Ne bih sad ni u detalje zasto,ja sam brak iskljucio pa ne trcim
Veze bez obaveza,budu i prodju.
Ne bih sad ni u detalje zasto,ja sam brak iskljucio pa ne trcim
1
1

Malo sam sebi dao pjesničke slobode, ali u biti se tako odigraloSleepy Joe je napisao/la: ↑08 mar 2021, 21:40 Ne znam Pink da li govoriš istinu ili čitam doživljaje ribara, kako god bilo na kraju, stvarno zanimljiv post. Inače sam alergichan na napuhane tipove, ne znamjeram im, ima i ta želja za bigoreksijom neke svoje dubinske uzroke.
2
Ne mislim da si povrsan, nije bilo tebi licno upuceno, samo sakupljam postoveArslan_11 je napisao/la: ↑08 mar 2021, 21:47Mozda mislis da sam povrsan, ali se varas. To sto ja govorim da sam lijep je obicna suplja i zeza. Smatram se prosjecnim likom.Dina je napisao/la: ↑08 mar 2021, 20:27
Nije sve u izgledu, vjeruj, pogotovo kod ženskih kriterija... Nešto je i u autu koje vozi, poslu koji ima
Zezam se :ha
Za muško stvarno nije neophodno da bude ljepuškast, nego više... kako da se izrazim, markantan, zgodan, šarmantan, duhovit...
Da se s njim može pričati![]()
Moglo bi se o tome dosta toga reći...
Za sretnu vezu, brak, za ljubav je sve bitnije od samog izgleda, koji je prolazan. To sto je medjusobno dopadanje cesto okidac za prvi korak/kontakt je sasvim normalno.
Cesto preskacem postove od podrinjca zbog njegove patetike.
Lik djeluje normalno, normalnog fizickog izgleda. Da li nam nesto krije ne znam. Mozda pati od toga da ga se sazaljeva, haj ga znaj.
Primjer momka koji sam napisao je samo dokaz da svako moze naci svoju ljubav, partnera za zivot ili samo vezu.
ne trebas iskljucivati brak

miješaš sažaljenje sa saosjećanjem brtPodrinjac je napisao/la: ↑08 mar 2021, 21:52 Ko god misli da patim od tog da me neko zažaljeva, nek preskoci. Nek me ne cita. Od tog ne patim.
Nego jednostavno nemam kome se ispuhati. Kome? Niko ne vjeruje. Niko da mi da konkretne stvari. Ovo mi dođe kao ispušni ventil. Vjerujte. Jednostavno drzim u sebe, i moram se ispuhati.
Ja ne pricam ovo da me zažaljevati, vec naprotiv.

Ma luda kuća, ja bi nastavio sa provokacijom bildera.pink floydd je napisao/la: ↑08 mar 2021, 21:53Malo sam sebi dao pjesničke slobode, ali u biti se tako odigraloSleepy Joe je napisao/la: ↑08 mar 2021, 21:40 Ne znam Pink da li govoriš istinu ili čitam doživljaje ribara, kako god bilo na kraju, stvarno zanimljiv post. Inače sam alergichan na napuhane tipove, ne znamjeram im, ima i ta želja za bigoreksijom neke svoje dubinske uzroke.![]()

1
1
Kazu,bilderi imaju male čuneSleepy Joe je napisao/la: ↑08 mar 2021, 21:56Ma luda kuća, ja bi nastavio sa provokacijom bildera.pink floydd je napisao/la: ↑08 mar 2021, 21:53
Malo sam sebi dao pjesničke slobode, ali u biti se tako odigralo![]()
![]()
Meni si samo par puta rekao kako ces mi se nagovoriti.
niko ti se ne podsmjehujePodrinjac je napisao/la: ↑08 mar 2021, 21:52 Ko god misli da patim od tog da me neko zažaljeva, nek preskoci. Nek me ne cita. Od tog ne patim.
Nego jednostavno nemam kome se ispuhati. Kome? Niko ne vjeruje. Niko da mi da konkretne stvari. Ovo mi dođe kao ispušni ventil. Vjerujte. Jednostavno drzim u sebe, i moram se ispuhati.
Ja ne pricam ovo da me zažaljevati, vec naprotiv. Al ocito meni ni ovdje niko ne vjeruje, samo dajte da se podsmijavate. Kao da muskarac ne moze paihicki ubijen.
Ja se ne sjećam, ponovi slobodno

naci cu ja tebi neku finu koja ce voljeti mackeSleepy Joe je napisao/la: ↑08 mar 2021, 22:01 Sluašaj tetku strogo, e Bogdo da sam je ja slušao, do sada sam se mogao 4 puta ženiti i isto toliko puta razvesti.![]()