buki je napisao/la: ↑22 feb 2021, 03:47 Evo jedno pitanje i od mene ... napokon ... sa'ce kisa snijeg cuskije ... dakle gledam ove neke americke francuske njemacke filmove novije produkcije, u svakom filmu bijela zena je udata za crnoafrikanca, uvijek je crnac u pitanju, nikad kinez ili indijac. I nikad ne vidim da je u filmu crnkinja udata za bijelca ...![]()
2
2
Ters je ”čovjek koji je uvijek upravu, al’ drugi to ne razumiju”- A.Sidran